Serhat Gümüş kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Görüşme kaydı yapan rom önerisi?

Aslında çözüm arama uygulamasını hyperos arama ile değiştirmek, hyperos update sitesinden indirip kurdum ama açılmadı ve menü de de gözükmedi, sıkıntı olmasın diye eskisini bozamadım
  2. S

Soru Arama kaydı

Selam dostlar, Mix3 te arama kaydı vardı, 14t pro da yok, ekran kaydediciyi ses kaydı alabilmek için ayarladığınız zaman da karşıya bildirim gidiyor. HyperOsupdate sitesinden çin telefon uygulamasını yükledim uygulamalar arasında çıkmıyor, karşıya bildirim göndermeden aramayı kaydetmek için ne...
  3. S

Yardım Mi tv stick bağlı internet yok hatası

Varsa bluetooth fare ile fare kontrolü deneyin ve şifre kısmına tıklayın klavye o şekilde çıkıyor bazen
  4. S

Sohbet Fahiş tarife ücretleri, faturalar

Maalesef hiçbir çözüm bulamadım, hattı Vodafone'a taşıdım ve aylık 320 liralık faturaya mahkum oldum...
  5. S

Mesele ahlaksızlık arkadaşlar, firmaların fahiş fiyatlarının arkasında normal fiyat tarifeleri değil ahlaksız bir kar politikası izliyor olmaları var. bunu Vodafone dan bekleyebilirsiniz nihayetinde İngiliz firması ama ya Türkcell veya Türk telekom ? insanların içinde bulunduğu bu kadar kötü...
  6. S

benimki cep telefonu tarifesi, ev interneti henüz bitmedi, o da bittiğinde ne ile karşılacağız Allah bilir. Yani ayıp artık gerçekten ayıp, elelamin neredeyse iletişimi bedavaya gerçekleştirdiği devirde, ne düşünüyorlar ? nasılsa bu millet bize mahkum abartalım abartabildiğimiz kadar diye mi...
  7. S

Dostlar, Yakın zamanda tarifem bitiyor, operatör Türk telekom, 130 tl fatura öderken bana önerdikleri en uygun yeni tarife aylık 320 tl, varolan tarifenin indirimsiz hali bile yeni tarifenin altında kalıyor, haliyle beni arayan görevliye siz ne yaptığınızın farkındamısınız babında biraz...
  8. S

Çözüldü Galaxy watch 6 classic 47mm NFC Temassız Ödeme

ekg ve tansiyon için rehber ( watch 4 için ama denemek lazım, benim saat watch 4 ve bende çalışıyor )
  9. S

Çözüldü Bilgisayar telefonu görmüyor.

Cihazı aygıt yöneticisinde görebiliyorsanız : Cihaza sağ tık -> özellikler -> sürücü sekmesi -> sürücüyü güncelleştir -> bilgisayarımdaki sürücülere göz at -> bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver -> mtp usb aygıtı yükleyin.
  10. S

Haber Xiaomi'nin Yeni HyperOS Güncellemesi: Ocak 2024 Listesi Yayınlandı!

tam sayılmaz Mix 3'ü de ekleselerdi iyi olurdu. Sd845 iyi bir işlemci
  11. S

Ana Başlık Xiaomi Mi Mix 3

Hala kullanıyorum ve memnunum, tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor ( oyun oynamıyorum ) dokunmatik sorunum yok.
  12. S

Yardım root yetkisi tespit edildi, bu özelliğe izin verilmiyor

Cihaz yurtdışı, telefon değil araç multimedya ve evet uygulama inat tv :D. Android seçenekleri zaten çok kısıtlı, root checker ile kontrol ettim rootlu değil, ama uygulama rootlu olarak algılıyor, uygulamanın açılmaması reklam engelleme yüzünden olabilir diye düşündüm ama eğer gömülü bir reklam...
  13. S

Yardım root yetkisi tespit edildi, bu özelliğe izin verilmiyor

Hayır değil, cihaz sıfır. Sebebini bir bilsem ? geliştirici seçeneklerinden çözülebilir mi acaba ?
Üst Alt