Soru 17 pro Max canlı destek hatti 7/24 HİZMETİNİZDEYİZ

Skorpi32

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Gerçekten güzel bir fikir clap~~ Kimler neler kullanmış görmüş oluruz
Çok affedersiniz ama don değiştirir gibi cihaz değiştirenler oldukça zorlanırlar, onlara acıyın, eziyet etmeyin

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lucas.Rintaro32

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
Çok affedersiniz ama don değiştirir gibi cihaz değiştirenler oldukça zorlanırlar, onlara acıyın, eziyet etmeyin

Gülü seven dikenine katlanacak hocam :D
Biz zaten 10 yılda bir anca cihaz ekleriz o listeye :(

baran452431

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
Bu son mesajı kime yazdınız?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Hocam size yazmadım zaten yaşınız bu espiriyi anlamaya müsait değil silme sebebimde burası canlı destek hattı mesaj kalabalığı olmasın diye sildim başka birşey yazicam cunki

Son düzenleme:

grdlsv32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Gülü seven dikenine katlanacak hocam :D
Biz zaten 10 yılda bir anca cihaz ekleriz o listeye :(
2021 den beri note 10 pro max. yanana kadar kullanmayı planlıyorum. oyun oynamadığımdan, kamp vs işleri ile uğraşmadığımdan bu olmaz gibi geliyor. Ölene kadar note 10 pro max sanırım. :D

baran452431

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
Arkadaşlar Google aramalar kurulu global Romda devre dışı MIUI arama uygulamalari var shizuku yükleyip root yetkisi verin sonra Google marketten çanta uygulamasi indirin çanta uygulamasindan devre dışı olan MIUI arama ile alakalı uygulamalarin hepsini aktif edin Google aramasını devre dışı bırakın yani silin bu şekilde yaptığınızda 15 aramada 1 kere ahize sorunu yaşıyorsunuz

kaptan44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
uğur
Cihazım
Xiaomi 17 Pro
Konular
0
Hocam selamlar öncelikle aranızda yeniyim yaşadığım bir durum var şöyle aktarayım son birkaç gündür Xiaomi 17 pro Max cihazını kullanıyorum OS sürümü 3.0.9.0.WPCMIXN yani son hyperos sürümü 3.0.9.0 olarak görünmekte daha önce hiçbir şekilde yurtdışı cihaz kullanmadım o yüzden bu işin biraz acemisiyim şu anki elimde olan cihazın yazılımı güncel mi onu bilmiyorum ama biraz kurcaladım güncelleme almayacak gibi görünüyor bu sorunu nasıl çözeriz yada sürüm güncel mi acaba teşekkür ederim. Bu arada cihaz tamamen Türkçe.

baran452431

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
Hocam selamlar öncelikle aranızda yeniyim yaşadığım bir durum var şöyle aktarayım son birkaç gündür Xiaomi 17 pro Max cihazını kullanıyorum OS sürümü 3.0.9.0.WPCMIXN yani son hyperos sürümü 3.0.9.0 olarak görünmekte daha önce hiçbir şekilde yurtdışı cihaz kullanmadım o yüzden bu işin biraz acemisiyim şu anki elimde olan cihazın yazılımı güncel mi onu bilmiyorum ama biraz kurcaladım güncelleme almayacak gibi görünüyor bu sorunu nasıl çözeriz yada sürüm güncel mi acaba teşekkür ederim. Bu arada cihaz tamamen Türkçe.
Hocam iş sürüm ekranindan foto atarmisin

baran452431

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
Buyurun hocam şöyle göstereyim.
Hocam bu fake rom globale çevirmek için atıyorlar sakın telefon üzerinden güncellemeye çalışmayın cihazınız brick olur PC.uzerinden güncelleme biz gerekiyor. Cihazın arka tarafında ce logosu varmı bazen lazerle kaziyorlar