Rom [8.1][PORT][Durduruldu] Mi A1 Epic Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
En stabil çalışanı ekledim konuya hocam. Zaten en güncel özellikler var verdiğim sürümde. Uyumlu olan yeni sürümler yayınlandıkça konuya ekliyorum zaten.
Teşekkür ederim. Sanırım artık gcam 6.1 e geçiyor. Bununla birlikte night sight modu gelecek deniyor one plus için olan çıkmış büyük bir heyecanla bekliyorum bizim için olanı da :)

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Teşekkür ederim. Sanırım artık gcam 6.1 e geçiyor. Bununla birlikte night sight modu gelecek deniyor one plus için olan çıkmış büyük bir heyecanla bekliyorum bizim için olanı da :)
Hemen geleceğini zannetmiyorum hocam. Yeni sürüm yayınlandıktan sonra birçok cihaz için portlama işlemi yapılıyor. Ama geliştirici sayfalarını takip ediyorum portlanır portlanmaz ekleyeceğim konuya.

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Hemen geleceğini zannetmiyorum hocam. Yeni sürüm yayınlandıktan sonra birçok cihaz için portlama işlemi yapılıyor. Ama geliştirici sayfalarını takip ediyorum portlanır portlanmaz ekleyeceğim konuya.
Çok teşekkür ediyorum :)

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
61
Hocam peki AOSP Rom'a geri dönüş için userdata.img sıkıntı yaratmaz mı ?

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Hocam peki AOSP Rom'a geri dönüş için userdata.img sıkıntı yaratmaz mı ?
Geri dönüş için stock rom'un tamamını indirip mi flashtool ile flaşlamanız gerekir. Ve hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
Tamamını flaşladığınızda da recovery bölümü(twrp), sistem bolümü(android), modem bölümü(imei ve sim kart bilgilerinin olduğu kısım), bootloader bölümü, userdata bölümü gibi telefonda bulunan bütün partitionlar sıfırlanır ve orjinal yazılımlar yüklenir.

Yucowan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yücel
Cihazım
Mia1
Konular
0
Camera için söylediklerinizi yaptım, maalesef gene aynı. 5 açmamış 3 ünde donuyor

Execuvite

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melik Genç
Cihazım
Mı a1
Konular
1
Hocam bu kadar güzel bir rehbere videolu anlatım gerekirdi bence müsait olduğunuzda bunun üzerinde çalışma yaparsanız emin olun benim gibi ilk defa yükleyen insanlara büyük iyilik yaparsınız , çünkü dün akşam yükledim ömürden ömür gitti yapana kadar :)) Bende şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür her şey on numara

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Hocam bu kadar güzel bir rehbere videolu anlatım gerekirdi bence müsait olduğunuzda bunun üzerinde çalışma yaparsanız emin olun benim gibi ilk defa yükleyen insanlara büyük iyilik yaparsınız , çünkü dün akşam yükledim ömürden ömür gitti yapana kadar :)) Bende şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür her şey on numara
Video hazırlamak için elimde gerekli teçhizat yok hocam. Eski bi webcam var, o da 2 megapiksel :)
Telefon kamerası deseniz, telefona yükleme yaparken telefon kendi kendini kaydedemez :D
Denk gelirse adıyaman sınırları içinde yüklemek isteyen birileri, beraber videolu anlatım hazırlarızYes~~

Tersah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasret
Cihazım
Xiaomi mi a1
Konular
0
bütün işlemleri eksiksiz uygulayarak kurulum yaptım. her şey çok güzel fakat tek bir sorunum var ; bildirim ışığı çalışmıyor. telefonu resetlemeden halletme şansım var mı? ayarlardan kontrol ettim bildirim ışığı bütün seçeneklerde aktif. ne şarj olurken nede bildirimde ışık yanmıyor.

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
bütün işlemleri eksiksiz uygulayarak kurulum yaptım. her şey çok güzel fakat tek bir sorunum var ; bildirim ışığı çalışmıyor. telefonu resetlemeden halletme şansım var mı? ayarlardan kontrol ettim bildirim ışığı bütün seçeneklerde aktif. ne şarj olurken nede bildirimde ışık yanmıyor.
Arama uygulamasına girerek *#*#6484#*#* tuşamasını yapın. Cihazınızın donanımlarını test edebileceğiniz menüler olan Hardware test bölümü açılacaktır, bu menüde 30. sırada bulunan Pil, şarj ve LED kısmına girin buraya girdiğinizde bildirim ışığı testı başlayacaktır.
Bildirim ışığının yanıp söndüğünü göremezseniz çalışmıyor demektir. Bunu kontrol edip tekrar cevap yazar mısınız lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt