Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar cihazımdaki resim ve videoları pcye taşıyıp yer açmak istiyorum. Örneğin videoları kesme yöntemiyle pcye taşıyorum fakat asılları telefonda hala duruyor. Nasıl yapacağım merak ettim.
Merhaba, Mi Note 3 cihazımda DCIM klasöründen masaüstüne video kopyaladığımda videolar ilk bir iki saniye donup sonra oynatmaya devam ediyor, sebebi ne olabilir acaba ?
Haklısınız, benim cihaz da geçiyodur heralde. Sizin verilere benziyor hocam benimkisi. Ekran alma olayım da böyle. Takıldım biraz ama normalmiş sanırım :)
Dostlar merhaba, pil kullanımına baktığımda şeritlerin aynı olmadığını görüyorum. Uyanık yazan şeritlerle ekran açık yazan şeritlerin birebir aynı mı olması gerekiyor? Bazı forumlarda üyeler paylaşmış birebir aynı olduğunu gördüm. Bende mi bir sorun var demektir?
Üstadım uygulamalar bu şekilde. İşin gerçeğini söylemek gerekirse kimse ne yapacağımı söylemedi. Sosyal medyada falan gruplarda ilk alımda ne yapılır diye sordum düzgün cevap gelmedi. İlk alımda telefonun sıfırlanması gerekiyormuş sanırım, net cevap alamadığım için güvenip yapamadım. 2. haftaya...
Hocam hiç bakamıyorum telefona o yüzden. Elime alıp karıştırmaya başladım 99-98 diye iniyor. Ekteki resim de en son şarjın gittiği yere kadarki görüntüsü.