- Adım
- Uğur
- Cihazım
- Mi 8 Se
- Konular
- 58
Mi 8 in config dosyasini göremedim de hocamDestekli cihazlar listesine eklenmiş hocam. Muhtemelen çalışır.
Mi 8 in config dosyasini göremedim de hocamDestekli cihazlar listesine eklenmiş hocam. Muhtemelen çalışır.
Ayarlarda exposure compensation değerini artırırsanız parlaklık yükselir hocam.9tnin kendi kamerasına göre karanlık çekiyor. Bunun ayarını nasıl yapabiliriz?
V4 e ait olan config dosyasını yüklediğinizdede çalışacaktır hocam.Mi 8 in config dosyasini göremedim de hocam
redmi 5 plus var bende bu hangisine uyumlu birde benim telefona hangileri uyar nasıl bulurum?
Bu konudakini deneyebilirsiniz hocam.Gcam - [TÜRKÇE][SORUNSUZ] Google Kamera 7.3.018 - Urnyx05 2.5
Merhaba. Birçok cihaz için 4k60fps video sabitleme özelliğinin bulunduğu, Slow motion ve Ön kamera video kaydının çalıştığı en sorunsuz Google Kamera çıktı. 60fps de video sabitleme 30fps e göre çok daha stabil çalışır. YÜKLEME TALİMATI •İndirdiğiniz. apk uzantılı dosyaya tıklayın...forum.miuiturkiye.net
Ayarlarda exposure compensation değerini artırırsanız parlaklık yükselir hocam.
V4 e ait olan config dosyasını yüklediğinizdede çalışacaktır hocam.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bende böyle bir sorun yok hocam. Uygulama verilerini sıfırlayıp tekrar xml yükleyerek denermisiniz.Ön kamerayla fotoğraf çekince uygulamadan atıyor.(mi 9t)