KMS kullanalar ve yorumunu beğenenler de izlesin
Video da yer alan abimizin kim olduğunuda araştırın isterseniz.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
"Ben kullanmadim, bilmiyorum" diyor degerli abimiz. Dediklerinde hak payi var, eger bilinmedik yerlerden indirirseniz, icine zararli yazilim yerlestirilmis olabilir. Buna birsey diyemem.
Ama Simdi olaylarin gercek yuzune bakalim ;
Abimizin dedigi Kms Sisteme yuklenen bir exe olarak anlatilmis, bu da sistemi her an kontrol edebilecegi anlamina gelmekte(otomatik lisanslama).
Bunun sonucunda zararli yazilim var ise bilgilerinizin calinmasina veya bilgisayarinizin bir mining e kurban gitmesine olanak verebilirim FAKAT benim attigim video Kms sunucusuna Baglanip Lisansi EK BİR PROGRAM OLMADAN cmd uzerinden direk aktif etmeyi gostermekte.
Mantigi, Windows etkinlestirme sunucusu yerine, kms sunucusu kullanarak LocalHost uzerinden Zaten Kullanilmis veya Suresi dolmus bir retail lisansi bilgisayariniza tanitmaktir. Bu sebeple bir sure kullandiktan sonra lisans dusmektedir.
KMS, Portable Olarak (Kurulumsuz, Hazir Exe) indirilirse, direk localhost uzerinden windowsu aktiflestirir, Bilgisayariniza Bir virus koyamaz, Host degistirmez, Ana Dizine mudahele etmez. Kullandiktan sonra da silinebilir.
Attigim Videoda Cmd uzerinden Localhost uzerinden en basit etkinlestirme Yontemini gosterdim, Hicbir sekilde risk teskil etmez. Bu tamamen bir windows acigidir.
Kms program ve sunuculara guveniniz yok ise Bilgisayarinizi Localhost(127.0.0.1:8080) Portuna Baglayarak El ile kullanim suresi gecmis tum lisanslari aktif edebilirsiniz.
Bu sayede hicbir sunucuya ihtiyac duymazsiniz(Kms nin, Bir virus sunucu olmadiginin bariz kaniti da budur )
Kms bu yontemin basitlestirilmis ve tum kullanicilara acik halidir.
Cmd yontemi ve Guvenilir yerlerden indirilen portable kms programlari(bknz: fullprogramlarindir), hicbir sekilde risk teskil etmez.
Guncelleme alinabilir, Ve Hata da VERMEZ.
Bunlarla ugrasmak istemeyen arkadaslar, benim gibi 20-30 tl ye bir Oem veya Retail key alarak tanimlayabilir. Oem ve Retail keyler anakarta tanimlanir ve formatta-sifirlamada-guncellemede gitmez.
Umarim bir "nokta" koyabilmisimdir efenim.