Haber 16.9.2018 Xiaomi Authorized reseller Mağazanın açılışı ve ziyaret izlenimleriniz

Değerli arkadaşlar, bugün Saat 13.00 itibariyle yapacağınız Mağaza açılış ziyaretinizle ilgili paylaşımlarınızı, izlenimlerinizi,videolarınızı vs , konunun bir bütün olarak kalıp, dağılmaması açısından bu başlık altında paylaşmanızı rica ediyoruz...bende herkes gibi özellikle de fiyatları merak ediyorum

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

serkanege

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan EGE
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Evet arkadaşlar mi shop geldi fiyatlar uçtu geçmiş olsun markayı uygun fiyatlı ve performanslı olduğu için tercih ediyorduk onuda aldılar elimizden

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
hocam bos cinli degil yetkili dedikleri cinlilerden bahsediyorum.nerede bu yetkililer kim gelmis kim gelmemis:)
Valla benim gördüğüm bayağı bayağı Çinli gibi duruyorlardı hocam. Lâkin boş mu dolu mu onu pek anlayamadım.

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Bu da benden olsun bi ziyaret edeyim dedim dehşet kalabalık labirent koridor şeklinde sırayla alınıyor. Neyse ki bi tişört kaptım haha--
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Sızdırılan fiyatlar sosyal medya hesabıma düşünce ben.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buna Sesli güldüm hocam :D

Şuan 85.ci sırada bekleyen Mi Band 3 kazanan arkadaşımdan yoğunluk görüntüleri geliyor. haha--

Hayırlı olsun hocam arkadaşınızın bilekliği. Keşke turuncu - beyaz kelepçe gibi yapmasalardı bu ayırımları. Kötü PR olmuş... :(

Riga'da Mi Shop açıldı geçen hafta.. 25 Euro'ya Redmi 5 sattılar ilk gün. Burada da eski jenerasyon kol bandı veriyorlar. Çok araştırmaya gerek yok zaten anlamak için :D

Hocam o Mi Shop Xiaomi'nin açtığıdır. Buradaki "authorized reseller" mağazası sadece. Evo'nun bu tarz kampanyalar yapabileceğini sanmıyorum.

Fiyatları görünce çaktırmadan kaçanların görüntülerini de alacak mıyız? haha--

Ben bunları yazınca olay oluyor ama ağzınıza sağlık hocam clap~~

Bu açıklamada yazan ibareler doğru mu? Yoksa trollük mü yapılıyor...

Yok canım bu trollüktür. O kadar uğraşıp da Mi mağazasında böyle şeyler yazılması mümkün değildir...

Vadi İstanbul AVM evime 10 dk. Yürüme mesafesinde olduğu için kalkıp gittim! Bugüne kadar bir çok teknoloji mağazası açılışına katıldım ben böyle rezillik görmedim. Bu nedir kardeşim yahu? İnsanlar neredeyse birbirinin gırtlağına yapışacak. Altı üstü 60 TL lik powerbank...
Daha fazla tahammül edemeyip çıktım.Bu yüzden cihazlar ve fiyat durumu hakkında izlenimlerimi aktarma şansım yok. Ortalık biraz sakinleşsin, tekrar bir ziyaret ederiz

Şu meşhur Donovan sung dediğiniz herif kimdir bilmem ama daha önce dediğim gibi ortalık Çinli den geçilmiyor desem yeridir. Tabii Türkçe konuşani ayrı tutuyorum.O muhakkak Özbek' ti.

Donovan Sung Xiaomi'nin global sözcüsü hocam. Asya ve ortadoğudaki hemen hemen tüm Mi Shop açılışlarına katılır. Yani Xiaomi'deki işi bu. Bu nedenle ülkemizdeki etkinliğe katılması bekleniyordu fakat katılmadı... Avrupa'daki açılışları ise Xiang Wang organize eder ve o açardı ancak o da yok... Hemen hemen tüm teknoloji sitelerinde Xiaomi yetkilisinin açacağı yazıldı ancak bu yetkiye sahip olan Donovan ve Xiang Wang dışında bir de Bin Lin ve Lei Jun var ki onların olmadığı da aşikar. Acaba bugün kim, hangi yetkili açtı burayı? Cidden çok merak ettiğim bir cevap...

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bu açıklamada yazan ibareler doğru mu? Yoksa trollük mü yapılıyor...

Hocam büyük resimlerde yani notebook'ların da göründüğü resimlerde bu yazıya yaklaşınca tam olarak belli olmuyor ama aynen böyle yazdığı anlaşılıyor. Ben öyle okuyorum en azından. Belki gözlerim öyle görmekten istiyordur bilemiyorum. Sizler de bir baksanız anlarız.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam büyük resimlerde yani notebook'ların da göründüğü resimlerde bu yazıya yaklaşınca tam olarak belli olmuyor ama aynen böyle yazdığı anlaşılıyor. Ben öyle okuyorum en azından. Belki gözlerim öyle görmekten istiyordur bilemiyorum. Sizler de bir baksanız anlarız.

Vallaha da yazıyor :D : D : D

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49

Hayırlı olsun hocam arkadaşınızın bilekliği. Keşke turuncu - beyaz kelepçe gibi yapmasalardı bu ayırımları. Kötü PR olmuş... :(

Hocam o Mi Shop Xiaomi'nin açtığıdır. Buradaki "authorized reseller" mağazası sadece. Evo'nun bu tarz kampanyalar yapabileceğini sanmıyorum.

Yok canım bu trollüktür. O kadar uğraşıp da Mi mağazasında böyle şeyler yazılması mümkün değildir...

Donovan Sung Xiaomi'nin global sözcüsü hocam. Asya ve ortadoğudaki hemen hemen tüm Mi Shop açılışlarına katılır. Yani Xiaomi'deki işi bu. Bu nedenle ülkemizdeki etkinliğe katılması bekleniyordu fakat katılmadı... Avrupa'daki açılışları ise Xiang Wang organize eder ve o açardı ancak o da yok... Hemen hemen tüm teknoloji sitelerinde Xiaomi yetkilisinin açacağı yazıldı ancak bu yetkiye sahip olan Donovan ve Xiang Wang dışında bir de Bin Lin ve Lei Jun var ki onların olmadığı da aşikar. Acaba bugün kim, hangi yetkili açtı burayı? Cidden çok merak ettiğim bir cevap...

O saydığınız isimler anladığım kadarıyla Xiaomi üst düzey yöneticileri sayın hocam. Bugün benim gördüğüm adamlarin 2 sinif Amerikan filmlerindeki Çinli karakterlerinden bir farkı yoktu.
Bunlar nasıl üst düzey yöneticilerse birini gayet düzgün Türkçe konuşurken gördüm. ( Ben onun hâlâ Özbek olduğunu dusunuyorum.) Takım elbiseli bir Çinli ise elindeki iPhone ile çekim yapıyordu.

Takdir sizin....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O saydığınız isimler anladığım kadarıyla Xiaomi üst düzey yöneticileri sayın hocam. Bugün benim gördüğüm adamlarin 2 sinif Amerikan filmlerindeki Çinli karakterlerinden bir farkı yoktu.
Bunlar nasıl üst düzey yöneticilerse birini gayet düzgün Türkçe konuşurken gördüm. ( Ben onun hâlâ Özbek olduğunu dusunuyorum.) Takım elbiseli bir Çinli ise elindeki iPhone ile çekim yapıyordu.

Takdir sizin....

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7
ürün açıklamaları google translate ile çevirilmiş sanırım, sonsuz ekran, sonsuz hoparlör vs. özensizlik paçalardan akıyor maşallah

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Evet arkadaşlar mi shop geldi fiyatlar uçtu geçmiş olsun markayı uygun fiyatlı ve performanslı olduğu için tercih ediyorduk onuda aldılar elimizden
Markaya birşey olduğu yok. Bundan önce kim Xiaomi marka cihaz satıyorsa, yine satmaya devam edecekler. KVK garantilisi de var, Delta garantilisi de, Ritzy garantilisi de. İsteyen de 1200TL fazla verip EvoBT garantili alır. Kimse kimseye zorla birşey satmıyor.
Bugüne kadar ortaya çıkıp ben Xiaomi Türkiye'yim diyen firmalarda olduğu gibi Evo da Xiaomi'yi ve fanlarını tanımadan, sırf ticari kaygılarla bu işe girdiği için çuvalladı bence. Xiaomi'yi tanıyan hiç kimse buradan tek bir çöp (çöplük manasında değil, deyim olarak) almayacaktır. Evo bunu bilseydi ya bu işe hiç girmez, bunca masrafı etmezdi ya da fiyatları bu kadar şişirmezdi. Bana göre normal ithalatçılardan hiçbir farkı olmayan ve üstelik garanti açısından en sabıkalı firmalardan birisi olduğu halde 200-300TL fark ile satışa girselerdi belki biraz satabilirlerdi.

ürün açıklamaları google translate ile çevirilmiş sanırım, sonsuz ekran, sonsuz hoparlör vs. özensizlik paçalardan akıyor maşallah
Uluslararası bir şirkette eğer İngilizce bilen çalışanlar yoksa oranın uluslararası bir şirket olduğundan şüphe ederim.

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7
Markaya birşey olduğu yok. Bundan önce kim Xiaomi marka cihaz satıyorsa, yine satmaya devam edecekler. KVK garantilisi de var, Delta garantilisi de, Ritzy garantilisi de. İsteyen de 1200TL fazla verip EvoBT garantili alır. Kimse kimseye zorla birşey satmıyor.
Bugüne kadar ortaya çıkıp ben Xiaomi Türkiye'yim diyen firmalarda olduğu gibi Evo da Xiaomi'yi ve fanlarını tanımadan, sırf ticari kaygılarla bu işe girdiği için çuvalladı bence. Xiaomi'yi tanıyan hiç kimse buradan tek bir çöp (çöplük manasında değil, deyim olarak) almayacaktır. Evo bunu bilseydi ya bu işe hiç girmez, bunca masrafı etmezdi ya da fiyatları bu kadar şişirmezdi. Bana göre normal ithalatçılardan hiçbir farkı olmayan ve üstelik garanti açısından en sabıkalı firmalardan birisi olduğu halde 200-300TL fark ile satışa girselerdi belki biraz satabilirlerdi.

Uluslararası bir şirkette eğer İngilizce bilen çalışanlar yoksa oranın uluslararası bir şirket olduğundan şüphe ederim.

hocam yani insan hiç ingilizce bilmese "yahu kardeşim sonsuz ekran diye bir şey mi var sonsuz hoparlör nedir acaba" diye bir bakar ama umursamazlık had safhada demek ki. Çin'de kendi mağazalarında personelin yarısı düzgün ve anlaşılır bir ingilizce ile ürünlerini tanıtabiliyor, soru cevap yapabiliyorsun, burada numunelik 1 çalışan koyarlarsa iyi. Evet xiaomi'nin kendi mağazası değil yetkili satıcısı ama ne yazık ki göründüğü kadarıyla işler "Türk usulü" diye tabir ettiğimiz şekilde gidecek.

Üst Alt