olkanuver kullanıcısının son içeriği

1. O

Yardım Telefondan Pcye dosya kopyalama sorunu

Anladım üstadım çok teşekkür ederim. Yoksa kafayı yiyecektim acaba problem nerde diye. Dediğiniz gibi yapıcam çok sağolun.
  2. O

Yardım Telefondan Pcye dosya kopyalama sorunu

Arkadaşlar cihazımdaki resim ve videoları pcye taşıyıp yer açmak istiyorum. Örneğin videoları kesme yöntemiyle pcye taşıyorum fakat asılları telefonda hala duruyor. Nasıl yapacağım merak ettim.
  3. O

Soru Mi Note 3 Aktarılan Video Sorunu

Haklısınız denemedim inşallah sorun oynatıcıdadır çok teşekkür ederim.
  4. O

Soru Mi Note 3 Aktarılan Video Sorunu

Merhaba, Mi Note 3 cihazımda DCIM klasöründen masaüstüne video kopyaladığımda videolar ilk bir iki saniye donup sonra oynatmaya devam ediyor, sebebi ne olabilir acaba ?
  5. O

Yardım Mi Note 3 Pil Tüketimi yardım

Haklısınız, benim cihaz da geçiyodur heralde. Sizin verilere benziyor hocam benimkisi. Ekran alma olayım da böyle. Takıldım biraz ama normalmiş sanırım :)
  6. O

Sağolun üstadım Allah razı olsun, uyuku moduna girmesi mi gerekiyor normalde acaba :)
  7. O

Dostlar merhaba, pil kullanımına baktığımda şeritlerin aynı olmadığını görüyorum. Uyanık yazan şeritlerle ekran açık yazan şeritlerin birebir aynı mı olması gerekiyor? Bazı forumlarda üyeler paylaşmış birebir aynı olduğunu gördüm. Bende mi bir sorun var demektir?
  8. O

İnceleme Xiaomi mi note 3

Şeritler aynı değil dostlar sizce sıkıntı olduğuna mı işarettir bu ?
  9. O

İnceleme Xiaomi mi note 3

Hocam benim çizgiler birebir değil sıkıntılı mı acaba ?
  10. O

Soru Mi note 3 Şarj Azalma Sorunu

Teşekkür ederim hocam Allah razı olsun yapıyorum belki şarj sorunum gider. Zararı olmaz değil mi hakkınızı helal edin yordum sizi.
  11. O

Anladım hocam çok sağolun. Peki sıfırlamak için fabrika ayarlarına dönsem yeterli mi acaba ?
  12. O

Üstadım uygulamalar bu şekilde. İşin gerçeğini söylemek gerekirse kimse ne yapacağımı söylemedi. Sosyal medyada falan gruplarda ilk alımda ne yapılır diye sordum düzgün cevap gelmedi. İlk alımda telefonun sıfırlanması gerekiyormuş sanırım, net cevap alamadığım için güvenip yapamadım. 2. haftaya...
  13. O

Hocam hiç bakamıyorum telefona o yüzden. Elime alıp karıştırmaya başladım 99-98 diye iniyor. Ekteki resim de en son şarjın gittiği yere kadarki görüntüsü.
  14. O

Hocam bu mu acaba ? Tümüne nerden bakılıyor bilemedim.
  15. O

Yardım hücre bekleme

Anladım hocam, öyle pek bir özelleştirme yapmadım. Fabrika ayarlarına dönmek yeterli olur mu ?
Üst Alt