StubborN kullanıcısının son içeriği

1. StubborN

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Hocam sizdeki Xiaomi.eu custom romu.
  2. StubborN

Mi 8 global OTA dağıtıma başladı ama yetersiz sunucu sebebiyle sırayla gönderiyorlar sanırım, bu yüzden benim cihaza hala güncelleme gelmedi hocam. Bu kadar bekledik, geliyor en azından biliyoruz :) askere gideceğim için doğru düzgün deneyimleyemeyeceğim bilehaha--
  3. StubborN

Yardım EEA y geçip BL kapattım brick olmadı..

İki global rom arası geçişte bana kalırsa kilitleme işlemi sorunsuz yapılabilir, çin versiyonu cihaza global romu ya da global versiyon cihaza çin romu yükleyerek kilitlenemiyor. Bu şekilde kilitleme işlemi cihazı brick ediyor.
  4. StubborN

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

Ben de bekliyorum hocam, hala gelmedi.
  5. StubborN

Uygulama Hypercam (GCAM) R6 [31.10.2019 Güncel]

Tamamdır hocam ben de aynı kısımda JPEG ayarlayınca rahatça kullanabiliyorum, teşekkürler
  6. StubborN

Uygulama Hypercam (GCAM) R6 [31.10.2019 Güncel]

Mi 8 çalışmadı aynen
  7. StubborN

Aynen hocam bu tarz sıkıntılar için de geri dönüşlerden hızlı ek yamalar yapılsa tertemiz.
  8. StubborN

Zaten dağıtılan şey önce alpha sonra kapalı beta ardından açık beta testlerinden geçmiş bir sürüm değil mi? Kararlı sürüm için böyle korkulması, amiral gemilerine hemen verilmemesi gibi durumlar saçma bana kalırsa. Ortaya sağlam kararlı bir sürüm çıkar, hata olursa da hızlı ek yamayı gönder...
  9. StubborN

Bence kağıtlara telefon modellerini yazmışlar, havaya atıp "masada kalan güncellemeyi alır" diyorlar haha-- haha-- phase 2dekine phase 1 tarihinde yollamalarını ancak bu şekilde açıklayabilirimhaha--
  10. StubborN

MIUI 11 Forum çöp doldu

Burası ne sosyal medya ne de teknik olarak forum. Biz bir aileyiz diyoruz ve aile üyeleri birbirlerinin heyecanını paylaşıyor. Güncellemeyi birlikte bekleyerek heyecanlanacağız ve muhtemelen (olmasa daha iyi ama) "miui 10'a nasıl dönerim" başlıkları altında birlikte dertleneceğiz. Burası ne...
  11. StubborN

Rom Mi 8 Global Kararlı V10.3.5.0.PEAMIXM indirme bağlantıları

Hocam bölge değişikliği yapamıyorsanız cihaz dilini İngilizce yapıp tekrar bölge değiştirin, sonra Türkçe diline geri dönün.
  12. StubborN

Madalya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

En büyük bayramdır, kutlu olsun<3
  13. StubborN

Habere bakılırsa "EMUI 11" güncellemesini Xiaomi, Huawei'den önce Mi 8'e verecek. haha-- özensiz bir haber olmuş.
  14. StubborN

Haber Xiaomi Mi Note 10 Geliyor !!!

Yirmi tane cihaz, her cihaza on farklı ROM sonra neden yazılımı vasat... (Sayıları rastgele mübalağa ederek söyledim) Her güncelleme için aynı işi iki yüz kere yapman gerekeceğine senede bir tane sağlam baba gibi telefon çıkar. Tamam farklı ihtiyaçlara farklı modeller arıyor insanlar belki ama...
  15. StubborN

Sohbet Mi 9 T 6 + 128 GB

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın
Üst Alt