Bu twrp kurulumundayken saati ortaya alan var mı acaba meraktan soruyorum nasıl duruyor diye varsa bi ss alıp atabilir mi
MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi aşamada bu hatayı alıyorsunuz hocam, tam olarak belirtebilir misiniz?
O da videoda olacak hocam, beklemede kalın Ekran görüntüsünü de koyayım şuraya:Bu twrp kurulumundayken saati ortaya alan var mı acaba meraktan soruyorum nasıl duruyor diye varsa bi ss alıp atabilir mi
MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam araştırdığım kadarıyla, mi sunucularından kaynaklı bir problem bu, alternatif bir çözüm olarak güç tasarrufunu kapatıp telefonu yeniden başlattıktan sonra tekrar deneyin. Bu belki işe yarayabilir.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam mi cloud giriş yapıp yedek almam lazım, twrp üzerinden de yedek alınıyormuş ama o konu hakkında bilgim olmadığı için mi hesabından yedek alacaktım giriş yaparken o hatayı aldım. Kullandığım sürüm 8.12.8
Mi hesabı aç ve giriş yap bu bir sorun değil banada çıktı daha önce mi hesap şifremi girdim ve telfon açıldıHocam bu uyarıyı alıyorum ne yapmam gerekiyor ?
Video anlatımı eklenmiştir arkadaşlar
Magisk uninstaller kurun hocam daha sonra tekrar magisk installer kurunhocam ben miui10 kurdum ama magiskten modüller yükleyince sürekli olarak açılıp kapanıyor döngüye girdi brick oldu sanırsam nasıl bi yol izlemem gerekir
Rom içerisinde google uygulamaları entegredir hocam, ayarlar>yüklü uygulamalar bölümüne girip arama çubuğuna "play" yazıp, ekran görüntüsü alarak bizimle paylaşır mısınızhocam ben bu romu yükledim de google apps paketi nasıl olacak bnede google paketi yok yada başka yerden indirsem işe yararmı ?
Magisk uninstaller kurun hocam daha sonra tekrar magisk installer kurun
Bazı modüller çalışmıyor, mesela xposed. Böyle bir durumda magisk kaldırıp tekrar kurmak yeterli olur
Rom içerisinde google uygulamaları entegredir hocam, ayarlar>yüklü uygulamalar bölümüne girip arama çubuğuna "play" yazıp, ekran görüntüsü alarak bizimle paylaşır mısınız
BU ŞEKİLDE