Sohbet 6 ay sonra freedos sorunu

Eren.yariz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
16
selamlar herkese. geçtiğimiz ekim ayının sonunda gaming laptop aldım. fiyatlar uçuk olduğu için freedos aldım. Bir tane bilgisayarcıda 45 tl karşılığında windows 10 pro yüklettim. pcyi alalı 7 ay olmuyor. şimdi de pc uyarı veriyor. windows lisansınızın süresi yakında dolacak diye. yüklettiğim bilgisayarcı bilerek mi 6 7 ay ömrü olan windowstan yükledi yoksa tüm freedosların başına gelen bu mu? bazıları freedosu windowsa çevirip yıllarca kullanıyor. her altı ayda bir başıma gelecek mi bu? herkese iyi akşamlar...

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Anladigim kadariyla crack islem yapmis.
Zaten bu fiyata normal bir durum
Orjinal bir lisans satin alarak bu sorunu asabilirsiniz.
Forumda da orjinal lisans satanlar mevcut bakin derim ;

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
Eren.yariz, hocam bilgisayarcının günahına girmek istemem fakat büyük ihtimalle kmspico veya benzeri yazılımlarla bilgisaya lisans doğrulaması yapmış. Bu yazılımlarda bir süreden sonra süresi bitiyor. Sizde yine aynı yolla bedava lisans doğrulaya bilir. Yada internet üzerinden 20-25 tl ye windows pro key ala bilirsiniz. Shiftdelete ve webtekno bu konuda video çekmiştiler onlara baka bilirsiniz.

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Yada şu yöntem de isinizi gorecektir.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Eren.yariz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yada şu yöntem de isinizi gorecektir.

hocam sağ alt köşede bu şekilde bir yazı çıkmıyor. ama ilk açınca lisans doldu ve ayrıntılar- kapat seçenekleri var. her zman kapata basmaktan gına geldi. bu işlemin orijinalden farkı nedir? Eğer bu kadar maliyeti uygun bir işlem ise insanlar neden orijinal windowsa binlerce lira veriyor

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
hocam sağ alt köşede bu şekilde bir yazı çıkmıyor. ama ilk açınca lisans doldu ve ayrıntılar- kapat seçenekleri var. her zman kapata basmaktan gına geldi. bu işlemin orijinalden farkı nedir? Eğer bu kadar maliyeti uygun bir işlem ise insanlar neden orijinal windowsa binlerce lira veriyor

Can değer hocamın bu videosunu izleyin. Tüm sorularınız cevabını bulacaksınız

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Zaten 1000 lira olmayan bütün KEY'ler kaçak ; 50 TL de olsa 5 TL de olsa kaçak. En iyisi internette bulduğunuz herhangi birine yükseltmek ; zaten amaç sadece anahtar girişi, Microsoft hesabı sizin olduğu için de herhangi bir bilgi hırsızlığı söz konusu değil. Boşuna paralarınızı kaptırmayın. Onlar da zaten plati.ru dan 7-8 liraya alıp 30-35 liraya kazıklaya kazıklaya satıyorlar. Paranızı kaptırmayın.

Eren.yariz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Can değer hocamın bu videosunu izleyin. Tüm sorularınız cevabını bulacaksınız
bu kanalı ilk kez gördüm. tüm videoyu ileri sarmadan izledim. dinlettiriyor kendini şüpheye düştüm acaba bilgisayarcının yüklediği windows zararlı mı diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten 1000 lira olmayan bütün KEY'ler kaçak ; 50 TL de olsa 5 TL de olsa kaçak. En iyisi internette bulduğunuz herhangi birine yükseltmek ; zaten amaç sadece anahtar girişi, Microsoft hesabı sizin olduğu için de herhangi bir bilgi hırsızlığı söz konusu değil. Boşuna paralarınızı kaptırmayın. Onlar da zaten plati.ru dan 7-8 liraya alıp 30-35 liraya kazıklaya kazıklaya satıyorlar. Paranızı kaptırmayın.
hocam key aldım diyelim. bu keyin içinde zararlı yazılım olma ihtimali yok mu

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
bu kanalı ilk kez gördüm. tüm videoyu ileri sarmadan izledim. dinlettiriyor kendini şüpheye düştüm acaba bilgisayarcının yüklediği windows zararlı mı diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam key aldım diyelim. bu keyin içinde zararlı yazılım olma ihtimali yok mu
Hayır hocam keyde zararlı yazılım olma ihtimali yok. Bilgisayarcının yüklediği windowsa güvenmiyorsanız kendiniz sıfırdan windows kura bilirsiniz.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Eren.yariz, yok hocam, iş zaten KEY'de bitiyor. Ayrıca kaçak bir şeyi kaçak olarak neden satın alasınız? Siz de kaçırın ;)

Üst Alt