Sohbet 6 ay sonra freedos sorunu

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Bu KMS crack mi?

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
BOT olma adımları ne alaka ? CMD(yönetici açılış)den kms sunucusu ile direk aktivasyon yapılıyor programa gerek kalmadan.
Tahminimce videoyu bile izlemeden yorum yapıyorsunuz, BİLİP BİLMEDEN yorum ve öneride bulunmayın.
Videosunu attığım kişi, gayet iyi şekilde anlatmış.
KMS kullanalar ve yorumunu beğenenler de izlesin :D
Video da yer alan abimizin kim olduğunuda araştırın isterseniz. :D

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Eskiden Windows paketleri aşırı pahalı olduğu için çokça crack yöntemi kullanırdık. Paranın değerli olduğu dönemde işletim sistemine 500 TL gibi rakamlar vermek çok zordu doğrusu.

Ancak günümüzde hem paramız değersiz hem de 25-30 liraya lisans alınabiliyor. Tavsiyem bu tür ucuz anahtarları araştırmanızdan yana olur. Crackli kullanım zor değil işi bilen kişi 10 dakikada halleder ama bu denli ucuzken uğraşmak da anlamsız olabilir.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Hocam 2019 dan sonra kmspico kurduysanız geçmiş olsun diye bilirim. Çünki kmspico orjinal dağıtım sitesi 2019 da kapandı. Paylaşan diğer siteler hepsi içine zararlı yazılım kurdular. Dosyaları silsenizde nafile. Sizin haberiniz olmadan sistemde mining dahi yapa biliyorlar.

Kurdum daha geçenlerde ama hala sorun yaşamadım. Mining olayına gelince ekran kartı ve islemci kullanımından anlaşılır öyle birşey söz konusu değil zaten afterburner ile genelde kullanımları kontrol ediyorum oyun programla uğraşırken. Bilmiyorum dediğim gibi ne güvenlik ne başka bir sorun yaşamadım yıllardır antivirüs dahi kullanmam.

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
Kurdum daha geçenlerde ama hala sorun yaşamadım. Mining olayına gelince ekran kartı ve islemci kullanımından anlaşılır öyle birşey söz konusu değil zaten afterburner ile genelde kullanımları kontrol ediyorum oyun programla uğraşırken. Bilmiyorum dediğim gibi ne güvenlik ne başka bir sorun yaşamadım yıllardır antivirüs dahi kullanmam.
Mining olayını misal vermek için söyledim. Daha beterleride ola bilir. Kmspico kurarken windows defender dahi tüm antivirüsleri kapatıyorsunuz. Uygulamada böylece tüm sisteme rahatlıkla sıza biliyor. Tabi sizin kendi bilgisayarınız ben size birşey diyemem. Sadece dikkatli olmanızda fayda var.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Mining olayını misal vermek için söyledim. Daha beterleride ola bilir. Kmspico kurarken windows defender dahi tüm antivirüsleri kapatıyorsunuz. Uygulamada böylece tüm sisteme rahatlıkla sıza biliyor. Tabi sizin kendi bilgisayarınız ben size birşey diyemem. Sadece dikkatli olmanızda fayda var.
Az önce baktım KMS nin resmi sitesi aktifmiş yeni sürüm vs çıkarıyorlar ilginç. Kurarken açıktı hiçbir uyarı vermedi kurduktan sonra KMS siliyorum genelde. Bakalım olacağı varsa olur belki 10 15 sene sonra sürpriz yapar :D Uyarı için teşekkürler.

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
KMS kullanalar ve yorumunu beğenenler de izlesin :D
Video da yer alan abimizin kim olduğunuda araştırın isterseniz. :D

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
"Ben kullanmadim, bilmiyorum" diyor degerli abimiz. Dediklerinde hak payi var, eger bilinmedik yerlerden indirirseniz, icine zararli yazilim yerlestirilmis olabilir. Buna birsey diyemem.
Ama Simdi olaylarin gercek yuzune bakalim ;
Abimizin dedigi Kms Sisteme yuklenen bir exe olarak anlatilmis, bu da sistemi her an kontrol edebilecegi anlamina gelmekte(otomatik lisanslama).
Bunun sonucunda zararli yazilim var ise bilgilerinizin calinmasina veya bilgisayarinizin bir mining e kurban gitmesine olanak verebilirim FAKAT benim attigim video Kms sunucusuna Baglanip Lisansi EK BİR PROGRAM OLMADAN cmd uzerinden direk aktif etmeyi gostermekte.
Mantigi, Windows etkinlestirme sunucusu yerine, kms sunucusu kullanarak LocalHost uzerinden Zaten Kullanilmis veya Suresi dolmus bir retail lisansi bilgisayariniza tanitmaktir. Bu sebeple bir sure kullandiktan sonra lisans dusmektedir.

KMS, Portable Olarak (Kurulumsuz, Hazir Exe) indirilirse, direk localhost uzerinden windowsu aktiflestirir, Bilgisayariniza Bir virus koyamaz, Host degistirmez, Ana Dizine mudahele etmez. Kullandiktan sonra da silinebilir.

Attigim Videoda Cmd uzerinden Localhost uzerinden en basit etkinlestirme Yontemini gosterdim, Hicbir sekilde risk teskil etmez. Bu tamamen bir windows acigidir.

Kms program ve sunuculara guveniniz yok ise Bilgisayarinizi Localhost(127.0.0.1:8080) Portuna Baglayarak El ile kullanim suresi gecmis tum lisanslari aktif edebilirsiniz.
Bu sayede hicbir sunucuya ihtiyac duymazsiniz(Kms nin, Bir virus sunucu olmadiginin bariz kaniti da budur )

Kms bu yontemin basitlestirilmis ve tum kullanicilara acik halidir.

Cmd yontemi ve Guvenilir yerlerden indirilen portable kms programlari(bknz: fullprogramlarindir), hicbir sekilde risk teskil etmez.

Guncelleme alinabilir, Ve Hata da VERMEZ.

Bunlarla ugrasmak istemeyen arkadaslar, benim gibi 20-30 tl ye bir Oem veya Retail key alarak tanimlayabilir. Oem ve Retail keyler anakarta tanimlanir ve formatta-sifirlamada-guncellemede gitmez.

Umarim bir "nokta" koyabilmisimdir efenim.

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
KMS dönemi aslında bitti. Dijital lisanslama yöntemleriyle Windows 10'un birkaç istisna hariç tamamı lisanslanabiliyor. Bu yöntemi manuel olarak da gerçekleştirebilirsiniz. Windows klasöründen ve kurulum ISO'sundan alınan 2 adet dosyayı doğru şekilde kullandığınızda Microsoft'un örnek lisans anahtarı ile bilgisayarınızı süresiz lisanslanabilirsiniz.

İnternette "Windows 10 hwid dijital aktivasyon" şeklinde aratırsanız yüzlerce sitede farklı araçlar bulursunuz. Hwidgen aracının güvenli olduğunu söyleyebilirim.

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
AdeLa,
Yapma hocam ya. Birisi para verip sunucu kiralayacak. Yıllarca bıkıp usanmadan win, office vs gibi en pahalı yazılımların keylerini toplayacak, ihtiyaç duyan dünyadaki milyonlarca kullanıcıya bunları dağıtacak. Bütün bu sistemi mşcrosoftan yıllarca gizleyecek ve koruyacak teknolojiye sahip olacak. Üstelik bunları bedava yapacak. :)
"Aldığınız hizmet için bir şey ödemiyorsanız satılan ürün sizsiniz"

Üst Alt