Rom [8.1][PORT][Durduruldu] Mi A1 Epic Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Güncelleme eklendi arkadaşlar, konudaki yönergeleri takip ederek kurulum yapınız.
Önceki sürümden pek bir farkını göremedim ben ama önümüzdeki günlerde gördüğüm farklılıklar olursa belirteceğim.

mertino

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Göleci
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
24
Güncelleme eklendi arkadaşlar, konudaki yönergeleri takip ederek kurulum yapınız.
Önceki sürümden pek bir farkını göremedim ben ama önümüzdeki günlerde gördüğüm farklılıklar olursa belirteceğim.
Pil durumunu belirtirseniz çok mutlu olurum benim hala pil sorunu dalgalanmaya devam ediyor bı 5 saat görüyorum bi 7 saat görüyorum ekran süresini

MIA1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Pil durumunu belirtirseniz çok mutlu olurum benim hala pil sorunu dalgalanmaya devam ediyor bı 5 saat görüyorum bi 7 saat görüyorum ekran süresini

Hocam aldığınız ekran süreleri normal zaten. Stock romda da 5-7 saat arası değişiyor.
Ben şuan tam 3 saat ekran süresi aldım, Pil durumu: %45

Yucowan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yücel
Cihazım
Mia1
Konular
0
Hacam camera da donma olayı çözümlrnmişmi acaba

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Bu ekran süresi bir çok kullanıcıda takıntı halini almış. Cihaz yolda bırakmadan bir günü rahat çıkarıyorsa bu kadar takılmamak lazım.

Eğer sorunsuz temiz kurulum yapıldıysa ve cihazın içine edilmiyorsa bu romda bu cihaz çok iyi ekran süreleri de veriyor. Bende şu an şarj %41, 3.45 ekran süresi var. Sabaha 7de şarjdan çekmiştim.

mertino

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Göleci
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
24
Bu ekran süresi bir çok kullanıcıda takıntı halini almış. Cihaz yolda bırakmadan bir günü rahat çıkarıyorsa bu kadar takılmamak lazım.

Eğer sorunsuz temiz kurulum yapıldıysa ve cihazın içine edilmiyorsa bu romda bu cihaz çok iyi ekran süreleri de veriyor. Bende şu an şarj %41, 3.45 ekran süresi var. Sabaha 7de şarjdan çekmiştim.
Ben eski telefonumda da boyle takıntıliydim niye bilmiyorum :D ama telefonu 2 günde bir şarj ediyorum şu anda :)

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23

Ben bu konuda takıntılı olan herkese Mi Max 2 öneririm sorgusuz sualsiz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt