sin kullanıcısının son içeriği

1. sin

Rom [RESMİ][11.0]Pixel Experience Rom[Normal][Plus] [AOSP][Beta]Capricorn Mi5s[11.03.21]

Bu arada cihazı diriltmenin bir diğer olmazsa olmazı gpu downclock. Oyun oynamak imkansız olduğu için smartpack isimli ücretli uygulamadan gpu ayarlarını gorseldeki gibi yaptım. Isınma daha da azaldı ve performansı bir etkisini görmedim normal kullanımda.
  2. sin

Rom [RESMİ][11.0]Pixel Experience Rom[Normal][Plus] [AOSP][Beta]Capricorn Mi5s[11.03.21]

Ekran görüntüsü kendileri paylaşmamışlar ama bildiğimiz stock android özel bir şey yok.
  3. sin

Crdroid link Burada mesajlarda rom ve twrp dosyası var. Twrp'yi yükleyin. Sırayla format data, factory reset yapın, reboot recovery yapın, en güncel firmware dosyasını indirin onu flashlayın. Sonra rom dosyasını flashlayın, flashlama sonrası wipe cache yapın, magisk kullanacaksanız onu da...
  4. sin

Konuyla alakasız gibi olacak ama alakası da var. Honor 70 cihazımı servise yollayınca benim 3gb ramli mi 5s'e kaldım. Bir çok rom denedim pixel exprience cihazı soba gibi yapti. Bir çok rom da böyle yapıyor. Xda da crdroid konusunu bulunsun. Gerçekten cihazı kullanılabilir hale getiriyor 2023...
  5. sin

Rom dotOS 5.2.1 - Redmi Note 10 için en iyi custom rom!

imei atılmış cihaz kullanmadığım için bilmiyorum. benim kullandığım türkiye garantili cihazdı.
  6. sin

android 12 olan bariz daha akıcı fakat en uzun pil ömrünü dot os veriyor. pixel exprience ın android 12 de henüz plus versiyonu çıkmadığı için özelleştirme seçeneği de çok az.
  7. sin

Video [CANLI] Redmi Note 11 Serisi Global Lansmanı

Bence tam tersi. Xiaomi tamamen eski güzel günlerin ekmeğini yiyor. Kar odaklı çalışmaya başladılar tamamen. Baksanıza pro model bir önceki pro dan kamera olarak geride. Bir geliştirme koymuyorlar ortaya.
  8. sin

Video [CANLI] Redmi Note 11 Serisi Global Lansmanı

dimensity'ler sd778'ler havada uçuşurken helio ve 690. xiaomi yerleştiği yerin keyfini sürüyor.
  9. sin

hayır kullanamazsınız.
  10. sin

Satıldı Xiaomi Redmi Note 10

satıldı.
  11. sin

Soru oneplus alınır mı?

m52 5g bugün geldi kullanıyorum. gördüğüm kadarıyla miui'dan daha fazla bloatware ile geliyor. bunları silmeye uğraşacağız. akıcılık ve performans üst düzey kesinlikle. kasa kalitesiz yorumları yapanlar olmuş kesinlikle öyle bir durum yok redmi note 10 ile aynı ya da biraz daha iyi bence. tek...
  12. sin

Soru oneplus alınır mı?

yarın inşallah giggle~~ 1642963844 işlemci performansı, garanti, ekran ve daha iyi kameralar sebebiyle m52 tercih ettim. ce 5g yerine nord daha yakın geliyordu bana ama benzer sebeplerden m52'ye çevirdim rotayı. aslında nord 2 5g çok hoşuma gitti fakat cihazın yandığı ile ilgili haberler var...
  13. sin

Soru oneplus alınır mı?

Sıkıldım artık ve bilin bakalım kim kazandı. Samsung Galaxy m52 siparişi vermiş bulunmaktayım. Oneplus sahiplerinin afra tafrasından geçilmiyor ikinci el satışlarında, sıfırlara da benim gücüm yetmiyor. İstediğim fiyata istediğim cihazı bulamadığım için oneplus sevdası bir başka bahara kaldı...
  14. sin

Satıldı Xiaomi Redmi Note 10

fiyat düştü.
  15. sin

Soru oneplus alınır mı?

mi 5s almadan önce oneplus 3 e çok yükselmiştim, almancı akrabalar çok ilgili oldukları için getirtemedik :D o zaman almış olsam hala kullanırım eminim buna. oneplus a hep hayranlık duydum ama diğer firmalarda zaman içinde boş durmadı. benim en çok ilgilendiğim 8t ve 9r, en çok s20 fe ile...
Üst Alt