Rom [8.1][PORT][Durduruldu] Mi A1 Epic Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Ahize sesi düzelmezse bu şekilde garantiye göndereceğim. Aynı zamanda kulaklık girişinde problem var. Hem ahize hem kulaklık girişini düzeltirler inşallah. Şimdi 2 3 hafta telefonsuz kalmak kaldı :'(
En kötüsü de o zaten..

MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahize sesi için 8.12.8 güncelleme kısmında fix eklendi arkadaşlar. Dosyayı flaşladığınızda sorun tamamen ortadan kalkıyor.

c0ldwave

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
İphone
Konular
21
Ahize sesi için 8.12.8 güncelleme kısmında fix eklendi arkadaşlar. Dosyayı flaşladığınızda sorun tamamen ortadan kalkıyor.
android 9 da aynı sorunu yaşıyorum ahize arızalı sanırım garantiye gönderdim. Cihaz gelince sürüm düşürüp miui kuracağım gene.

Son düzenleme:

sleymanfirat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Mi a1
Konular
2
ilk android 7 de miui kurmuştum sonra stock romattım android 9 a güncelledim beğenmedim 9 u gidip 9 dan 8 e düşürdüm bikaç sorun yaşadım ama sonunda oreoya dönmüştüm şimdide miui 10 kurulumunu yaptım %80 tamamlandı :) herşey için yarenersonmez e teşekkürlerimi iletiyorum şimdi gidip epic miui (oreo) ın tadını çıkaracam :D

sempaticafe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Xiaomi mi a1
Meslek
Bilgi işlem
Konular
2
ilk android 7 de miui kurmuştum sonra stock romattım android 9 a güncelledim beğenmedim 9 u gidip 9 dan 8 e düşürdüm bikaç sorun yaşadım ama sonunda oreoya dönmüştüm şimdide miui 10 kurulumunu yaptım %80 tamamlandı :) herşey için yarenersonmez e teşekkürlerimi iletiyorum şimdi gidip epic miui (oreo) ın tadını çıkaracam :D
Hayırlı olsun hocam. Miui android 8 ile tam ekran hareketleri gelecekti. Test ettiniz mi?

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Hayırlı olsun hocam. Miui android 8 ile tam ekran hareketleri gelecekti. Test ettiniz mi?
Tuşlarla beraber pek kullanışlı olmuyor hocam. Tuşları devre dışı bırakıyorum ama tuşlara çift dokunmayla açıldığı için çoğu zaman yanlışlıkla açılıyor bu yüzden pek ısınamadım ben

sempaticafe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Xiaomi mi a1
Meslek
Bilgi işlem
Konular
2
Eline sağlık yarenersonmez hocam. Ben biraz daha bekleyeceğim sanırım. : ) Şubat ayı geldi, belki yeni bir güncelleme daha gelir.

ramazan70

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RAMAZAN
Cihazım
Mİ A1
Konular
0
Merhabalar, paylaşmış olduğunuz room u yükledim fakat şebekem gelmiyor ne yaptıysam olmadı imei numaralarımda değişme yok pie 9 kullanırken ki aynı imei lerim nasıl bir yol izlemem gerek tek sorunum sim kartım aktif olmuyor şebeke gelmiyor.

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12
Ben romu yükledim gayet stabil fakat gcam dediğiniz gibi yaptım telefona kurdum twrpden den dediğinizi yaptım fakat hala kamera hatası veriyor sebebi nedir acaba

ismail.dvc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail ali
Cihazım
mi a1
Meslek
teknik servis
Konular
4
Merhabalar, paylaşmış olduğunuz room u yükledim fakat şebekem gelmiyor ne yaptıysam olmadı imei numaralarımda değişme yok pie 9 kullanırken ki aynı imei lerim nasıl bir yol izlemem gerek tek sorunum sim kartım aktif olmuyor şebeke gelmiyor.
stok roma dönüp tekrar kurmayı denedin mi?.Bende de aynı problem olmuştu stok roma dönüp tekrar miui kurunca düzeldi.

Ben romu yükledim gayet stabil fakat gcam dediğiniz gibi yaptım telefona kurdum twrpden den dediğinizi yaptım fakat hala kamera hatası veriyor sebebi nedir acaba
bende de şuan aynı problem var tekrar tekrar kurdum ama sorun düzelmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt