Sohbet 6 ay sonra freedos sorunu

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
bu kanalı ilk kez gördüm. tüm videoyu ileri sarmadan izledim. dinlettiriyor kendini şüpheye düştüm acaba bilgisayarcının yüklediği windows zararlı mı diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam key aldım diyelim. bu keyin içinde zararlı yazılım olma ihtimali yok mu
Bilgisayarcının yüklediği windows zararlıdır evet. Net.
Kms ile lisanslamıştır. En zararsız haliye kms artalanda sürekli çalışır. Çünkü bulduğu keyler ya birkaç günlük yada patlaktır.

Key dediğimiz 25 harf veya sayıdan oluşan bir şifre. Nasıl içinde zararlı yazılım olabilir ki. Program filan değil yani.
Forumda da satanlar var. Alın bir tane rahat edin.

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Ucuza orijinal oem key ler bulabilirsiniz. Eski bütün kullanılmamış windows keyleri 10 sürümünde de geçerli sayıldığı için bu şekilde fiyatları uygun oluyor. Ayrıca bazı üniversite mailleri ile de ücretsiz alındığı için yine ucuza satılıyor. Zararlı yazılım ya da sahte kod gibi birşey söz konusu değil sadece aldığınız satıcıya ya da yere dikkat edin. Daha önce sıkıntısız alışveriş yaptığım yerin linkini verebilirim isterseniz 25₺ ye almıştım. Duruma göre özel mesaj atarsınız.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Yada şu yöntem de isinizi gorecektir.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bot olma adımları başarıyla tamamlandı. :D
Bilip bilmeden lütfen önerilerde bulunmayın. KMS nedir lütfen araştırın. Komut satırına yazdıklarını oda farklı bir videodan görüp yapmış çok bariz. Ne olduğunu kendisi bile bilmiyor.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Kms ile yapılan aktivasyonları 6 ayda bir yenilemek gerekir.

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Freedos ile bir alakası olmuyor bu durumun. Windows lisansı ile ilgili. Yine yaptırdığınız adam gibi ucuz, patlayabilecek bir lisans alacaksınız ya da bu tarz bir miktar ödeyeceksiniz ki kafanız rahat olsun:

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Bot olma adımları başarıyla tamamlandı. :D
Bilip bilmeden lütfen önerilerde bulunmayın. KMS nedir lütfen araştırın. Komut satırına yazdıklarını oda farklı bir videodan görüp yapmış çok bariz. Ne olduğunu kendisi bile bilmiyor.
BOT olma adımları ne alaka ? CMD(yönetici açılış)den kms sunucusu ile direk aktivasyon yapılıyor programa gerek kalmadan.
Tahminimce videoyu bile izlemeden yorum yapıyorsunuz, BİLİP BİLMEDEN yorum ve öneride bulunmayın.
Videosunu attığım kişi, gayet iyi şekilde anlatmış.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Yıllardır Vista zamanlarından beri hem Windows hemde Microsoft programlarında KMS Pico kullandım en ufak bir sorun yaşamadım. Güncellemeleri de düzenli yapabiliyorsunuz. Lisans süreniz doluyor uyarısı alınca tekrar KMS indirip lisanslayın bu kadar. Daha sonra KMS yi kaldırıp dosya yolundan silin. Uğraşmak istemeyen 50 TL ye key alabilir buda bir alternatif.

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
Yıllardır Vista zamanlarından beri hem Windows hemde Microsoft programlarında KMS Pico kullandım en ufak bir sorun yaşamadım. Güncellemeleri de düzenli yapabiliyorsunuz. Lisans süreniz doluyor uyarısı alınca tekrar KMS indirip lisanslayın bu kadar. Daha sonra KMS yi kaldırıp dosya yolundan silin. Uğraşmak istemeyen 50 TL ye key alabilir buda bir alternatif.
Hocam 2019 dan sonra kmspico kurduysanız geçmiş olsun diye bilirim. Çünki kmspico orjinal dağıtım sitesi 2019 da kapandı. Paylaşan diğer siteler hepsi içine zararlı yazılım kurdular. Dosyaları silsenizde nafile. Sizin haberiniz olmadan sistemde mining dahi yapa biliyorlar.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
KMS nin ne kadar zararlı bir yazılım olduğunuzdan haberiniz var mı ?
Konuyu okudum bazı hocalarımız kms ile lisanslamış peki pc ye ne kadar derecede güvenlik açığı yaptığından farkında mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve siz kms silseniz bile pc de yapışık kalıyor taki siz format atana kadar

Üst Alt