Rom [8.1][PORT][Durduruldu] Mi A1 Epic Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Execuvite

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melik Genç
Cihazım
Mı a1
Konular
1
Ben bu konuda takıntılı olan herkese Mi Max 2 öneririm sorgusuz sualsiz :)

Hocam otadan güncelleme gelmiş 1.4 GB şimdi normal güncelleme gibi indirip kurabilir miyiz acaba yoksa telefonu pcye bağlamak mı gerekiyor vs

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Hocam otadan güncelleme gelmiş 1.4 GB şimdi normal güncelleme gibi indirip kurabilir miyiz acaba yoksa telefonu pcye bağlamak mı gerekiyor vs
Konu başındaki "Güncelleme" adımlarını uygulayın hocamYes~~

mertino

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Göleci
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
24
Yeni güncellemeyi yapmıştım gece aynı şarjda bıraktım sabaha kadar hiç inmemis umarım böyle devam eder :)

MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Execuvite

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melik Genç
Cihazım
Mı a1
Konular
1
Bu ekran süresi bir çok kullanıcıda takıntı halini almış. Cihaz yolda bırakmadan bir günü rahat çıkarıyorsa bu kadar takılmamak lazım.

Eğer sorunsuz temiz kurulum yapıldıysa ve cihazın içine edilmiyorsa bu romda bu cihaz çok iyi ekran süreleri de veriyor. Bende şu an şarj %41, 3.45 ekran süresi var. Sabaha 7de şarjdan çekmiştim.
Sizce güncelleme için pcye gerek var mı acaba ?

qaLo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferit
Cihazım
Mi 14 ultra
Konular
0
Güncelleme eklendi arkadaşlar, konudaki yönergeleri takip ederek kurulum yapınız.
Önceki sürümden pek bir farkını göremedim ben ama önümüzdeki günlerde gördüğüm farklılıklar olursa belirteceğim.
Kurmaya gerek yok o halde. Ama sıfırdan kursam takılmq ve pil performansı düzelir mi diye düşünüyorum. Ota üzerinden indirip wipe data temizleyip kursam yeterli sanırım . Pc yanımda değil şuan

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Kurmaya gerek yok o halde. Ama sıfırdan kursam takılmq ve pil performansı düzelir mi diye düşünüyorum. Ota üzerinden indirip wipe data temizleyip kursam yeterli sanırım . Pc yanımda değil şuan
Wipe yaptıktan sonra farklılıklar olursa paylaşır mısınız hocam size zahmet

qaLo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferit
Cihazım
Mi 14 ultra
Konular
0
Wipe yaptıktan sonra farklılıklar olursa paylaşır mısınız hocam size zahmet
Eski haline göre gayet iyi tek sorun magisk yok. Cihaz rootlu ama magisk i bulamadım.Kamera ve GPS sorunu çözülmüş. Kurulum sonrası extra bişey yapmaya gerek yok.Cihaz eski rom a göre akıcı. Belirttiğim sorun dışında sıkıntı göremedim. Karşılaşırsam not eklerim. Selametle...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski haline göre gayet iyi tek sorun magisk yok. Cihaz rootlu ama magisk i bulamadım.Kamera ve GPS sorunu çözülmüş. Kurulum sonrası extra bişey yapmaya gerek yok.Cihaz eski rom a göre akıcı. Belirttiğim sorun dışında sıkıntı göremedim. Karşılaşırsam not eklerim. Selametle...
Bildirimlerde işaretli olmasına rağmen bildirim ışığı yanmıyor

Parmak izi oluştururken ekran beyaz görünüyor. Animasyon görünmüyor. Oluşturma bitiminde ekran bembeyaz kalıyor. Orta tuşla çıkış yapmak zorunda kaldım

Parmak izi oluştururken ekran beyaz görünüyor. Animasyon görünmüyor. Oluşturma bitiminde ekran bembeyaz kalıyor. Orta tuşla çıkış yapmak zorunda kaldım

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt