Hocam siz daha iyisini yayınlayana kadar en iyisi bu mu cihaz mi 9tEvet hocam android 9 ve 10 da çalışır çoğu gcam. Sorun yüksek ihtimal android sürümünüz ile alakalı.
Henüz yapılmamış hocam.Mi6 icin config var midir hocam
Mi9t pro cihazımda çalışıyor hocam.mi note 10 için config dosyası yok henüz slow motion, config dosyası olan cihazlarda çalışıyormu merak ettim..
Konu içeriğinde ingirme linki mevcut hocam.Ben uygulamayı indiremiyorum nasıl indireceğim
Bu sürümü deneyebilirsiniz birde hocam.Son sürüm mi8 için kötü video 4k 60fps eis yok ois de yok mi8de olmasına rağmen
IMX386 olarak buldum modul numarasini hocam, bu ayarlar tutmayabilir. Denemek lazim tabii yine de, tesekkurlerHenüz yapılmamış hocam.
Bunu deneyebilirsiniz.Gcam - [TÜRKÇE][SORUNSUZ] Google Kamera 7.3.018 - Urnyx05 2.5
Merhaba. Birçok cihaz için 4k60fps video sabitleme özelliğinin bulunduğu, Slow motion ve Ön kamera video kaydının çalıştığı en sorunsuz Google Kamera çıktı. 60fps de video sabitleme 30fps e göre çok daha stabil çalışır. YÜKLEME TALİMATI •İndirdiğiniz. apk uzantılı dosyaya tıklayın...forum.miuiturkiye.net
Mi9t pro cihazımda çalışıyor hocam.
Konu içeriğinde ingirme linki mevcut hocam.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam bu attığınız sürümü de denedim hiç bir şekilde ne ois ne eis çalışmıyor 4k 60fpste maalesef. F1 v9.5.6.2 sürümü var san1ty yapımı galiba onda ois güzel çalışıyor 4k 60fpste yani MIUI sürümündeki gibi çalışıyor fakat eis yok tabi onda. Eis ve ois birlikte çalışan bulamadım henüz mi8 içinBu sürümü deneyebilirsiniz birde hocam.
Gcam - [TÜRKÇE][SORUNSUZ] Google Kamera 7.3.018 - Urnyx05 2.5
Merhaba. Birçok cihaz için 4k60fps video sabitleme özelliğinin bulunduğu, Slow motion ve Ön kamera video kaydının çalıştığı en sorunsuz Google Kamera çıktı. 60fps de video sabitleme 30fps e göre çok daha stabil çalışır. YÜKLEME TALİMATI •İndirdiğiniz. apk uzantılı dosyaya tıklayın...forum.miuiturkiye.net