Haber 16.9.2018 Xiaomi Authorized reseller Mağazanın açılışı ve ziyaret izlenimleriniz

Değerli arkadaşlar, bugün Saat 13.00 itibariyle yapacağınız Mağaza açılış ziyaretinizle ilgili paylaşımlarınızı, izlenimlerinizi,videolarınızı vs , konunun bir bütün olarak kalıp, dağılmaması açısından bu başlık altında paylaşmanızı rica ediyoruz...bende herkes gibi özellikle de fiyatları merak ediyorum

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Vadi İstanbul AVM evime 10 dk. Yürüme mesafesinde olduğu için kalkıp gittim! Bugüne kadar bir çok teknoloji mağazası açılışına katıldım ben böyle rezillik görmedim. Bu nedir kardeşim yahu? İnsanlar neredeyse birbirinin gırtlağına yapışacak. Altı üstü 60 TL lik powerbank...
Daha fazla tahammül edemeyip çıktım.Bu yüzden cihazlar ve fiyat durumu hakkında izlenimlerimi aktarma şansım yok. Ortalık biraz sakinleşsin, tekrar bir ziyaret ederiz

Şu meşhur Donovan sung dediğiniz herif kimdir bilmem ama daha önce dediğim gibi ortalık Çinli den geçilmiyor desem yeridir. Tabii Türkçe konuşani ayrı tutuyorum.O muhakkak Özbek' ti.

tengrikutlubilge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
9
Keşke diyorum üzülerek bu mağaza açılmasaydı !! Biz fiyat performans ürünü diye markayı savunurken şimdi vergiler den , yok efendim firma ile sözleşme yapıp mağaza açan üstüne kâr koyan ve fiyatı uçtukça uçuran bu tablo ile karşı karşıya kaldık. Sonuç ! Tüketici yine tokat yedi. Korkarım ki hepsiburada gibi platformlardan satış yapan şirketler de artık zam üstüne zam yapar.Fiyat gitti performans kaldı ! O zaman bu markanın da bir anlamı kalmadı.

kemal_30

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
mi max 3
Konular
3
İnsanların bir anda köşeyi dönme sevdası maalesef ... önemli olan yazım hataları yada bilgisizlikten kaynaklanan eksiklikler değil. Önemli olan kişinin ayarlarıyla oynamaları , saat 13:00 dan beri gülüyorum :D

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Keşke diyorum üzülerek bu mağaza açılmasaydı !! Biz fiyat performans ürünü diye markayı savunurken şimdi vergiler den , yok efendim firma ile sözleşme yapıp mağaza açan üstüne kâr koyan ve fiyatı uçtukça uçuran bu tablo ile karşı karşıya kaldık. Sonuç ! Tüketici yine tokat yedi. Korkarım ki hepsiburada gibi platformlardan satış yapan şirketler de artık zam üstüne zam yapar.Fiyat gitti performans kaldı ! O zaman bu markanın da bir anlamı kalmadı.

İnternetteki fiyatların dolar gibi diğer faktörler hariç etkilenmeyeceğini göreceğiz.

İyi fiyat verenler iş yapmaya devam edecek, bunlar ise silinip gidecek.

İlerde bir gün Xiaomi gerçekten gelirse, işte o zaman internette şu anda gördüklerimizden daha iyi fiyatlar göreceğiz.

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Umarım Xiaomi evofone adı altında ürünlerini ülkemizde satmaktan vazgeçer yoksa bunlar markanın adını çok yanlış lanse edecekler. Gerçi bu fiyatlardan satarlarsa iflas ederler neyse inşallah tez vakitte evofone bu işten vazgeçer.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
eee nerde bu cinliler gelmemismi

Asohom

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alican
Cihazım
Mi 8
Konular
1
eee nerde bu cinliler gelmemismi
Açılış yapıldığını bile sanmıyorum ben. Sıradan bir mağaza şubesi açılışından tek farkı kalabalık olmasıydı o da hediye var diye yoksa kimse tenezzül etmezdi.

Üst Alt