- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Samsung S20 FE
- Konular
- 29
Rica ederim.Bende hiç kullanmadım hep global kararlı. Beklememek için sordum. Teşekkürler
Rica ederim.Bende hiç kullanmadım hep global kararlı. Beklememek için sordum. Teşekkürler
Mi9t ve mi9t Pro redmi adı altında çıkmıyor, xiaomi nin pop UP kamera versiyonları redmi serisiyle alakası yok. Mi9t veya prosu jack girişinin olması bence gayet güzel. Şahsen mi9t Pro yu sırf bu yüzden tercih ederimAsil fark kamera o zaman. Gorilla 88 de olsa temperli cam olmadigi surece kiriliyor. Kablosuz sarj yok. Fiyat olarak makul olmasinin sebebi aslinda telefonun mi serisi degil redmi serisi olmasindan kaynaklaniyor. Bazi seyler kirpilmis. Daha cok kullanicinin onem verdigi seyler eklenmis. 3.5mm ve 4000lik pil gibi.
Skorpi Hocam mi9t pro+k20 pro ve mi9 un forumdaki kullanici sayisini cikarmaniz mumkun mu?
Redmi adi altinda cikmiyor ama band20 disinda ayni telefon isimlendirmesi farkli sadeceMi9t ve mi9t Pro redmi adı altında çıkmıyor, xiaomi nin pop UP kamera versiyonları redmi serisiyle alakası yok. Mi9t veya prosu jack girişinin olması bence gayet güzel. Şahsen mi9t Pro yu sırf bu yüzden tercih ederim
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi9T ile Pro arasında kaldım, nadiren telefonda oyun oynayan, pek sık kullanmayan biri olunca düz olanı aldım bi 2-3 sene götürür herhalde