Diğer 2019'da Xiaomi'den En İyi 3 Akıllı Telefon!

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 64
  • Görüntüleme 6K

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Çok zor ama EU nun rom linklerinde hangi cihaz için ne kadar download yapıldığı, bir gösterge olabilir

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Kullanıcı sayısı kaliteyle mi yoksa F/P ürünü olmasıyla mı alakalıdır acaba hocam?

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Kullanıcı sayısı kaliteyle mi yoksa F/P ürünü olmasıyla mı alakalıdır acaba hocam?

Valla hocam bu soruyu bende kendime çoğu zaman soruyorum....bilinçli kullanıcı bana göre çok az, herkes ya kulaktan dolma duyduklarına göre ve de çoğu F/P ürünü olmasından dolayı Xiaomi alıyor gibi benim gözlemlerim...

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Yazdıklarınız birebir benim ifademi doğruluyor zaten. Redmi Xiaomi nin bir alt markası... Bir çok özellik kısıtlanarak bütçeye daha uygun cşhazlar üretiliyor. Yoksa mi9t pro nun 5000 den başlayıp 3000-3500 lere inmesi normal mi?
Mi9 hala ilk çıktığı fiyattan satılıyor. Hatta bazı sitelerde fiyatı bile tavan yapmış durumda.

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi.
Fiyat karsilastirmasi yanlis. Turkiye fiyatlari buyuk degisim gecirdi ama yurtdisi fiyatlari pek degismedi. Neyse onu soyluyorum bence mi9t pro sadece ismi degismis redmi k20 produr. Amma velakin kamera disinda mi9 ile arasinda aman aman bir fark yok. Kullanici sayisi kalite degil sikayet orani ile alakali. K20 pro/mi9t pro cok satti. Gelen güncelleme ile kamera altina eklenen efektten dolayi cihazi garantiye gondermeyi dusunenler oldu forumda. Bir de k20 pro nun donanimi ve ic yazilimi mi9 t prodan biraz farkli. İmei islemleri cok sorun cikartti.
Bu şunun gibi: Bu foruma girip xiaomi ne kadar sorunlu cihazlar uretiyormus demek gibi.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Hatta çok sevdiğim bir dostum ve kardeşim Max 2 sini bırakıp, sırf o zamanlar çok revaçta olan RN7 aldı ve sonradan o kadar pişman oldu ki, değiştirip, Mi9 T Pro aldı...ben zaten forumda daha önce sordum ve kimse tatminkar bir cevap veremedi bana...Amiral gemisi kullanıcıları benim Orta alt segment Max 3 ile yapamadığım neyi yapabiliyorlar?

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
.
Hocam Sizinde belirttiğiniz gibi Mi 9 Amiral, Mi 9Tpro ise 9 serisinin orta üst seviye ürünü olarak çıktı.Kıyaslamak haksızlık olur.
Katılıyorum. Hatta kıyas dahi edilemez. Lakin ilk yorumum bazı mi9t pro kullanıcılarında ( nedendir bilinmez) alınganlık yapmış görünüyor.

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Katılıyorum. Hatta kıyas dahi edilemez. Lakin ilk yorumum bazı mi9t pro kullanıcılarında ( nedendir bilinmez) alınganlık yapmış görünüyor.

Alinganlik lafiniz banaysa xiaomi veya benim kullandigim cihazi savunmak gibi bir derdim yok. Az once note8i savundugum gibi. Eksik olan ne onu anlamaya calisiyorum. Ben hic sorun yasamazken diger mi9t pro kullanicilari neden sorun yasiyor?

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27

"Benim olan en iyisidir." bakış açısının sonucu olsa gerek.
Kolay ulaşılabilir bir seviye de olsa, bugün android cihazları yere göğe sığdıramayanların en az %50 si iphone şövalyesi olur eminim.

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Hatta çok sevdiğim bir dostum ve kardeşim Max 2 sini bırakıp, sırf o zamanlar çok revaçta olan RN7 aldı ve sonradan o kadar pişman oldu ki, değiştirip, Mi9 T Pro aldı...ben zaten forumda daha önce sordum ve kimse tatminkar bir cevap veremedi bana...Amiral gemisi kullanıcıları benim Orta alt segment Max 3 ile yapamadığım neyi yapabiliyorlar?

Bende de bir Amiral gemisi var hocam. 2017 nin Amiral gemisi hem de...Üstelik te Xiaomi nin Mi serisinde çıkardığı en iyi cihaz, o bir efsane... Mi6..
Ve şeytan kulağına kurşun, hala taş gibi.

Üst Alt