- Adım
- Olkan
- Cihazım
- Note 3
- Meslek
- Basın - Yayun
- Konular
- 4
Cihazda rot yok fakat bahsettiğiniz rehberleri takip ettim yararını göremedim.Mi4'te fastboot açık geldiği için benim diğer cihazlarla ilgili tecrübem yok , tecrübeli arkadaşlar daha iyi yardım edebilir ayrıca internette de bununla ilgili birçok rehber mevcut . Ben farklı bir rom kullanırken cihaza root attıktan sonra şarjı aşırı hızlı düşüyordu rootu kaldırınca düzeliyordu . Cihazınızda root var mı ?
İşin özetini @cantara hoca yapmış benim cihaz donanımsal olarak arızalı. Yazılımsal olsaydı kaçmazdı çünkü yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkürler.Mi4'te fastboot açık geldiği için benim diğer cihazlarla ilgili tecrübem yok , tecrübeli arkadaşlar daha iyi yardım edebilir ayrıca internette de bununla ilgili birçok rehber mevcut . Ben farklı bir rom kullanırken cihaza root attıktan sonra şarjı aşırı hızlı düşüyordu rootu kaldırınca düzeliyordu . Cihazınızda root var mı ?
Hocam sorununuz donanımsal gibi görünüyor. Ekranda veya ekran bağlantılarında bir sorun olabilir. Yazılımsal olma ihtimaline karşı cihazı fastboot moduna alın. (ki burada ekran gelirse yazılımsaldır) ve yeniden rom yüklemesi yapın. Eğer ekran gelmez ise donanımsal bir sıkıntı vardır, servise göndermenizi tavsiye ederim.
Cihazda rot yok fakat bahsettiğiniz rehberleri takip ettim yararını göremedim.
[doublepost=1518295722,1518295230][/doublepost]
İşin özetini @cantara hoca yapmış benim cihaz donanımsal olarak arızalı. Yazılımsal olsaydı kaçmazdı çünkü yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkürler.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
[doublepost=1518295763][/doublepost]
Yani seni trolledim diyorsun hocam iyi espriydi şaka için teşekkürler saygılar hayırlı geceler.Ben konu sahibine yazdığımı sanıyordum yanlış oldu yani o cevabı üstünüze almayın sizin probleminizle ilgili değil .
Konuda şarj probleminden bahsediyordu ona cevap vermiştim . Sağolun sizede hayırlı geceler.Yani seni trolledim diyorsun hocam iyi espriydi şaka için teşekkürler saygılar hayırlı geceler.
Normal değil en çok 1.30 saatte şarj olması lazım en azından benim ki öyle şarj oluyor gizli derken hızlı demek istedin sanırım pil ikonunun yanında yuvarlak bir işaret çıkıyor şarjdaBende bugün mi note 3 aldim sarji bitirdim ilk kez şarj ediyorum tam dolum icin 4 saat gösteriyor normalmi arkadaşlar. Birde gizli şarj olduğunu nazil anliyoruz. Tesekkurler
[doublepost=1518547631,1518546505][/doublepost]Bende bugün mi note 3 aldim sarji bitirdim ilk kez şarj ediyorum tam dolum icin 4 saat gösteriyor normalmi arkadaşlar. Birde hizli şarj olduğunu nazil anliyoruz. Tesekkurler
Bende o işaret yoktu. Cihazdan çıkan şarj aletini satıcının gönderdiği aparata takip gişe taktım başka bir ayar gerekiyormuNormal değil en çok 1.30 saatte şarj olması lazım en azından benim ki öyle şarj oluyor gizli derken hızlı demek istedin sanırım pil ikonunun yanında yuvarlak bir işaret çıkıyor şarjda
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi sfirladin oldumuTeşekkür ederim hocam Allah razı olsun yapıyorum belki şarj sorunum gider. Zararı olmaz değil mi hakkınızı helal edin yordum sizi.