Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, mi band 5 kullanıcısıyım. Saatin aritmi (ritim bozukluğu) tespit özelliği yok. Bu yüzden değiştirmek istiyorum. Mi band 6 da bu özellik mevcut mu? Eğer yoksa öneriniz var mı? Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar mi band 5 saati mi fit uygulaması ile birlikte kullanmaktayım. Uygulama üzerinde ritim bozukluğu tespiti yok. Eski sürümlerde yazılım üzerinden manuel ölçüm yaparken reel kalp atımını gösteriyordu. Ancak yeni yazılımda kalp atışı gözükmüyor. Çeşitli yazılımlar denedim. Kalp atışını...
Telefon çaldığında saat titremeye başlıyor. Telefonu açıp konuşmaya başladığımda saat titremeye devam ediyor. Ben durdurana kadar da titriyor. Telefon açıldığında titreşimi otomatik bitirmenin bir yolu yok mudur?
Merhabalar, mi band 5 ile aritmi yani ritim bozukluğu takip edilebilir mi? Okurken zaten nabzı sayıyor. Sayerken düzensiz atım gördüğünde uyarabilir? Yada biz bunu manuel olarak görebilir miyiz? Kalp atışını ekranda görebilir miyiz?
Dün gelen bilekliği kullandım ancak gece rem uykusu için ölçüm yapmadığını gördüm. Eski kullandığım mi band 2 den bir farkı gözükmüyor. Normalde rem uykusu şeklinde uygulamada ayrıca belirtmesi gerekmiyor mu?