Üstteki yazimda Herseyden bahsettim. Sanirim zahmet edip okumadiniz..
Microsoft bu durumlardan ilk basindan beri haberdar ve Tek tus ile Bu yontemleri kapatabilecek teklonojiye elbette sahip, Milyar dolarlik bir sirketten bahsediyoruz.
Keylerini Localhost gibi basit bir yontem ile aktiflestirilmesini aninda Fixleyebilir.
Ama kendilerinde Kullanima acik biraktiklari bir takim Bosluklar-buglar var. Sebebini soyleyemem.
Kms konusunda, Cmd icin kurulan sunucuyu aylik 1 dolara Kurabilirsiniz. Hatta ucretsiz..
Hatta Bu sunucuya bile gerek olmadigini yine yukarida belirttim. Kendiniz direk yapabilirsiniz.
Surekli guncelleme verilen aktif programlari, bir yazilim gelistiricisinin Gunlerce ekibiyle calisip onunuze Stabil bir rom sunmasi ile kiyaslayabilirsiniz.
Sitelerinde, "Buy me coffee" butonu vardir, Bagislar sayesinde Her sistem ayakta kalabilir.
Yine sistemi bilmeden Keylerin fixlendiginden bahsetmissiniz, Bilgisayariniza Cmd yontemi ile internetten buldugunuz ilk keyi yukleyin.
3 ay sonra Kapandiginda, ayni keyi tekrardan ayni yontemle yukleyin. Yine ayni sekilde lisans aktif olur.
Burada acikcasi sabahtan beri localhost uzerinden aktiflestiginden bahsediyorum.
Bunun windowsun bilerek acik biraktigi bir Bug oldugundan bahsediyorum. Tek Tusla da Fixleyebilir diyorum.
Ama birileri inatla cikiyor ve diyorki, Para vermedigin sistemde, "Satilan Urun Sizsiniz".
Ben demedim ki Dunyanin en basit acigini, Dunyanin En cok kullanilan isletim sistemine koy diye..
Bahsettigim tamamen Safe olan, risk barindirmayan bu yontemlere karsi cikan tum arkadaslari windowsun kendi sitesinden Key almaya davet ediyorum.
Son olarak local host nedir Bknz;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
.