Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar benim Redmi note 13 pro 4G telefonum var ve hala HyperOS güncellemesi almadı neden bilmiyorum. Normalde bu cihaz miui 14.0.5.0 sürümünden sonra hyperos sürümüne geçmiş ama benim telefonum miui 14.0.8.0 sürümünde ve biraz araştırdığımda benim sorunumu yaşayan birçok insan...
selamün aleyküm,
-detaylı bir şekilde redmi note 11s (1.0.2.0.TKERUXM) cihazıma root yüklemeye çalışıyorum normal twrp yükleyerek denemeye çalıştım fakat twrp dosyasındanmıdır benmi eksik yaptım error verdi,
-twrp olmadan yapmaya çalıştım fakat bu seferde fastbootayken bilgisayarda telefon...
Merhabalar Cihazıma Rom Kuracağım Fakat Dün Bilgisayarıma Format Attığım İçin Kuramıyorum Cihazımı Android Olarak Gözükmüyor Taşınabilir MTP Aygıtı Olarak Gözükmekte Cihaz Redmi Note 13 4g
1727376387
Şu Anda Evrensel Seri Yolu Cihazı Olarak Görülmekte
Redmi note 8 pro için rom portlamak istiyorum fakat ne yapıcağımı bilmiyorum Wuxin hyperOS da çok sıkıntılı çin romu olduğu için her program destekli değil ve lag oluyor bazen
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar dilerim öncelikle herkese.
Poco X6 Pro cihazını yaklaşık 3 ay önce satın aldım. Cihazdan genel olarak memnunum aslında ve kolay kolay rom değiştirmek veya root işleriyle uğraşmak istemiyorum. Zaten bu cihaza o sebeple geçmiştim, donanımı ve özellikleri yeterince...
merhabalar yurtdışı telefonumda mevcut 14.0.3.0 SJZMIXM MIUI sürümü kurulu ve fastboot ile lineage os kurmak istiyorum bu mümkünmü kurulum nasıl yapılabilir ve IMEİ silinirmi bu işlem sonucunda bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardım edebilirse çok iyi olur şimdiden teşekkürler.
Merhabalar arkadaşlar Redmi Note 12 Pro 5G için Aosp rom önerisi olan var mıdır acaba kısaca memnun olduğunuz yönlerinden vs bahsederseniz çok memnun olurum.
Arkadaşlar poco x3 pro anakartı yandı ve tamir sonrası fastboot moda giriyor açılmıyor. Twrp yükledim twrp menüsünede giriyor ama açılmıyor. Telefoncu rom attım denemek için olmadı dedi varsa öneriniz seve seve denerim. Beni büyük sıkıntıdan kurtarırsınız olursa
1716311554
Yokmu hiç bakan
Arkadaşım oyun oynarken telefonun sesi bir anda gitti ve gelmedi birdaha sadece kulaklık ile konuşma sağlayabiliyor muzik dinliyebiliyor. MIU 14 Sürümlü yazılımı kullanıyor. Yazılımsal bir sorun sanırım Telefoncuya götürmüş direk anakart değişmesi diyor ama şöyle bir durum söz konusu bir...
Benim telefon yurtdışı note 12 pro 5g ve rom'u fake rom bu Roma'da güncelleme gelmiyor biliyorsunuz benim telefonum için hyperos destekleyen orjinal rom olarak hangi romu yuklemeliyim ve telefonumda klonlanmış IMEI olduğunuda anladım bootloader kilidi açık kilidi kapatıp rom yüklersem sıkıntı...
Telefonumda fake ROM kurulduğunu anladım ve Fastboot üzerinden Xiaomi'nin kendi ROM'unu kurmak istiyorum ama aklıma takılan sorular var;
1. Bootloader kilidini açtıktan sonra modem dosyaları silinir mi?
2. Kurulum esnasında bağlantı kesilirse ne gibi sorunlar çıkabilir?
3. Kurulumdan sonra...
Redmi note 12 pro speed cihazımda 14.0.7.0(snsmixm) rom kurulu diğer redmi note 12 cihazlarına android 13 gelirken benim cihazıma güncelleme gelmiyor sebebi nedir
Poco x3 pro cihazımda Global MIUI 13.0.1 sürümü bulunmakta MIUI 14 Rom yüklemeye değermi ? Değerse romu nerden ve nasıl yüklemeliyim ?
Not: Bu konuda çok bilgim yok.
Merhabalar Mi 6x cihazımın yakın zamanda şarj soketi değişti ancak ondan sonra hiçbir şekilde pcden dosya atamamaya başladım. Twrpden format data sonrası yeni rom yükleyeyim dedim PC veya Otg vs. herhangi bir bağlantı farklı kablolar ile denesem bile kuramadım. Tamirci arkadaş şarj film bordunun...
Telefonun modeli ilemi alakalı yoksa yazılımı ile eğer yazılımı ile alakalıysa hangi romu kurmalıyım? Link atarsanız sevinirim.
Rom atmak ta istiyorum telefon aşırı derece donuyor.