Rom [8.1][PORT][Durduruldu] Mi A1 Epic Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Teşekkür ederim. sengorahmetfurkan hafta sonuna kadar yarenersonmez hocamın da fikri gelir, video için de emek harcamış sağolsun. Ben yarın gerekli dosyaları indirip hazır kıta bekleyeyim. Hayırlı geceler.
Merhabalar, öncelikle geç cevap verdiğim için kusura bakmayın, şu sıralar tamamlamam gereken birçok proje var.
Stock roma geçmenize gerek yok hocam hiç vakit kaybı yaşamadan direk twrp üzerinden kurulum yapın, videodaki anlatım hiç rom kurmayan kullanıcılar içindir.
Güncelleme için beklemenize gerek yok hocam, proje geliştiricisi geliştirmeyi bıraktı. Başka bir geliştirici devam ederse güncelleme almaya devam edebiliriz. Ancak devam edip etmeyeceği belli değil, bu yüzden bir süre güncelleme geleceğini zannetmiyorum.
Cihazı 2 hat olarak kullanıyorum. Sim 1 bazen ulaşılamıyor oluyor. Kart slotunda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum acaba yazılımsal sorun olabilir mi. 8.12.8 kullanıyorum sorun birkaç gündür var. Hattın ikisi de aynı operatör
Stock rom'a geçip deneme yapın hocam, sorun donanımsal da olabilir yazılımsal da. Ama farklı bir roma geçmeden bunu bilmek biraz zor

qaLo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferit
Cihazım
Mi 14 ultra
Konular
0
9.1.17 yi kurdum simkartları onaylamıyor. Stock rom dediğiniz orjinal rom mu oluyor. Eğer ki oysa geçmem maalesef sevmiyorum onu. 8.12.8 yüklüyorum şimdi

sempaticafe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Xiaomi mi a1
Meslek
Bilgi işlem
Konular
2
Merhabalar, öncelikle geç cevap verdiğim için kusura bakmayın, şu sıralar tamamlamam gereken birçok proje var.
Stock roma geçmenize gerek yok hocam hiç vakit kaybı yaşamadan direk twrp üzerinden kurulum yapın, videodaki anlatım hiç rom kurmayan kullanıcılar içindir.
Güncelleme için beklemenize gerek yok hocam, proje geliştiricisi geliştirmeyi bıraktı. Başka bir geliştirici devam ederse güncelleme almaya devam edebiliriz. Ancak devam edip etmeyeceği belli değil, bu yüzden bir süre güncelleme geleceğini zannetmiyorum.

Stock rom'a geçip deneme yapın hocam, sorun donanımsal da olabilir yazılımsal da. Ama farklı bir roma geçmeden bunu bilmek biraz zor
yarenersonmez Hocam projeniz de başarılar diliyorum.
Geliştirici arkadaşların emeklerine saygı duyarak, pazar günü temiz bir kurulum ile yedek almak şart oldu. Değerli bilgileri bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim.
qaLo hocam siz de umarım kazasız belasız romu kurup güzel haberler ile dönersiniz. Saygılarımla.

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
9.1.17 yi kurdum simkartları onaylamıyor. Stock rom dediğiniz orjinal rom mu oluyor. Eğer ki oysa geçmem maalesef sevmiyorum onu. 8.12.8 yüklüyorum şimdi
Evet orjinal rom. Denemek için geçmelisiniz çünkü en stabil ve sorunsuz çalışan her zaman stock romdur hocam, twrp ile full yedek alın, 8.1 stock kurun, sistemi güncellemeden sim kartlarınızı deneyin, daha sonra tekrar twrp ile yedeğinizi restore edebilirsiniz

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
yarenersonmez Hocam projeniz de başarılar diliyorum.
Geliştirici arkadaşların emeklerine saygı duyarak, pazar günü temiz bir kurulum ile yedek almak şart oldu. Değerli bilgileri bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim.
qaLo hocam siz de umarım kazasız belasız romu kurup güzel haberler ile dönersiniz. Saygılarımla.
Teşekkür ederim Soner hocam, özel bir twrp üzerinde çalışıyorum. Bazı aksilikler var, halledebilirsem çok güzel olacak. Biraz da spoiler vereyim hemen:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

qaLo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferit
Cihazım
Mi 14 ultra
Konular
0
Elinize sağlık şimdiden. Cihazı fastboot tan nasıl çıkarabilirim kaldı öylece :(

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Elinize sağlık şimdiden. Cihazı fastboot tan nasıl çıkarabilirim kaldı öylece :(
Güç düğmesine basılı tutarsanız yeniden başlatılır ve sistem boot edilir
Ses Açma+Güç tuşları ile twrp'ye girebilirsiniz
Veya bilgisayara bağlayıp fastboot reboot komutu ile yeniden başlatabilirsiniz

qaLo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferit
Cihazım
Mi 14 ultra
Konular
0
Hallettim sağolun ama bu 9.1.17 neden bende sorun çıkardı acaba onu anlmış değilim. 3 defa kurdum sim kartları görmedi :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendini kapatıp açıyor sürekli şimdi de stock rom a nasıl dönebilirim rehber linki varmıydı :(

Hallettim sağolun ama bu 9.1.17 neden bende sorun çıkardı acaba onu anlmış değilim. 3 defa kurdum sim kartları görmedi :(

Kendini kapatıp açıyor sürekli şimdi de stock rom a nasıl dönebilirim rehber linki varmıydı :(
Onu da hallettim . Umarım sıkıntısız çözerim geri kalanını

Son düzenleme:

qaLo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferit
Cihazım
Mi 14 ultra
Konular
0
Stock rom 8,1 i yukledim fakat pin kodu ıstedıgı yerde donuyor ve yeniden başlıyor sürekli :(

Muhammed7

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cimşit
Cihazım
Yok
Konular
7
Büyük ihtimalle arka planda çalısan uygulamalardır gereksiz uygulamaları devre dışı bırakabilir yada arka planda çalışmasına izin vermeyebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt