Rom [8.1][PORT][Durduruldu] Mi A1 Epic Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sempaticafe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Xiaomi mi a1
Meslek
Bilgi işlem
Konular
2
Herkese merhaba arkadaşlar.
Kısmet olursa, emektar miui epic rom 8.11.1 den geçiş yapayım diyorum. Sizlerden ricam olacak yarenersonmez hocam da müsait olunca cevap verirse mutlu olurum.

Kalıcı twrp yüklü olsa da... 4 wipe işlemi yapıp direk miui 9.1.17 sürümüne geçiş yerine stock rom sonrası geçiş önerilmiş. Konuyu başından beri takip etsem de kafam karıştı, siz değerli aileme sormak istedim.

Epic rom 8.11.1 den stock rom geçip, peşine kalıcı twrp sonrası 9.1.17 geç başın ağrımasın mı dersiniz? Şimdiden teşekkür eder, iyi geceler dilerim. Saygılarımla...

sengorahmetfurkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Furkan
Cihazım
xiaomi A1
Konular
0
Kısmet olursa, emektar miui epic rom 8.11.1 den geçiş yapayım diyorum. Sizlerden ricam olacak yarenersonmez hocam da müsait olunca cevap verirse mutlu olurum.

Kalıcı twrp yüklü olsa da... 4 wipe işlemi yapıp direk miui 9.1.17 sürümüne geçiş yerine stock rom sonrası geçiş önerilmiş. Konuyu başından beri takip etsem de kafam karıştı, siz değerli aileme sormak istedim.

Epic rom 8.11.1 den stock rom geçip, peşine kalıcı twrp sonrası 9.1.17 geç başın ağrımasın mı dersiniz? Şimdiden teşekkür eder, iyi geceler dilerim. Saygılarımla...
hocam bana kalırsa direk 9.1.17 yi yükle wipe yapmanada gerek yok bildiğim kadarı ile direk ota üzerinden indir ve twrp den kur geç hocam sorun çıkaracağını sanmam

sempaticafe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Xiaomi mi a1
Meslek
Bilgi işlem
Konular
2
hocam bana kalırsa direk 9.1.17 yi yükle wipe yapmanada gerek yok bildiğim kadarı ile direk ota üzerinden indir ve twrp den kur geç hocam sorun çıkaracağını sanmam
Teşekkür ederim. sengorahmetfurkan hafta sonuna kadar yarenersonmez hocamın da fikri gelir, video için de emek harcamış sağolsun. Ben yarın gerekli dosyaları indirip hazır kıta bekleyeyim. Hayırlı geceler.

Muhammed7

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cimşit
Cihazım
Yok
Konular
7
Kafanı yorma direk stock üzerinden 9. 1.17 yükle daha kolay

Sosis ve Salam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Mi A1
Konular
7
9.1.17 ye güncelledikten sonra android sistemin bu kadar şarj yediğini gördüm, telefonu kullanmadığım halde sabah uyandığımda 10-15 şarj gitmiş oluyor. Bunun nedeni ne olabilir?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-02-08-18-46-57-614_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2019-02-08-18-46-57-614_com.miui.securitycenter.png
    190,8 KB · Görüntüleme: 25

qaLo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferit
Cihazım
Mi 14 ultra
Konular
0

TWRP üzerinden wipe-data işlemlerinden sonra 9.1.17 yi kurmanız daha sağlıklı olacaktır. Wipe yapılmadığı zaman sorun çıkabiliyor. Selametle..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazı 2 hat olarak kullanıyorum. Sim 1 bazen ulaşılamıyor oluyor. Kart slotunda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum acaba yazılımsal sorun olabilir mi. 8.12.8 kullanıyorum sorun birkaç gündür var. Hattın ikisi de aynı operatör

Son düzenleme:

sempaticafe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Xiaomi mi a1
Meslek
Bilgi işlem
Konular
2
qaLo hocam çok teşekkür ederim.
Sizin hoşunuza giden değişiklikler çıktımı karşınıza? Dolby atmos kurdunuz mu?

qaLo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferit
Cihazım
Mi 14 ultra
Konular
0
qaLo hocam çok teşekkür ederim.
Sizin hoşunuza giden değişiklikler çıktımı karşınıza? Dolby atmos kurdunuz mu?
Kullandığım sürüm şuan da sürüm 8.12.8. Eski sürümlere göre çok çok iyi. 9.1.17 sürüm nasıl bilmiyorum açıkçası üşenmesem yüklerim ;). Dolby atmos u da denemedim. Beklemeden sürüm yükseltmeyi şiddetle tavsiye ediyorum ;)

sempaticafe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Xiaomi mi a1
Meslek
Bilgi işlem
Konular
2
Kullandığım sürüm şuan da sürüm 8.12.8. Eski sürümlere göre çok çok iyi. 9.1.17 sürüm nasıl bilmiyorum açıkçası üşenmesem yüklerim ;). Dolby atmos u da denemedim. Beklemeden sürüm yükseltmeyi şiddetle tavsiye ediyorum ;)
Haklısın. Ben de yeni bir sürüm gelir diye çok öteledim. Artık pazar günü bir aksilik çıkmazsa yeni sürümün tadına bakar, yorumlarımı paylaşırım.

qaLo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferit
Cihazım
Mi 14 ultra
Konular
0
9.1.17 ye yükledim sim kart görmüyor. Kurulumu da tamamlayamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt