- Adım
- Olkan
- Cihazım
- Note 3
- Meslek
- Basın - Yayun
- Konular
- 4
Telefonun toplam pil kullanım süresi ve ekran kullanım süresi ne kadar?Arkadaşlar merhaba. Telefonumum şarjı biraz fazla gidiyor gibi. Bir de hücre bekleme diye bişey var ekteki resimdeki gibi bayağı yüksek. Sebebi ne olabilir acaba ?
Hocam bu mu acaba ? Tümüne nerden bakılıyor bilemedim.Telefonun toplam pil kullanım süresi ve ekran kullanım süresi ne kadar?
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence gayet normal, yaklaşık altı saatlık bekleme/kullanım da %1 düşmüş. %100 den %10 a kadar olan kullanımınıza bakıp değerlendirmek gerekir.Hocam bu mu acaba ? Tümüne nerden bakılıyor bilemedim.
Bence gayet normal, yaklaşık altı saatlık bekleme/kullanım da %1 düşmüş. %100 den %10 a kadar olan kullanımınıza bakıp değerlendirmek gerekir.
Eğer cihazı sıfır aldıysanız sıfırlamanız şart değil kutudan çıkardığınız gibi kurulumları yapıp kullanabilirsiniz ama bu gibi şarjın gereksiz tükendiği durumlarda yedekleri alıp pc ortamına aktardıktan sonra sıfırlayıp uygulama kurmadan şarj düşme durumu kontrol edilebilir.Üstadım uygulamalar bu şekilde. İşin gerçeğini söylemek gerekirse kimse ne yapacağımı söylemedi. Sosyal medyada falan gruplarda ilk alımda ne yapılır diye sordum düzgün cevap gelmedi. İlk alımda telefonun sıfırlanması gerekiyormuş sanırım, net cevap alamadığım için güvenip yapamadım. 2. haftaya giriyor cihaz sizce sıfırlamalımıyım hocam ne yapayım kafam çok karışık ?
Eğer cihazı sıfır aldıysanız sıfırlamanız şart değil kutudan çıkardığınız gibi kurulumları yapıp kullanabilirsiniz ama bu gibi şarjın gereksiz tükendiği durumlarda yedekleri alıp pc ortamına aktardıktan sonra sıfırlayıp uygulama kurmadan şarj düşme durumu kontrol edilebilir.
Anladım hocam çok sağolun. Peki sıfırlamak için fabrika ayarlarına dönsem yeterli mi acaba ?