Config yükleyince siyah çekiyor yanlış mı yükledim config acabaResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhaba. 4K 60FPS video sabitleme özelliğinin bulunduğu ve slow motion özelliğinin çalıştığı Google Kamera çıktı. 60fps de video sabitleme 30fps e göre çok daha stabil çalışır.
GENİŞ AÇI
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
NORMAL KAMERA
TELEFOTO LENS
YÜKLEME TALİMATI
•İndirdiğiniz. apk uzantılı dosyaya tıklayın.
•Bilinmeyen kaynaklar uyarısına izin verin.
•Yükle butonuna tıklayarak yükleme işlemini tamamlayın.
KURULUM SONRASI ÖNERİLEN AYARLAR
->Gece çekimlerinde üst menüyü açarak AWB seçeneğini etkinleştirmek daha güzel renk tonlarını elde etmenize yardımcı olur. Gündüz çekimleri için ise AWB seçeneğini kapatmalısınız.
->Cihazınız 4K 60FPS video kaydı desteklemiyor ise Google Kamera ayarlarını açarak Ultra-high resolution video (4K) seçeneğini pasifleştirirseniz 1080P 60FPS video kaydında da EIS kullanabilirsiniz.
Config İndirme Linki
BU CONFIG IMX586 (MI9 - MI9T PRO/K20 PRO VB.) CIHAZLAR ILE UYUMLU YAPILMISTIR.
DAHA FAZLASI ICIN BURAYI ZIYARET EDEBILIRSINIZ:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
•.xml uzantılı config dosyasını yukarıdan indirin.
•Dosya yöneticisini açarak ana dizine Gcam klasörü oluşturun.
•Bu Gcam klasörünün içine Configs7 klasörü oluşturun.
•İndirdiğiniz .xml uzantılı dosyayı Configs7 klasörünün içine atın.
•Google Kamera uygulamasını açın.
•Alttaki resimde işaretli olan siyah alana çift tıklayın.
•Açılan pencerede Configs7 klasörüne attığınız xml yi seçerek restore butonuna tıklayın.
•İşlem tamamlanmıştır. Yeni ayarlarınızı güle güle kullanın.
ÖNERİ!
Google Camera için mutlakaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirı yükleyin. Özellikle Google Camera 7, google fotoğraflar uygulaması ile entegre çalışıyor.
• Portre modunda çektiğiniz fotoğrafların arka bulanıklığının derecesini ayarlayabilirsiniz.
• Çektiğiniz ağır çekim videonun istediğiniz yerini ağır çekim istediğiniz yerini ise normal çekimde bırakabilirsiniz.
• Lens bulanıklığı modunda çektiğiniz resmin odak noktasını değiştirebilirsiniz.
• Fotoğraf düzenleme modundaki "Otomatik" ayar ile güzel renk tonları elde edebilirsiniz.
Not: Bu özellikler için Google Kamera> Ayarlar> Enable Google Photos seçeneğini etkinleştirmeniz gerekir.
TEST EDİLEN CİHAZLAR
(Sizde test ederek cihazınızı yorumlarda belirtirseniz konuya eklenecektir.)
Mi 9T/K20
Mi 9T Pro/K20 Pro
Mi 9
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
-Ön kamera video çekimi.(Bütün Google Kameralarda olan sorun.)
-Telefoto kamerayı kullandıktan sonra tekrar Ana Kameraya geçtikten siyah fotoğraf çekiyor. Galeriyi açıp kaparsanız sorun çözülür.
-16:9 formatında fotoğraf çekimi bozuk.
UltraCVM v4
Arnova'nın 5betaFinal.7.3.020 sürümlerine göre
tüm Arnova güzellikleri dahil
v4 kendi özellikleri:
ULIB:
- Doğal görünüme kavuştu (bu konuda işbirliği için thx r0m10)
- Sıkıştırmadan kurtuldum
- Aşağı örneklemeden kurtuldum
- İkili filtre yeniden yazıldı
- Saber hafifçe yeniden yazıldı
- Pozlama hafifçe yeniden düzenlendi
Kamera:
- Mümkün olan en iyi resim kalitesi için ayarlandı (Imx586'da test edildi)
- Redid ve sabit Libpatcher
- Mekansal denoise eklendi
- Rom kütüphanelerinden OEM gürültü modelini kullanma seçeneği eklendi
- Deklanşör kontrolü eklendi
- Pozlama telafisi eklendi
- AUX başına AWB eklendi (buna yardımcı olmak için thx Arnova)
- Taşınan Xiaomi API2 kamera ve AI tuşları
- Deneysel Qualcomm HDR basamaklama modu eklendi
- Harika Tone & Gamma grafik kullanıcı arayüzü eklendi (onlarla yardım için thx Overwhelmer)
- Video bit hızı seçenekleri eklendi (bu konuda yardım için Urxx)
- Sensör başına otomatik algılamalı tüm v3 NoiseModels'ları ekledim (yardım için thx Overwhelmer)
- Kanal başına IMX586 noisemodeller (v4 yeniden yazıldı ve Savitar'a sabitlendi)
- S5KHMX gürültü kesici
- IMX686 noisemodeller
- IMX582 noisemodeller
- S5KGM1 gürültü kesici
- S5KGW1 noisemodeller (kredi Wave_Generator'a gidiyor)
- IMX363 noisemodeller
- Selfie kamera için yeni model eklendi
- Tamamen yeniden başlatılmış ayarlar ve kullanıcı arayüzü (bu konuda yardım için thx The_Dise)
- Ve sonunda - bana yeni harika özel Logo / simge thx ekledi
Ekran görüntüleri:
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 8 in kamerası normalde 4k60fps destekliyor ise denenebilir hocam. Mi8 kamerası hakkında fazla bilgim yok.Bu 4k 60fps mi8de de çalışır mı acaba ois ve eis birleşerek stabilite daha da artar eğer çok kırpma olmazda
Elinize sağlık. İzniniz olursa konuya ekleyeyim hocam fotoğrafı.Gayet iyi
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam.Mi 8 SE de çalışmıyor uygulamayı apk olarak kurup açınca kamera aktif olmuyor.
Teşekkür ederim hocam.Paylaşım için teşekkürler. Emeğinize sağlık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Normalde 16:9 çekim yapınca siyah çeker hocam. Verileri temizleyip xml yi tekrar yüklemeyi denermisiniz.Config yükleyince siyah çekiyor yanlış mı yükledim config acaba
Tabi ki hocam.Mi 8 in kamerası normalde 4k60fps destekliyor ise denenebilir hocam. Mi8 kamerası hakkında fazla bilgim yok.
Elinize sağlık. İzniniz olursa konuya ekleyeyim hocam fotoğrafı.
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam.
Teşekkür ederim hocam.
Normalde 16:9 çekim yapınca siyah çeker hocam. Verileri temizleyip xml yi tekrar yüklemeyi denermisiniz.
Oldu hocam tşk normalde config nasıl yükleniyor varmı anlatimiMi 8 in kamerası normalde 4k60fps destekliyor ise denenebilir hocam. Mi8 kamerası hakkında fazla bilgim yok.
Elinize sağlık. İzniniz olursa konuya ekleyeyim hocam fotoğrafı.
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam.
Teşekkür ederim hocam.
Normalde 16:9 çekim yapınca siyah çeker hocam. Verileri temizleyip xml yi tekrar yüklemeyi denermisiniz.
Rica ederim. Konu içerisinde anlatım var hocam. Kurulum sonrası önerilen ayarlar başlığı altında.Oldu hocam tşk normalde config nasıl yükleniyor varmı anlatimi