- Adım
- Anıl Kaya
- Cihazım
- Xiaomi Mİ A1
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 2
Arkadaşlar romu uzun süredir kullanıyorum. Sorun yok denecek kadar az denebilir biraz fazla yazdım ama hiçbiri ciddi anlamda kullanıma engel değil alışılagelmiş şeylerin olmaması denebilir;
1- Messenger balonu ekrana gelmiyor sadece bildirim çubuğunda var.
2- Stock romda bildirimler ekrana gelirdi misal whatsapptan mesaj gelince falan onlarda yine aynı şekil sadece bildirim cubugunda gozukuyor.
3- cihazın şarj olma suresi tahminimce 45 dk kadar daha uzadı ama şarjın gitmesi kat kat daha iyi oldu o yüzden bu sorunun pek önemi yok.
4- Google camera'nın çoğu çalışmıyor. Bir de google camera'ya gece modu geldi. O sürümün çalıştığı bize uygun bir apk var mıdır, bulabilen var mı ?
5- Okuma Moduna geçince cihazı yeniden başlatmak gerekiyor kapatmak için.
6- cihazın açılış süresi çok uzun stock roma göre
7- Kilit ekranına bildirimlerin %80i düşmüyor.
1- Messenger balonu ekrana gelmiyor sadece bildirim çubuğunda var.
2- Stock romda bildirimler ekrana gelirdi misal whatsapptan mesaj gelince falan onlarda yine aynı şekil sadece bildirim cubugunda gozukuyor.
3- cihazın şarj olma suresi tahminimce 45 dk kadar daha uzadı ama şarjın gitmesi kat kat daha iyi oldu o yüzden bu sorunun pek önemi yok.
4- Google camera'nın çoğu çalışmıyor. Bir de google camera'ya gece modu geldi. O sürümün çalıştığı bize uygun bir apk var mıdır, bulabilen var mı ?
5- Okuma Moduna geçince cihazı yeniden başlatmak gerekiyor kapatmak için.
6- cihazın açılış süresi çok uzun stock roma göre
7- Kilit ekranına bildirimlerin %80i düşmüyor.