utkuee kullanıcısının son içeriği

1. U

Soru Android neden eski ve yeni sürümü sistemde tutuyor?

Merhaba, bugün ofisten bir arkadaşım telefonunda bir problem yaşıyordu, telefonunu kurcalarken bir durum dikkatimi çekti, bu durum sanırım genel olarak tüm Android cihazlarda varmış, hem sistem ilk yüklenirken telefonda Chrome uygulaması oluyor, sonrasında güncelleme geliyor bu uygulamaya ve...
  2. U

Yardım Hangi Akıllı Saati Almalıyım?

Merhaba, aşağıda belirttiğim 2 model arasında kaldım. Bu 2 model arasında yaklaşık 800TL oranında bir fark var, hangisini tercih etmeliyim, Watch fit 2 800 TL farka değer mi? Hangi saatin uygulama desteği iPhone ile daha uyumludur? Ve bu 2 saat dışında herhangi bir saat öneriniz var mı? bu...
  3. U

Alış Kamerasız Tuşlu Asker Telefonu Alınacak

Xiaomi Qin 1S+ veya KaiOS İşletim Sistemli, Whatsapp çalıştırması yeterli olan, Tuşlu, Kamerası olmayan Askerde kullanıma uygun bir telefon aramaktayım önerilerinize açığım teşekkürler
  4. U

Soru Çin'de Hydrogen OS yerine Colos Os'a geçilmesi?

Merhaba arkadaşlar, başlıktanda anlayacağınız üzere OnePlus (eskiden google, apple gibi bir yazılım anlayışları vardı fakat artık bu anlayışları samsungun arayüzlerine döndü googlenin saf android anlayisi applenin ios anlayisi varken one ui kendilerine benimseyip koca şirketi ziyan ettiler :D)...
  5. U

Sohbet Fitness Matı Tavsiyeleriniz?

Merhaba Arkadaşlar, Evde Fitnessa başladım 1 aydır devam ediyorum fakat sırtımda ağrılar başladı, halıda yapmamdan kaynaklanıyormuş bundan dolayı bir mat temin etmem gerekiyormuş fakat zibilyon tane mat var bundan dolayı kafam karıştı size danışmak istedim, aranızda fitness ile uğraşan abilerim...
  6. U

Yardım Ücretli Rom Kurdurtma

Merhabalar Arkadaşlar, (İşlem Basit gözüküyor Videoları izledim fakat Bozmak vs uğraşmak, telefonsuz kalmak istemiyorum.) Telefonuma Rom kurdurtmak istiyorum, Cihazım Mi 10T Pro İstanbul Bağcılar-Esenler civarında oturuyorum, Yedek telefonum yok bu yüzden lazım oluyor, ücreti neyse verilerek...
  7. U

Xiaomi Mi 10T Pro 128GB

Xiaomi Mi 10T Pro 128GB 21 Kasım 2020 Tarihinde Hepsiburadadan 5800TLye alındı, 24 Ay garantisi devam etmekte, cihazın herhangi bir sıkıntısı bulunmamakta, Miui arayüzüne alışamadığımdan ve iPhone satın almak istediğimden dolayı 5500TLye satıyorum, Pazarlık sünnettir... iyi günler dilerim...
  8. U

Soru Hızlı Erişim Menüsü Değişti

Merhaba Arkadaşlar belki çözümü çok basittir ama ben çözümünü bulamadım bundan dolayı size danışmak istedim, Görselde bulunan bölüm eskiden iPhone gibiydi fakat bugün 12.0.18 olarak cihazımı güncelledikten sonra bu hali aldı, Eski bir iPhone kullanıcısı olarak önce ki haline daha alışkınım, Eski...
  9. U

Yardım Knock On Çalışmıyor

Merhaba Arkadaşlar, Knock On Ana Ekranda veya Diğer uygulamaların içerisinde çalışmıyor, LG'de heryerde çalışıyordu bunun için Ek bir ayar ve vb vs mi yapmam gerekiyor acaba, şimdiden çok teşekkürler, kolay gelsin, iyi akşamlar dilerim
  10. U

Çözüldü Şifre Kayıt Edilsin mi? (Google)

Merhaba arkadaşlar, herhangi bir uygulamada Yemeksepeti, İnstagram, Getir, Banka Uygulamaları fark etmeksizin görselde ki "Kayıt Edilsin mi?" Sorgusu ile karşılaşıyorum, Kayıt edilmesini istemiyorum ve her seferinde bu soruyu sormasından artık usandım, bunu kapatmanın bir yolu var mı diye...
  11. U

Çözüldü Sistem Arayüzü Sürekli Olarak Duruyor (Ekran Görüntüsü)

Merhaba arkadaşlar BRT.exe ve Minimal ADB ile bazı uygulamaları sildim, "Linkte" Belirtilenler dışında herhangi bilmediğim bir uygulamayı silmedim, ( 2 gündür sorunsuz olarak kullanmaktaydım bu şekilde fakat bugün Ekran Alıntısı almaya çalıştığımda 3 Parmakla almayı denedim ve Ses Kısma Güç tuşu...
  12. U

Çözüldü BL Unlock ve Xiaomi Hesabı İlişkisi

Merhaba arkadaşlar size bir sorum var,(Sorunun cevabını Googleladım, Forumdada arattım, ya ben denk gelmedim, yada kimse cevaplamamış.) neyse soruma geleyim, Bootloader kilidini açtıktan sonra, telefonumuza bağlı Gmail hesabını, Gmail Hesabınıda geçtim Xiaomi Hesabını silersem ne olur acaba...
  13. U

Çözüldü Bluetooth Problemi

Merhaba arkadaşlar, "Xiaomi Mi 10T Pro" cihazımda Bluetoothu kapatmama rağmen kapattıktan 3 saniye sonra her kapatmamda kendi kendine tekrardan açılıyor, Telefonu yeniden başlattım fakat düzelmedi, bunun nedeni nedir acaba, yardımlarınız için teşekkürler, iyi akşamlar dilerim.
  14. U

Soru Xiaomi.eu vs EU

Merhaba arkadaşlar, Xiaomi.eu ve Resmi EU arasındaki farklar nedir acaba? Teşekkürler, iyi günler dilerim. <3
  15. U

Çözüldü Yüksek Ram Kullanımı

Merhaba arkadaşlar, Mi10T Pro 128GB cihaza sahibim, cihaz stabil çalışıyor, kamera ve video kaliteside hoşuma gidiyor, normalde oyun oynayan biri değilim, fakat dün genshin impact adlı bir oyunu yükledim kardeşimle oynamak istedim, telefonum sadece spotify açıkken bile 5GB ram kullanıyor...
Üst Alt