Bilgilendirme için teşekkürler hocam.Mi A3 - Android 9 (stok rom, android one)
* Mevcetin-Ultracam4.AIO.xml yükleyince uygulama çöküyor. Önbelleği temizleyip varsayılan ayarlarla test ettim.
* 4K 60fps modunda görüntü iki kat yakınlaşıyor. Görüntü vasat. EIS/OIS hükümsüz.
* Slow motion modunda da görüntü iki kat yakınlaşıyor. Görüntü fazla titreşimli. Kullanışsız.
* Fotoğraf denemedim.
Özetle, Mi A3 ile uyumlu değil. @ mevcetin
evet şimdi farkettim bu mi9t proda da aynı şekilde yaklaşıyor video* 4K 60fps modunda görüntü iki kat yakınlaşıyor
evet şimdi farkettim bu mi9t proda da aynı şekilde yaklaşıyor video
Fotografin belli bir isleme sureci oldugu icin cektikten hemen sonra galeri ikonuna tiklanirsa onceki cekilen resme atar hocam. Mi 9t proda isleme sureci kisa oldugu icin ben boyle bir sorunla karsilasmiyorum.bu 7.3 versiyonlarında mı bi sıkıntı var yoksa miui11 20.3.12den sonra düzelmeyen 3.parti kamera uygulamalarında galeri geçiş sorunu devam mı ediyor. fotoğrafı çekiyorum küçük önizleme ikonuna basıyorum ya çektiğim fotodan bi önceki fotoyu gösteriyor yada geri kamera arayüzüne atıyor
EIS acik oldugu icin yakinlasir hocam. EIS in calisma mantigi bu sekildedir. Videoyu kenarlarindan keser ve kestigi kisimlari sallantilari hissettirmemek icin kullanir.evet şimdi farkettim bu mi9t proda da aynı şekilde yaklaşıyor video
Evet hocam 16:9 cekim modu da sorunlu. Gelistirici bu sorunlardan haberdar, duzeltmek icin ugrasiyor.Mi 9T Pro ile denedim. 60 FPS EIS çok güzel çalışıyor. En çok buna sevindim. Kamera geçişlerinde bir kaç defa uygulama kapandı. Bir de 16:9 formatında resim çekince siyah oluyor resimler. Onun dışında sorun göremedim. Daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Orjinal kamerada da yakınlaşıyor video çekiminde onda bir problem yok.
Bilgilendirme için teşekkürler hocam.Mi 9T xiaomi.eu MIUI12 20.5.7 performansı
- Ön kamera video çalışmıyor.
-Video Stabilizasyonu MIUI Kameradan kötü, 1080p 30-60fps netliği daha iyi
- Arkaplan ayırması daha başarılı
-Gece çekiminde daha başarılı
Fotografin belli bir isleme sureci oldugu icin cektikten hemen sonra galeri ikonuna tiklanirsa onceki cekilen resme atar hocam. Mi 9t proda isleme sureci kisa oldugu icin ben boyle bir sorunla karsilasmiyorum.
Yine oyle yapabilirsiniz hocam. Google kamera ayarlardan google fotograflari kapatin, stock galeri ile kullandiginizda istediginiz gibi isleniyor yazacaktir.Bahsettiğim miui sürümünde böyle bi sorun olmuyor o yüzden dedim, basınca bulanık gözüküyor, sağda işleniyor yazıyor ve fotoğraf gözüküyor.