Rom [8.1][PORT][Durduruldu] Mi A1 Epic Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12
Güncel sürüm eklenmiştir arkadaşlar
ekran suresi gayet iyi birde ses acma tusu zor basiyor gibi sesi acmiyordu sert basmak gerekiyordu ve arama sirasinda sensor arasira kapatmiyodu yada kapatiyordu ekrani acmiyordu bu tamamen saf android orjinal yazilimdan kaynaklandigi ni ogrenmis oldum bu romda bu sorunlarim yok cihaz yeniden dogdu valla sorunlu diye garantiye vercektim :)) Yapimda ve yayinda emegi gecen herkese tesekkurler :))
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Hocam ota dan bi güncelleme gelmiş ama 1.4 GB boyutunda yapalım mı verilerimiz vs gider mi

MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konuya ekledim hocam, yönergeleri takip ederek güncelleme yapabilirsiniz

sengorahmetfurkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Furkan
Cihazım
xiaomi A1
Konular
0
Merhaba mi a1 kullanicisiyim daha önce farklı şekilde telefonuma miui 10 yükledim çok güzel çalıştı fakat Android öne 9 geleceğinden geri döndüm neyse bu gün yeniden miui yapayım dedim sizin yolunuzu izledim fakat IMEI silindi zor zahmet IMEI yükledim şuan telefonda IMEI var fakat bu seferde hattım çekmiyor sim 1 tek kart takılı iken şifre sırasında telefon deliricem kabul etmiyor sonra kilit açılıyor diyor kalıyor sim 2 de ise hattı görüyor fakat şebeke çekmiyor.yardimci olursanız sevinirim

Execuvite

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melik Genç
Cihazım
Mı a1
Konular
1
Hocam benimde şuan ses açma tuşu zor basıyor acaba bozuldu mu diye düşünüyordum sizin yorumunuzu okuyunca şaşırdım baya :/ bende PC bulursam MIUI epic geçmeyi düşünüyorum fakat işlemler çok uzun gözüm yemiyo

sengorahmetfurkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Furkan
Cihazım
xiaomi A1
Konular
0
Merhaba mi a1 kullanicisiyim daha önce farklı şekilde telefonuma miui 10 yükledim çok güzel çalıştı fakat Android öne 9 geleceğinden geri döndüm neyse bu gün yeniden miui yapayım dedim sizin yolunuzu izledim fakat IMEI silindi zor zahmet IMEI yükledim şuan telefonda IMEI var fakat bu seferde hattım çekmiyor sim 1 tek kart takılı iken şifre sırasında telefon deliricem kabul etmiyor sonra kilit açılıyor diyor kalıyor sim 2 de ise hattı görüyor fakat şebeke çekmiyor.yardimci olursanız sevinirim
çözüldü sorun android 8.0 da olduğundan dolayıymıs suan 9 piedeyim yeniden epic rom ma döneceğim fakat anroid 9 dan 8.1 e düşürmek sıkıntılı bir durum yine sorun yaşarsam diye korkuyorum

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
çözüldü sorun android 8.0 da olduğundan dolayıymıs suan 9 piedeyim yeniden epic rom ma döneceğim fakat anroid 9 dan 8.1 e düşürmek sıkıntılı bir durum yine sorun yaşarsam diye korkuyorum
Android 9 kurduktan sonra 8.1 ve öncesi bütün romlarda imei kaybı yaşarsınız direk yükleme yaparsanız. Sürüm düşürme rehberi ile 8.1e döndükten sonra dilediğiniz bütün romları kurabilirsiniz:
Rehber - Mi A1 Android 9.0'dan(Pie) Android 8.1'e(Oreo) Sürüm Düşürme Rehberi

qaLo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferit
Cihazım
Mi 14 ultra
Konular
0
Sürüm 9.1.17 de ne gibi farklar var baktım ama bulamadım bişey. Radio vs. yazıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt