Xiaomi ve MIUI Haberleri

Geçtiğimiz yıl bir kesim tarafından fiyat performans oranı sebebiyle çok sevilen bir kısım tarafından ise “plastik kasalı telefon mu olur kardeşim” diyerek hor görülen Pocophone... Okumaya devam et...
http://www.hurriyet.com.tr/video/yapay-zeka-engelleri-ortadan-kaldiriyor-41379568 Yapay zeka ‘engel’leri ortadan kaldırıyor Google, İsviçre’nin Zürih kentinde yapay zeka zirvesi düzenledi. Hurriyet.com.tr olarak Google’ın daveti üzerine...
Merhaba redmi note 8 android 10 güncellemesi alacak mı ? Hayırlı geceler ☺️
Çin’in büyüyen devi xiaomi, giyilebilir akıllı teknoloji konusunda her geçen gün bir adım daha atmaya devam ediyor. Özellikle giyilebilir bileklik konusunda Mi band serisi ile... Okumaya devam et...
Pekin’de düzenlenen 5G konferansında konuşan Xiaomi Teknik Komite Müdürü Xiaomi’nin 2020-2025 arası 5G planları hakkında konuştu! Konuşan yetkili Xiaomi’nin 2025 yılına kadar olan 5 yıllık... Okumaya devam et...
Merhaba XİAOMİ BAND 3 aldım iki hafta sonra mi fit uygulaması cihazı görmemeye başladı ve cihazdan sildim tekrar bağlamaya çalışıyorum ama görmüyor bağlanamıyorum yardımcı olabilecek var mı
Xiaomi’nin alt markası Redmi’nin gelecek yıl piyasaya süreceği Redmi 9 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı. Ortaya çıakn söylentilere göre cihaz 6.6 inç bir... Okumaya devam et...
Xiaomi’nin ekosistem konusunda ne kadar başarılı olduğu, hayatımızın her alanına nasıl etki ettiği artık herkesin bildiği bir gerçek. Firma bu sefer ise yediğimiz sebze ve... Okumaya devam et...
Redmi K30 özellikleri Redmi K30 özellikleri ile dikkat çeken modeller arasında yerini aldı. Full HD+ ekran çözünürlüğü (2400 x 1080 piksel) ve 20:9 en boy oranı ile gelen 6.67 inçlik ekran, 120 Hz ekran yenileme hızına da sahip. Sağ üst köşede ön...
Xiaomi’nin alt markası olarak yoluna devam eden Redmi bir yandan piyasaya sürdüğü akıllı telefonlar ile adından söz ettirirken diğer taraftan aksesuar ve dizüstü bilgisayar üretimine... Okumaya devam et...
Akıllı telefonlarla birlikte günlük hayatımızda en çok yanımızda bulunan, aktivitelerimizi takip ettiğimiz ve bir çok önemli işlevi bulunan giyilebilir cihazlar (akıllı saatler, bileklikler vb) pazarı... Okumaya devam et...
Xiaomi, geçtiğimiz hafta, hisselerinin% 4 arttığını bildirdi ve Temmuz 2019'da daha önce kaydedilen yeni bir rekor kırdı. Bunun nedeni, Redmi K30 akıllı telefonunun geçtiğimiz hafta yapılan tanıtımı oldu. Xiaomi şu anda 31 milyar dolardan...
Geçtiğimiz hafta tanıtılan ve fiyatlarıyla dikkat çeken Redmi K30 hakkında yeni bir bilgi ortaya çıktı! Bizler de dahil bütün teknoloji basını cihazın ekranında bulunan kamera... Okumaya devam et...
Xiaomi Mi Note 10 Türkiye fiyatı belli oldu. Üç farklı renk alternatifi ile satın alınabilen Xiaomi Mi Note 10 Türkiye fiyatı, 5.999 TL olarak belirlendi. Sahip olduğu ana kamerası ile dikkatleri üzerine çeken telefonun Çin’de CC 9 Pro ismi ile...
Katlanabilir telefonlar hayatımıza girdiğinden beri tartışılan bir konu var. Tablet boyutunda bir telefon katlanıp kalın ve büyük bir akıllı telefon halini mi alsın yoksa standart... Okumaya devam et...
Mi Mix 4: Geliştirilmiş ekran altı kamera ile çalışacak Çinli üretici, yakında çıkacak Xiaomi Mi MIX 4 ile ilgili olduğuna inanılan yeni bir patent başvurusunda bulundu. Patent belgelerinde, ışığın ekrandan geçmesine ve lense ulaşmasına izin...
Xiaomi’nin alt markası olarak yoluna dolu dizgin devam eden Redmi, çok beklenen yeni cihazı K30 Modelini tanıttı! Detaylar haberimizde Redmi K30 120HZ tazeleme hızına sahip... Okumaya devam et...
Xiaomi’nin alt markası olarak yoluna devam eden ve aksesuar gamını her geçen gün genişleten Redmi, yeni Router modelini duyurdu. Redmi Router AC2100 Redmi markalı ilk... Okumaya devam et...
Xiaomi’nin alt markası haline geldikten sonra sadece telefon değil aksesuar alanında da adımlar atan Redmi, Xiaaomi’nin yapay zekalı asisanını destekleyen Play modeli bluetooth hoparlörünü duyurdu.... Okumaya devam et...
Üst Alt