sin kullanıcısının son içeriği

1. sin

Satıldı Xiaomi Redmi Note 10

SATILDI. Hepsiburadadan Nisan 2021'de almıştım model yükseltmek için satıyorum. Kutusu, orjinal 33w şarj aleti ve kablosu, kutudan çıkan şeffaf kılıfla birlikte 2 adet daha kılıfı hediyedir. Ekranda nano koruma mevcuttur, sonradan yapıldı. İstediğiniz bir rom ile ya da en güncel orjinal romu...
  2. sin

Soru oneplus alınır mı?

merhabalar. xiaomi den aşırı derecede sıkıldığım için telefonu satmak istiyorum artık. hedefimde ise iki telefon var; samsung m52 5g ve oneplus 8t. oneplus'a ta 3 döneminden beri hayranım. zamanında 3 ya da 3t alabilmiş olsaydım eminim hala kullanıyor olurdum. şimdi gözümü 8t ve 8 pro ya...
  3. sin

Sohbet Redmi Note 10 ile Çektiğiniz Fotoğraflar

Merhabalar. Redmi Note 10'un fotoğraf konusu yoktu, olsun istedim :P DotOS üzerinde ANX camera 202 ve MGC by BSG 8.1.101 Gcam sürümünü kullanarak çektim fotoğrafları. Önce ANX örnekleri; 12mp Modu, AI açık, HDR Auto, Ana Kamera 12mp Modu, AI açık, HDR Auto, Ana Kamera 12mp Modu, AI açık...
  4. sin

Recovery Orangefox Recovery - Redmi Note 10

Merhabalar. Denediğim en iyi custom recovery olan Orangefox'un Redmi Note 10'a nasıl kurulabileceğini anlatacağım. Tabi ki cihazınızın bootloader kilidi açık olmalı! Tabi ki bu tür işlemlere yabancıysanız cihazınızı brick etme ihtimaliniz var! Tabi ki cihazınız garanti dışı kalır! İlk önce...
  5. sin

Rom dotOS 5.2.1 - Redmi Note 10 için en iyi custom rom!

Merhabalar. Ağustos ayından beri kendi telefonumda custom romları deniyorum. Denediklerim; Bliss, Crdroid, Pixel Exprience Plus, Project Sakura, Spark Os ve aklıma gelmeyenler. Ben uğraşmak istemiyorum en iyisi hangi ise onu yükleyim diyorsanız en iyisi bu! Öncelikle ne yaptığınızı...
  6. sin

Diğer Redmi Note 10 Batarya İstatiği Konusu

Merhabalar. Redmi Note 10 için ekran süresi, batarya istatistiği paylaştığımız bir konu olmadığını farkettim. Şimdiye kadar bir telefonda gördüğüm en iyi süreyi yapmışken böyle bir konu açayım dedim 8=). Dot Os gerçekten en severek kullandığım rom oldu.
  7. sin

Çözüldü Redmi Note 10 Multitasking Problemine Kesin Çözüm

Selamlar. Oyun oynamaya başladığımdan beri telefondan nefret etmiştim ama istediğim hale getirdim uzun denemelerim sonucu. Üzgünüm ama miui ile ve bootloader kilidi altına bir çözümü yok. Öncelikle bootloader kilidini açıp güncel dot os romuna geçiyorsunuz (recovery önerim orangefox)...
  8. sin

Yardım Metadata Wipe Sonrası Google Hesabı Açılmıyor - Redmi Note 10

Orangefox da rom atarken yanlışlıkla metadata wipe yaptım. Şuan yüklediğim hiçbir romda google hesabı açılmıyor. miflash ile 12.5.2.0 sürümünü yükledim clean all ile birlikte fayda etmedi. fastboot dosyasının içinden metadata dosyasını adb sideload ve recoveryler ile flashlamaya çalıştım...
  9. sin

MIUI 12.5 Redmi Note 10 için Miui 12.5 Güncellemesi Dağıtılmaya Başlandı

Buradan detaylara ulaşabilirsiniz. Bana güncelleme olarak geldi deneyince paylaşırım farklılıkları.
  10. sin

Soru Redmi Note 10 Custom Romlar İle İlgili Deneyimleriniz

Merhabalar. Redmi Note 10 başlığı çok sığ kaldı, konuşulan varsa yoksa imei plaka! Kaliteli bir konu ekleyelim dedim bu başlığa. Custom rom çok kullandım geçmişte fakat redmi note 10'nun twrp'sinin offical olmaması ve aksilik durumunda orjinal roma ancak mi flash ile dönmesi yüzünden custom...
  11. sin

Yardım Redmi Note 10 Ön Kamera Performansı

Selamlar. Evde ışıklar kapalıyken yaptığım bir görüntülü görüşme sırasında ön kameramın rezalet derecede soft olduğunu farkedip denemelere giriştim. Sorun şöyle; Orjinal Kamera Yazılımı; Gcam; Geri bildirim yaptım sorunla ilgili dönüşü merak ediyorum. Yazılımsal bir problem olduğunu...
  12. sin

Ana Başlık Taze Taze Redmi Note 10 İnceleme Yazısı

Merhabalar. Çarşamba gününden beri Redmi Note 10 kullanıcısıyım. Almak isteyenlere bir faydam dokunur belki diyerek gözlemlerimi yazmak istedim. Açıkçası sektörün, teknoloji editörlerinin dayatmaları çok komik gelmeye başladı telefonu alınca. Herkes, yok efendim yüksek tazeleme hızlı ekran yok...
  13. sin

Diğer Evofone garantili cihazı tamir etmek istemiyor

Bu cihazı severek kullanıyorum çünkü. Yok yere beklemek istemiyorum. Böyle olması gerekiyor demek ki yine de.
  14. sin

Diğer Evofone garantili cihazı tamir etmek istemiyor

168309 servis koduyla gönderdiğim anakartı yanan Xiaomi Mi 5S Plus cep telefonunun garantili servisi olan ve daha sonrasından Xiaomi'nin Türkiye yetkili satıcısı haline gelen Evo Bilgi Teknolojileri (Evofone) cihazı tamir etmek istemiyor. Cihaz da tek bir darbe var görselde ekledim bunu...
  15. sin

Rom Mi Mix 2 için Xiaomi.eu 8.3.22 Oreo Güncellemesi

mi 5s ve diğer cihazlar için oreo ne zaman gelecek acaba. android P sürümü çıkacak yakında bize hala oreo gelmedi.
Üst Alt