Soru 17 pro Max canlı destek hatti 7/24 HİZMETİNİZDEYİZ

baran4524

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
Burdan indirebilirsiniz.linki

Batarya olayina gelirsek havalar ısındı hocam ekran süresinin düşmesi normal birde ekran süresi senaryolara göre değişebilir sadece ekran süresi hesaplamak doğru bir hesaplama turu değil genel kullanımınızı hesaplamak lazım

Güzel kılıf işi valla ben bile bulamiyorum telefon mafoldu 😀 ama şuan piyasadaki tüm kılıflar cop ve dandik bendeki kaliteli ama Türkiye'de satışı yok malesef

Hocam bide sarj cok hızlı gidiyo cin romunda 3.045 sürümüydü hatırlamıyorum ama 9 saat ekran süresi alırken şuan 6 saaat ekran süresi alıyorum mesela 2.30 saat ekran süresi sarjom 60
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide Güzel kılıf bula bildinizmi hocam

Birde hocam yeni sürüm geldi linki bulamadım atma şansınız varmı

miroyasa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
efe dolma
Cihazım
17 pro max
Konular
4

Batarya olayina gelirsek havalar ısındı hocam ekran süresinin düşmesi normal birde ekran süresi senaryolara göre değişebilir sadece ekran süresi hesaplamak doğru bir hesaplama turu değil genel kullanımınızı hesaplamak lazım

Güzel kılıf işi valla ben bile bulamiyorum telefon mafoldu 😀 ama şuan piyasadaki tüm kılıflar cop ve dandik bendeki kaliteli ama Türkiye'de satışı yok malesef
Teşekkürler link icin birde Imei sonrası beni arıyan kişiler hat kulanıomıyor diyip kapanıyor sizde oluyormu yoksa

miroyasa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
efe dolma
Cihazım
17 pro max
Konular
4

bu kılıf nasıl hocam siyahı

baran4524

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
bu kılıf nasıl hocam siyahı
Hocam ben dandik derken görüntülerinden bahsetmemistim malesef kılıf telefonu çiziyor

Hocam hat.kullanilmiyor demesinin operatorunuzle alakası olabilir
Teşekkürler link icin birde Imei sonrası beni arıyan kişiler hat kulanıomıyor diyip kapanıyor sizde oluyormu yoksa

miroyasa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
efe dolma
Cihazım
17 pro max
Konular
4
Hocam ben dandik derken görüntülerinden bahsetmemistim malesef kılıf telefonu çiziyor

Hocam hat.kullanilmiyor demesinin operatorunuzle alakası olabilir
hocam ppf gibi kaplmaa yapanlar var ben yapıtırıcam 300 lira cizilmez en azından

baran4524

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
hocam ppf gibi kaplmaa yapanlar var ben yapıtırıcam 300 lira cizilmez en azından
Hocam gerçek ppf olursa olabilir ancak normal kaplamalar da işe yaramıyor toz taneleri araya giriyor kabin baskıyla direk zarar veriyor zamanla cihaza

ccaxern

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
baty
Cihazım
17 pro
Konular
1
Merhaba foruma bununla ilgili bir konu açtım ama buraya da yazıyım. Ben uzun süredir iphone kullancısıyım ve 17 proya geçmeyi düşünüyordum sonra bu cihazı keşfettim. Ama herkes bi sorunu olduğunu ve alırsam üzüleceğimi söylüyor. Sizce çok sıkıntı yaşar mıyım bildirimler,kişisel verileri ve daha doğrusu her şey açısından. Çünkü ben çok anlayan birisi değilim bu rom atma güncelleme şeyinden sadece basit bir kullanıcıyım

baran4524

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
Bilgisayardan yazılımdan az biraz anlıyorsan al kardesim yeni birşeyler öğrenirsin hemde öğrenmek güzel birşey ama yok ben ben uğraşamam dersen farklı cihazlar bak 17 17 ultra global falan cihaz harika bir cihaz ama guncellemeleri pcye baglarayarak yapıyorsun başkada bir sikintisi yok hatta iyi yanları var IMEI kayıt işlemi ucuz ve kolay ve şuan dünyada baya kullanıcısı var oyuzden her geçen gün gelisiyoruz cihaz olarak

songiden

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi17 ProMX
Konular
1
Sevgili Baran;
bugün global rom paylaştığını da gördüm, bir kullanıcı arkadaşımızda daha benimki ile aynı sorun var telefon görüşmesi yaparken ses gidiyor hoparlörü açıp kapatıyorum düzeliyor, bu durum artık sinirlerimi bozmaya başladı. Geçenlerde de Eliterom lite yükledim onda da aynı denemediğim rom kalmadı. Buna bir çözüm varsa paylaşırsanız sevinirim.

brusk27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
note10 pro
Konular
1
Sevgili Baran;
bugün global rom paylaştığını da gördüm, bir kullanıcı arkadaşımızda daha benimki ile aynı sorun var telefon görüşmesi yaparken ses gidiyor hoparlörü açıp kapatıyorum düzeliyor, bu durum artık sinirlerimi bozmaya başladı. Geçenlerde de Eliterom lite yükledim onda da aynı denemediğim rom kalmadı. Buna bir çözüm varsa paylaşırsanız sevinirim.
Hala bendede aynı sorun devam ediyor bide whatapps kişilerin ismi bazen geliyor bezen gidiyor

Üst Alt