Soru 17 pro Max canlı destek hatti 7/24 HİZMETİNİZDEYİZ

baran452430

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
Arkadaşlar 17 pro Max veya Çin serisi 17 lerinizle alakalı tum sorularınızı buraya sorun veya kafanıza takılan ne varsa HEMEN HİZLİCA COZUME KAVUSTURALİM cevap vermiyorsam anlayinki uyuyorumdur uyaninca yazarım

Lütfen sorunlarinizi ayrıntılı şekilde yazın hangi romu ve sürümünü kullandığınızı bootloader acikmi degilmi hepsini net yazarsanız hızlıca gerekirse videolu çözümünü bile atabilirim iyi forumlar

HİZMETİMİZ TAMAMİYLE UCRETSİZDİR

Not: özel mesaj atmayın buradan yazın lütfen

baran452430

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
Isınma işini nasıl cözücez
Hocam ısınma derken nasıl bir ısınma önce onu bir takip etmek lazım aşağıdaki linkteki verdiğim uygulamayı kurun sicakligi takip edin en sıcak dediniz anda cihazın sıcaklık değerini fotolayin atın size zahmet 50 45 arası sıcaklık yaz aylarinda çok normal güç tasarruf modunda kullanın azda olsa fayda eder

miroyasa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
efe dolma
Cihazım
17 pro max
Konular
4
Hocam ısınma derken nasıl bir ısınma önce onu bir takip etmek lazım aşağıdaki linkteki verdiğim uygulamayı kurun sicakligi takip edin en sıcak dediniz anda cihazın sıcaklık değerini fotolayin atın size zahmet 50 45 arası sıcaklık yaz aylarinda çok normal güç tasarruf modunda kullanın azda olsa fayda eder

Basit işlerde bile ısınıyor insta tiktok ta mesela

baran452430

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
Basit işlerde bile ısınıyor insta tiktok ta mesela
Hocam cihaz uygulama geçişlerinde bile tam güç CPU hızı veriyor ısınma sebebi bu + tiktok diye kucumsediginiz uygulama malesef baya güç harcıyor arka planda veri alıyor işliyor reklamlar için falan cihazin isinmamasinin tek çözümü rootlayip CPU hızlarını düşürmek + CPU hızıni dusursenizde Arda ısına biliyor cunki tüm cekidekler tam güç uzun süre çalışınca malesef oda ısınıyor ilerleyen günlerde bu CPU gpu hız.dusurme için videolu bir paylaşım yapicam

brusk27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
note10 pro
Konular
1
Arkdaslar merhaba 17 pro Max kullanıyorum konuşmalarda karsinin sesi kesilip duruyor hoperlere geçip öyle devam ediyorum 5g'den dolayı dediler 4.5 aldım aynı sorun devam ediyor
Bide whatapps kislierin isimleri kaybolup duruyor ve bildirimleri de gelmiyir uygulamaya girip açık biraktigimda ekran açıkken geliyor tlfon ve wahhapt izinlere baktım hepsinde normal nasıl cozucem bilen varmı acaba ?

baran452430

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
Ho
Arkdaslar merhaba 17 pro Max kullanıyorum konuşmalarda karsinin sesi kesilip duruyor hoperlere geçip öyle devam ediyorum 5g'den dolayı dediler 4.5 aldım aynı sorun devam ediyor
Bide whatapps kislierin isimleri kaybolup duruyor ve bildirimleri de gelmiyir uygulamaya girip açık biraktigimda ekran açıkken geliyor tlfon ve wahhapt izinlere baktım hepsinde normal nasıl cozucem bilen varmı acaba ?
Hocam hangi romu ve hangi sürümü kullanıyorsunuz eski sürümlerde evet bir ses sorunu vardı ama yeni guncellemeden sonra ses sorunu düzeldi son sürüme temiz kurulum yapın düzelir + whatsap içinde komple silin tekrar kurun ve tüm yetkileri verdiğinizden emin olun ilk kurulumda forumda şuan bağlantı sıkıntısı var oyuzden geç yazıyorum kusura bakmayin

brusk27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
note10 pro
Konular
1
Ho

Hocam hangi romu ve hangi sürümü kullanıyorsunuz eski sürümlerde evet bir ses sorunu vardı ama yeni guncellemeden sonra ses sorunu düzeldi son sürüme temiz kurulum yapın düzelir + whatsap içinde komple silin tekrar kurun ve tüm yetkileri verdiğinizden emin olun ilk kurulumda forumda şuan bağlantı sıkıntısı var oyuzden geç yazıyorum kusura bakmayin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

baran452430

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-06-14-13-07-39-094_com.android.settings-edit.jpg
    Screenshot_2026-06-14-13-07-39-094_com.android.settings-edit.jpg
    115,9 KB · Görüntüleme: 33

miroyasa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
efe dolma
Cihazım
17 pro max
Konular
4
Hocam cihaz uygulama geçişlerinde bile tam güç CPU hızı veriyor ısınma sebebi bu + tiktok diye kucumsediginiz uygulama malesef baya güç harcıyor arka planda veri alıyor işliyor reklamlar için falan cihazin isinmamasinin tek çözümü rootlayip CPU hızlarını düşürmek + CPU hızıni dusursenizde Arda ısına biliyor cunki tüm cekidekler tam güç uzun süre çalışınca malesef oda ısınıyor ilerleyen günlerde bu CPU gpu hız.dusurme için videolu bir paylaşım yapicam
Hocam bide sarj cok hızlı gidiyo cin romunda 3.045 sürümüydü hatırlamıyorum ama 9 saat ekran süresi alırken şuan 6 saaat ekran süresi alıyorum mesela 2.30 saat ekran süresi sarjom 60
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide Güzel kılıf bula bildinizmi hocam

Hocam bide sarj cok hızlı gidiyo cin romunda 3.045 sürümüydü hatırlamıyorum ama 9 saat ekran süresi alırken şuan 6 saaat ekran süresi alıyorum mesela 2.30 saat ekran süresi sarjom 60

Bide Güzel kılıf bula bildinizmi hocam
Birde hocam yeni sürüm geldi linki bulamadım atma şansınız varmı

Son düzenleme: