- Adım
- Olkan
- Cihazım
- Note 3
- Meslek
- Basın - Yayun
- Konular
- 4
Teşekkür ederim hocam Allah razı olsun yapıyorum belki şarj sorunum gider. Zararı olmaz değil mi hakkınızı helal edin yordum sizi.Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Kasım ayından beri kullanıyorum hiç bir sıkıntı kronik sorun görmedim bu fiyata bundan iyisi yok benceArkadaşlar bende almayı düşünüyorum fakat kronik hataları var mı?
Hocam Mİ4-LTE kronik arızası yüzünden ince eleyip sık dokumak istiyorum. İşte bu yüzden sık sorularla sizleri sıktıysam af ola.Kasım ayından beri kullanıyorum hiç bir sıkıntı kronik sorun görmedim bu fiyata bundan iyisi yok bence
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Parayı kolay kazanmıyoruz tabiki inceleyeceğiz bende telefon almadan önce en az iki hafta araştırıyorumHocam Mİ4-LTE kronik arızası yüzünden ince eleyip sık dokumak istiyorum. İşte bu yüzden sık sorularla sizleri sıktıysam af ola.
1.5 yıldır Mi 4 LTE kullanıyorum evde 2 tane var kronik bir problem yaşamadık ve duymadım. Neymiş kronik sıkıntısı?Hocam Mİ4-LTE kronik arızası yüzünden ince eleyip sık dokumak istiyorum. İşte bu yüzden sık sorularla sizleri sıktıysam af ola.
Hocam gerçekten Xiaomi cihazlarını beğeniyorum fakat Mi4-LTE cihazımı ilk çıktıgında almış bulunmkataydım. Bir sene önce kendi kendine reset atmaya başladı ve bu sorun hem kararlı hemde beta romda aynen devam etti. Geçen günde kendi kendine kapandı ve bir dahada açılmadı. Yazılımsal olsa inan bana elimden kaçmaz çözerdim. Sorun donanımsal ve garantisi de bitti tahminim ana kart bu sorunun fiyatı epey tutar onun için yaptırmayı düşünmüyorum.1.5 yıldır Mi 4 LTE kullanıyorum evde 2 tane var kronik bir problem yaşamadık ve duymadım. Neymiş kronik sıkıntısı?
Hocam gerçekten Xiaomi cihazlarını beğeniyorum fakat Mi4-LTE cihazımı ilk çıktıgında almış bulunmkataydım. Bir sene önce kendi kendine reset atmaya başladı ve bu sorun hem kararlı hemde beta romda aynen devam etti. Geçen günde kendi kendine kapandı ve bir dahada açılmadı. Yazılımsal olsa inan bana elimden kaçmaz çözerdim. Sorun donanımsal ve garantisi de bitti tahminim ana kart bu sorunun fiyatı epey tutar onun için yaptırmayı düşünmüyorum.
Hocam sorun yazılım salsa bu durumu nasıl çözebilirim? Tekrar rom yüklenmiyor recovery mode bile giremiyorken bu durumu nasıl düzeltirim?Kendiliğinden kapanma sorunu bende 1 kez diğer cihazda da 3-4 kez oldu ve sorun aynı dönemlerdeydi diğer güncellemelerle bu sorun düzeldi ve 8-9 ay boyunca böyle bir sıkıntı hiç olmadı bu yüzden sorun yazılımsaldı ama sizin karşılaştığınızla aynı sebepten mi onu bilemem.
Mi4'te fastboot açık geldiği için benim diğer cihazlarla ilgili tecrübem yok , tecrübeli arkadaşlar daha iyi yardım edebilir ayrıca internette de bununla ilgili birçok rehber mevcut . Ben farklı bir rom kullanırken cihaza root attıktan sonra şarjı aşırı hızlı düşüyordu rootu kaldırınca düzeliyordu . Cihazınızda root var mı ?Hocam sorun yazılım salsa bu durumu nasıl çözebilirim? Tekrar rom yüklenmiyor recovery mode bile giremiyorken bu durumu nasıl düzeltirim?