Rom [8.1][PORT][Durduruldu] Mi A1 Epic Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qaLo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferit
Cihazım
Mi 14 ultra
Konular
0
hocam merhabalar
ben de MIUI 10 8.11.1 sürümü yüklü bu yeni güncellemeyi yapmak istiyorum ama benim kafam çok karıştı tam olarak ne yapmam gerekli kısa öz bi spoiler ekleyerek anlatabilir misiniz aşamaları rica etsem hem benim durumumda olan arkadaşlara da güzel bir rehber olur
şimdiden teşekkür ederim ellerinize sağlık her şey için :)
Güncelleme dosyasını indirip cihazı recovery modda başlatıp wipe data temizleme yaptıktan sonra indirdiğiniz güncelleme dosyasını flashlayabilirsiniz.Adımları yönergelere göre yaptıktan sonra sıkıntı yaşamazsınız

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
hocam merhabalar
ben de MIUI 10 8.11.1 sürümü yüklü bu yeni güncellemeyi yapmak istiyorum ama benim kafam çok karıştı tam olarak ne yapmam gerekli kısa öz bi spoiler ekleyerek anlatabilir misiniz aşamaları rica etsem hem benim durumumda olan arkadaşlara da güzel bir rehber olur
şimdiden teşekkür ederim ellerinize sağlık her şey için :)

Öncelikle aşağıdaki rehberi kullanarak stock rom yükleyin:
Rehber - Mi A1 Stock Rom Yükleme Rehberi

Bu işlemi yaptıktan sonra yukarıdaki "ilk defa kurulum" işlemini başından itibaren uygulayınız.

fatihakbas19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih Akbaş
Cihazım
Mi A1
Konular
6

qaLo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferit
Cihazım
Mi 14 ultra
Konular
0
Bu uygulamayı kullanın hocam:

Not: Uygulama root gerektirir, önce magisk uygulamasını açın daha sonra Gps Fix uygulamasına girin ve root yetkisine izin verin
But program işe yaramadı GPS dosyalarını da attım system e ama yinede bazen buluyor bazen bulmuyor. Navigasyon da çalışmıyor zaten. Nasıl bir çözüm bulabiliriz

fatihakbas19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih Akbaş
Cihazım
Mi A1
Konular
6
Öncelikle aşağıdaki rehberi kullanarak stock rom yükleyin:
Rehber - Mi A1 Stock Rom Yükleme Rehberi

Bu işlemi yaptıktan sonra yukarıdaki "ilk defa kurulum" işlemini başından itibaren uygulayınız.

hocam merhabalar tekrar
işlemleri yaparken stock roma geri dönmemiz gerekiyorya ilk olarak stock rom 9.0 pie değil mi geri döndüğümüz zaman android sürümü pie olanlar brick olacaktır diye uyarmışsınız o kısmını anlamadım biz stock roma dönünce android 9.0 dan bu roma geçmiş olmuyor muyuz dolayısıyla telefon brick olmaz mı ?

sempaticafe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Xiaomi mi a1
Meslek
Bilgi işlem
Konular
2
hocam merhabalar tekrar
işlemleri yaparken stock roma geri dönmemiz gerekiyorya ilk olarak stock rom 9.0 pie değil mi geri döndüğümüz zaman android sürümü pie olanlar brick olacaktır diye uyarmışsınız o kısmını anlamadım biz stock roma dönünce android 9.0 dan bu roma geçmiş olmuyor muyuz dolayısıyla telefon brick olmaz mı ?

Telefon brick olacak korkusu ile okuma. Sakin ol yukarıda ki linki indir talimatları tekrar oku. Verilen link Stock rom 8.0 konuda bir altında ki link 8.1 stock romlardan herhangi birini kurduktan sonra, miui güncel versiyon için şimdiden kolay gelsin.

fatihakbas19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih Akbaş
Cihazım
Mi A1
Konular
6

Telefon brick olacak korkusu ile okuma. Sakin ol yukarıda ki linki indir talimatları tekrar oku. Verilen link Stock rom 8.0 konuda bir altında ki link 8.1 stock romlardan herhangi birini kurduktan sonra, miui güncel versiyon için şimdiden kolay gelsin.
Aynen ya onu yazdıktan sonra farkettim oreo versiyonuymuş teşekkür ederim

MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sempaticafe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Xiaomi mi a1
Meslek
Bilgi işlem
Konular
2
Güzel haberlerini bekliyoruz. Şimdiden hayırlı olsun. fatihakbas19

fatihakbas19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih Akbaş
Cihazım
Mi A1
Konular
6
Merhabalarr,
Rom 'u yükledim emeği geçen herkesin ellerine sağlık çok teşekkür ederim şuanlık bi problem gözükmüyor test ettikçe yazarım ben de her şey için teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt