- Adım
- YUSUF
- Cihazım
- 13 ULTRA
- Meslek
- LOJİSTİK -SEVKİYAT
- Konular
- 72
Mi note 10 için deneyen oldu mu ?
Urnyx deneyebilirsiniz hocam. Fakat yeni sürümde 16:9 düzeltildi. Xml tamamlanınca konuyu güncelleyeceğim.16:9 Olmuyor sanırım. 16:9 olarak kaliteli yavaş çekim + kaliteli gece modu olarak tavsiyeniz var mı acaba?
Urnyx deneyebilirsiniz hocam. Fakat yeni sürümde 16:9 düzeltildi. Xml tamamlanınca konuyu güncelleyeceğim.
Gcam - [TÜRKÇE][SORUNSUZ] Google Kamera 7.3.018 - Urnyx05 2.5
Merhaba. Birçok cihaz için 4k60fps video sabitleme özelliğinin bulunduğu, Slow motion ve Ön kamera video kaydının çalıştığı en sorunsuz Google Kamera çıktı. 60fps de video sabitleme 30fps e göre çok daha stabil çalışır. YÜKLEME TALİMATI •İndirdiğiniz. apk uzantılı dosyaya tıklayın...forum.miuiturkiye.net
Hiçbirisini denemedim hocam. Tavsiyem kendi xml ayarlarım olur.Cevap için teşekkürler. Peki şunlar için tavsiyeniz var miydi acaba?
Hangisi daha iyi olur?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rica ederim hocam.Cevap için teşekkürler. Config dosyasını da bekliyoruz.
Bilgim var hocam teşekkürler. Config tamamlandığında konuyu güncelleyeceğim.mevcetin hocam,
Konuyu güncellemek isterseniz V5 sürümü çıkmış. Bilginize...
Not: Destekli cihazlar listesinde göremedim ama Mi6 da gayet Stabil çalışıyor..
Destekli cihazlar listesine eklenmiş hocam. Muhtemelen çalışır.Mi 8 de çalışıyor mu acaba yeni sürüm de demeyem varmı ?