Rom [8.1][PORT][Durduruldu] Mi A1 Epic Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

c0ldwave

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
İphone
Konular
21
Bugün arkadaşımın cihazıyla telefon görüşmesi yaptim mi a1 android 9 sürümü ahize sesi o kadar net geliyorki sanirim sirf bu yüzden stock roma geçeceğim. İnsanlarla konuşurken efendim anlamadim demekten yoruldum. Epic romun konusunu takip ediyorum çözüm ile ilgili hic bir mesaj yok güncellemede yok. Cihazin twrp uzerinden tam yedeğini nasil alabilirim. Backup kismina girdigimde data system gibi seyler var.

fatihakbas19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih Akbaş
Cihazım
Mi A1
Konular
6
Bugün arkadaşımın cihazıyla telefon görüşmesi yaptim mi a1 android 9 sürümü ahize sesi o kadar net geliyorki sanirim sirf bu yüzden stock roma geçeceğim. İnsanlarla konuşurken efendim anlamadim demekten yoruldum. Epic romun konusunu takip ediyorum çözüm ile ilgili hic bir mesaj yok güncellemede yok. Cihazin twrp uzerinden tam yedeğini nasil alabilirim. Backup kismina girdigimde data system gibi seyler var.
Ahize problemi dedin ama benim öyle bi durum yok kullanıyorum hatta seste gerçekten artma var gerek hoparlör sesi olsun gerek ahize gerek kulaklığa verilen ses mükemmel kaliteden de zatwn ödün vermeden güzel bi ses alıyorum yaren hocam daha iyi bilir ama temiz kurulum yapıp deneyebilirsin tekrar derim

MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sempaticafe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Xiaomi mi a1
Meslek
Bilgi işlem
Konular
2
Ahize problemi dedin ama benim öyle bi durum yok kullanıyorum hatta seste gerçekten artma var gerek hoparlör sesi olsun gerek ahize gerek kulaklığa verilen ses mükemmel kaliteden de zatwn ödün vermeden güzel bi ses alıyorum yaren hocam daha iyi bilir ama temiz kurulum yapıp deneyebilirsin tekrar derim

Ben de aylardır kullanıyorum öyle bir sorunla karşılaşmadım.

gkyzrl40

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
xiomi mi a1
Konular
14
Android 9.0 kullanıyorum benimde ahizede ses problemi var biriyle konuşurken kulağıma iyice telefonu bastiriyorum sanırım yazılımsal sorun değil ahize değişecek herhalde

c0ldwave

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
İphone
Konular
21
Cihazın garantisi var delta servis. Şuan ki rom ile göndersem garanti dışı kalır mı?

fatihakbas19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih Akbaş
Cihazım
Mi A1
Konular
6
Cihazın garantisi var delta servis. Şuan ki rom ile göndersem garanti dışı kalır mı?
Eğer problemin donanımsal arızaysa garantide problem olmayacağını duymuştum ne kadar doğru tabi bilemem bu konuda bi sürü söylentiler var ama ortada malesef bi cevap yok..

c0ldwave

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
İphone
Konular
21
Miui varken handset ayarlarını kurcaladım telefondan ses çıkmaz oldu. Bende stock android 8 kurdum ahize sesi yine aynı 9 güncellemesi yapacağım bakalım.

fatihakbas19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih Akbaş
Cihazım
Mi A1
Konular
6
Miui varken handset ayarlarını kurcaladım telefondan ses çıkmaz oldu. Bende stock android 8 kurdum ahize sesi yine aynı 9 güncellemesi yapacağım bakalım.
9 güncellemesinden sonra miui roma geri dönemiyoruz bildipim kadarıyla.

c0ldwave

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
İphone
Konular
21
9 güncellemesinden sonra miui roma geri dönemiyoruz bildipim kadarıyla.

Ahize sesi düzelmezse bu şekilde garantiye göndereceğim. Aynı zamanda kulaklık girişinde problem var. Hem ahize hem kulaklık girişini düzeltirler inşallah. Şimdi 2 3 hafta telefonsuz kalmak kaldı :'(

fatihakbas19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih Akbaş
Cihazım
Mi A1
Konular
6
Ahize sesi düzelmezse bu şekilde garantiye göndereceğim. Aynı zamanda kulaklık girişinde problem var. Hem ahize hem kulaklık girişini düzeltirler inşallah. Şimdi 2 3 hafta telefonsuz kalmak kaldı :'(
En kötüsü de o zaten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt