- Adım
- Yaren
- Cihazım
- Xiaomi Mi A1
- Konular
- 23
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar, öncelikle geç cevap verdiğim için kusura bakmayın, şu sıralar tamamlamam gereken birçok proje var.Teşekkür ederim. sengorahmetfurkan hafta sonuna kadar yarenersonmez hocamın da fikri gelir, video için de emek harcamış sağolsun. Ben yarın gerekli dosyaları indirip hazır kıta bekleyeyim. Hayırlı geceler.
Stock roma geçmenize gerek yok hocam hiç vakit kaybı yaşamadan direk twrp üzerinden kurulum yapın, videodaki anlatım hiç rom kurmayan kullanıcılar içindir.
Güncelleme için beklemenize gerek yok hocam, proje geliştiricisi geliştirmeyi bıraktı. Başka bir geliştirici devam ederse güncelleme almaya devam edebiliriz. Ancak devam edip etmeyeceği belli değil, bu yüzden bir süre güncelleme geleceğini zannetmiyorum.
Stock rom'a geçip deneme yapın hocam, sorun donanımsal da olabilir yazılımsal da. Ama farklı bir roma geçmeden bunu bilmek biraz zorCihazı 2 hat olarak kullanıyorum. Sim 1 bazen ulaşılamıyor oluyor. Kart slotunda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum acaba yazılımsal sorun olabilir mi. 8.12.8 kullanıyorum sorun birkaç gündür var. Hattın ikisi de aynı operatör