- Adım
- Emre
- Cihazım
- Pocophone F1
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 10
Merhabalar,bütçem 2200 TL. Bu bütçeye alabileceğim en iyi telefon hangisidir ? Telefonda benim için oyun,batarya ve arka kamera performansı önemli. Telefonu en az 2-3 sene kullanmayı planladığımdan dolayı alabileceğimin en iyisini almaya çalışıyorum. Başlarda Nokia 8 düşünmüştüm ama kronik olarak ekran problemi varmış diye okudum bu nedenle ondan vazgeçmek zorunda kaldım. Aliexprestten kılıf bile sipariş etmiştim bu telefon için Sonra Mi 8 veya Pocophone F1 düşündüm fakat sıfır fiyatları bütçemi aşıyordu. Bu nedenle ikinci el ithalatçı garantili bulmam gerekiyordu ama bu seferde ödeme olayı(Kredi kartı ile alacağımdan dolayı bir kişiden almam mümkün değil bir telefoncudan felan almam gerekirdi) sıkıntıya giriyordu. Şimdi ise Mi 8 Lite ve Mİ 8 SE'yi düşünmeye başladım. Mi 8 Lite hakkında araştırma yaptım 1700 TL'ye Delta garantili olarak sıfır bir şekilde bulunabiliyor. Mİ 8 SE hakkında ise fazla bir bilgiye sahip değilim. Şimdi ise LG V30+'ı tavsiye edenleri gördüm. Sahibinden'de 2200-2400 TL aralığında mevcut. Kafam çok karışık sizin önerileriniz ne olur ? Bu arada forumda Xiaomi telefonlarda genel olarak şu sıkıntı için şunu yükle,şu ROM'u kur,şuradan şu dosyayı indir düzelir gibi bir sürü şey gördüm. Acaba Xiaomi yazılımsal bakımdan sıkıntılı bir marka mı ?