Soru 17 pro Max canlı destek hatti 7/24 HİZMETİNİZDEYİZ

kaptan44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
uğur
Cihazım
Xiaomi 17 Pro
Konular
0
Hocam telefoncu arkadaşınız işlemi uzaktanda yapabilir çok basit
Hocam ilgi alaka ve desteğin için çok teşekkür ediyorum birkaç gündür aklımda hep böyle soru işaretleri vardı sayende bu soru işaretleri gitti son kez şunu sorayım belirttiğim romlardan herhangi birisini kurarsak telefon kendi başına güncelleme alabilir mi yine güncelleme için bilgisayara bağlamamız gerekir

nosteamv132

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
25
Maalesef otomatik güncelleme şuan yok ilerde belki olur
Hocam amacım işinize balta vurmak değil forumda ki herkese de yardımcı olmaya çalışıyorsunuz çok güzel bir amaç. Ama eu romların veya bu en son paylaşılan port rom dahil olsun hiçbirinde güncelleme sistemi eklenmiyor ve eklenmeyecek diye biliyorum. Ama diğer aosp tabanlı romlarda ki gibi bi güncelleme sistemi yapsalar indirse custom recovery üzerinden kursa mükemmel olur 🙂

baran452431

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
Hocam amacım işinize balta vurmak değil forumda ki herkese de yardımcı olmaya çalışıyorsunuz çok güzel bir amaç. Ama eu romların veya bu en son paylaşılan port rom dahil olsun hiçbirinde güncelleme sistemi eklenmiyor ve eklenmeyecek diye biliyorum. Ama diğer aosp tabanlı romlarda ki gibi bi güncelleme sistemi yapsalar indirse custom recovery üzerinden kursa mükemmel olur 🙂
hocam ortada stbil custom bır recovery yok :D sorunda bu zaten kimseye al bu recovery yenı cıktı dene cıhazın brıck olursa bananede dıyemem :D kımseye malesef oyuzden boyle anlatıyoruz mecbur ilerde hatasız bir revcovery cıkarsa sartlar degısır ama suan olan recoveryde bılınen hatalar + bılınmeyenlerde var oyuzden bu cıhazda cok rısklı

nosteamv132

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
25
hocam ortada stbil custom bır recovery yok :D sorunda bu zaten kimseye al bu recovery yenı cıktı dene cıhazın brıck olursa bananede dıyemem :D kımseye malesef oyuzden boyle anlatıyoruz mecbur ilerde hatasız bir revcovery cıkarsa sartlar degısır ama suan olan recoveryde bılınen hatalar + bılınmeyenlerde var oyuzden bu cıhazda cok rısklı
Haklısınız hocam ama en güzelini yapıyorsunuz

kaptan44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
uğur
Cihazım
Xiaomi 17 Pro
Konular
0
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam pek izninizle bir şey soracağım forumda bir sayfa önce zaten hangi sürüm ve hangi rom yüklü olduğunu görmüştünüz benim telefonda fake li biseydi galiba 😃 benim kullandığım romun güncel bir sürümü var mı varsa ismi ne nereden indirebiliriz hocam hyperos 3.0.9.0 şuan bendeki sürüm. Güncelleme almayınca ben kötü hissediyorum bunu güncellememiz lazım 🤝😇

baran452431

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91

Hocam pek izninizle bir şey soracağım forumda bir sayfa önce zaten hangi sürüm ve hangi rom yüklü olduğunu görmüştünüz benim telefonda fake li biseydi galiba 😃 benim kullandığım romun güncel bir sürümü var mı varsa ismi ne nereden indirebiliriz hocam hyperos 3.0.9.0 şuan bendeki sürüm. Güncelleme almayınca ben kötü hissediyorum bunu güncellememiz lazım 🤝😇
Guncellemesi yok hocam güncel hali benim paylaştığım global rom

mbak63

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
24
merhaba arkadasim almista son surume guncellemis,turkece cevirme botloade acma islemi yapilabiliyor mu,kayit son surume olmuyor diye biliyorum

merhaba arkadasim almista son surume guncellemis,turkece cevirme botloade acma islemi yapilabiliyor mu,kayit son surume olmuyor diye biliyorum
17 promax cihaz

17 promax cihaz

baran452431

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91

17 promax cihaz

17 promax cihaz
Malesef hocam güncelleme olduysa olmaz ancak cihaz açılıp jtag yapılır anakarta müdahale edilir yani pahalı biraz

mbak63

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
24
ilerleyen surecte gelir diye dusunuyorum da sizce gelir mi