ProYasinn kullanıcısının son içeriği

1. P

Satıldı Xiaomi 12t pro

8/256gb 6 aylık cihazdır. Kırık vuruk vs. herhangi bir sorunu yoktur sorunsuz cihazdır. Kılıf ve ekran koruyucu ile birlikte gönderilecektir şarj aleti yoktur. Cüzi pazarlığa uygundur. İyi kullanmalar..
  2. P

Satıldı Xiaomi Kulaklık

Başka yerde satılmıştır.
  3. P

Satıldı JBL 520BT (Sıfır/Temiz)

Merhaba ürünü arkadaşım yurtdışından gelirken hediye getirdi orijinal mağaza ürünüdür. Büyük kulakliktan geçtiğim için buna alışamadım o yüzden satıyorum 1-2 defa deneme amaçlı kullanıldı sıfır durumdadır. Herhangi bir sorun vs. yoktur uygulama desteği vs. mevcuttur. Buradaki son fiyattır...
  4. P

Satıldı Xiaomi Buds 3T Pro (Temiz & Garantili Ürün)

Merhabalar ürün yazın amazondan alındı daha yeni üründür, Tomurcuk şeklinde olan başka bir kulaklığa geçtiğim için satıyorum ürünün herhangi bir sorunu yoktur. Kutulu full aksesuarli 1.5 yıl civarı garantili üründür. Amazon e-faturasi mevcuttur. Ölü fiyattan satiyorum ilk gelen kapar. Alıcıya...
  5. P

Haber Xiaomi Yeni İşletim Sistemini Duyurdu (Miui Gitti Yerine Yepyeni HyperOs Geliyor)

Lei Jun Weibo ve X de Xiaominin yeni işletim sistemini duyurdu. Buna göre yeni sistemin adı HyperOs olacak. X Paylaşımına Göre; Bugün tarihi bir an yaşanıyor. Yıllar süren ortak çalışmanın ardından yeni işletim sistemimiz #XiaomiHyperOS , #Xiaomi14Series'te resmi olarak piyasaya sürülecek...
  6. P

Satıldı Xiaomi Poco F3 (Bu fiyata daha iyisi yok)

Merhabalar, ürünü 1 senedir kullanıyorum 8/256 ömür boyu açık cihazdır. Model yükselttiğim için cihazımı satıyorum, birkaç nedenden ötürü fiyatı uygun tuttum . Ilk olarak cihazın alt hoparlörü sesde 9 ve üstünü geçtiğinde azar azar hışırtama yapmaya başlıyor eğer yüksek ses müzik dinleyecekseniz...
  7. P

Anket Resmi Romlar içerisinde hangisi daha iyidir

(İsteğe bağlı) Kullandığınız romu neden sevdiğinizi anlatarak fikir edinmek isteyenlere destek olabilirsiniz 😊 (Diğer kısmı Aosp kullananlar için ayrılmıştır)
  8. P

Satıldı Xiaomi Mi Band 8 (En Yeni Model)

Merhaba arkadaşlar, bileklik yurtdışından geldi sıfır sorunsuz ve temiz üründür, fotoğraf çekmek ve test amaçlı kutusu açılmıştır. Şuan piyasadaki en yeni modeldir eski modele göre bir çok artısı bulunmaktadır örnek olarak (60hz oto parlaklığa sahip ekran, daha akıcı arayüz ve yeni işlemci, 1...
  9. P

Satıldı Xiaomi Hybrid ANC 3.5mm Kulaklık (Sıfır)

Merhabalar, ürün hediye geldi ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum. 3 sürücülü çift kademeli anc si olan bir kulaklıktır herhangi bir sorunu yok tertemiz sıfır üründür. Yanında 3.5mm dönüştürücü ve kulaklığı şarj edebilmek için micro usb kablo hediye ediyorum. Piyasa fiyatı 800 900tl arası...
  10. P

Çözüldü Ankara'da bildiğiniz iyi tamirci var mı?

Cihazın kamera kapağını değiştirecem ve arka cihazın kapağını tekrardan sağlam yapistiracak tamirciye ihtiyacım var . Çankaya içinde bildiğiniz iyi bir yer var mı ya da o çevreye yakın varsa iyi olurdu
  11. P

Yardım Xiaomi eu miui 14 sonrası bildirim sorunu

Arkadaşlar andorid 13 miui 14 eu ya gectigimden beri bildirimler geç düşme ya da düşmeme sorunu yaşıyorum. Bildirim fix modulleri vardi biliyorum ama bulamadim oruç halinden dolayı sanırım 😅. Birisi link vs. yollayabilir mi 🙏🏻
  12. P

İnceleme EEA 14.0.1 Rom Performansı Hakkında Görüşlerim

Bana göre 14.0.1 romu miui 13.0.12 eea romdan daha başarılı gerek ram kullanımı ve stabilitesi gerek genel kullanım deneyimi olarak beğendim sorun yaşamadım. Ben cihazı global 13.0.8 ile başladım öncesi nasıldı bilmiyorum sadece miui 12 de performans biraz daha iyi olduğunu ama daha sorunlu...
  13. P

Çözüldü Cihaz Kodu ve Rom Değiştirme

Arkadaşlar 10t pro cihaza sahibim. Cihaz yurtdışı bootloader kapalıydı açmak için başvurdum 1 hafta doldu ve biraz önce açtım. Bunda sorun yok ama cihazda global rom var biliyordum. Rom koduna bakınca sonu vf ile bitiyormuş araştırdım vodafone yazıyor internette kilitli cihaz tarzı bir şeyler...
  14. P

Soru Poco F3 Nasıldır?

Merhaba arkadaşlar aklımda poco f3 var . Cihazı önerir misiniz son durumda memnun musunuz? herhangi bir sorunu var mı bazılarınız rastgele kapanma vs. demiş? Cihaz hakkında fikirlerinizi almak istedim
  15. P

Soru Mi 10T Pro Cihazını Önerir Misiniz?

Merhaba arkadaşlar 11t serisi daha dandik ve sorunlu geldiği için aklımda mi 10t pro var . Cihazı önerir misiniz son durumda memnun musunuz? bazılarınız kronik mikrofon ve sensör sorunu var demiş halen böyle mi ? Cihaz hakkında fikrinizi almak istedim teşekkürler şimdikten
Üst Alt