nocnoc kullanıcısının son içeriği

1. N

Yardım Planlanmış temizlik sorunu

Planlanmış temizlikte sorun oluyor. Hergün tekrarlı saat 10:00salon seçiyorum. İlk gün normal çalışıyor Sonra 10:00 da tüm ev diye temizliğe çıkıyor Kaç kere cihazı sildim fabrika ayarlarına getirdim vs vs faydası yok Güncellleme de almıyor Aslımda web te aratınca güncelleme var ama bizim...
  2. N

Soru batarya

mop pro 1 yılda batarya zayıfladı. eskiden 3 odayı tek seferde temizlerken şimdi bir odaya ancak yetiyor. bataryasını nereden temin edebilirim? uygun fiyatlı bulabileceğim yer var mı?
  3. N

Yardım xiaomi vacuum mop pro batarya sorunu

mi vacuum mop pro bir yıldır kullanıyorum. hafta içi hergün sabah 3 bölüm (2 oda 1 koridor) öğleden sonra 2 bölüm (1 salon 1 oda) şeklinde orta emiş gücü ile temizletiyordum. hafta sonları da genelde 2-3 oda temizletiyorum. bir kaç gündür sabah temizliğini bitiremediği ve şarja istasyonuna da...
  4. N

Çözüldü mi yeelight led bulb 1S (color)

mi yeelight led bulb 1S (color) arada sırada offline a düşüyor. mi home uygulamasında. iphone homekit için zaten evde başka bir apple cihaz gerekiyor. ne yapmak lazım? 1629189011 silinebilir :D benden habersiz düğmeden kapatılıyomuş :@
  5. N

Soru vacuum mop pro iphone home kit 'e bağlanıyor mu?

vacuum mop pro iphone home kit 'e bağlanıyor mu?
  6. N

Soru mi robot süpürgelerde Distirübör eline mi kalmış durumdayız?

xiaomi marka robot süpürgeler de Distribütör eline mi kalmış durumdayız? xiaomi telefon harici tüm ürünler bu şekilde mi?
  7. N

Yardım robot hızlanma

bir kaç gündür, robotun gidiş hızı sanki x2 olmuş gibi oldu. hızlandırılmış video izler gibiyim. neden olabilir? tekerleklerinde sıkışan birşey vardı da çıktı ondan normal hızına döndü diye de düşünemiyorum çünkü ilk sıfır aldığımdan bugüne (6 ayı geçti hep aynı hızda hareket ediyordu) emiş gücü...
  8. N

Soru Mi vacuum mop pro güncelleme?

mi vacuum mop pro uygulamasında eskiden firmware güncelleme vardı . şimdi öyle bir seçenek yok. hangi versiyon yüklü o bile gözükmüyor. herhalde ios mı home uygulaması güncellenince kayboldu tam bilmiyorum. robotu nasıl güncel versiyona geçirebilirim?
  9. N

Yardım şarja 6-7 sefer deneyerek giriyor

mi vacuum mop pro birkaç gündür şarja döndüğünde, tam yerleşiyor, durucak geri çıkıp kendi etrafında dönüp tekrar yanaşıyor ama bu işlem tam duracakken tekrar çıkarak devam ediyor. 6-7 kez bu şekilde yaptıktan sonra şarjda duruyor ve normal şarj oluyor. şarj istasyonunun iki yanı açık, kablo vs...
  10. N

Soru Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2in1 wifisiz çalışır mı

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2in1 wifisiz çalışır mı? uygulama kurulmadan , sadece üzerindeki tuşla çalışır mı? yoksa wifi ile kurulum yapıp, yine wifili ortamda mı çalışması gerek?
  11. N

Yardım mi mop pro, harita şaşırma , ıos uygulama, şarj sorunları

bir kaç aydır sorunsuz kullanıyorum. ama son birkaç gündür birkaç sorunum oluştu 1) harita üzerinde bir oda seçiyorum (şarj istasyonu olduğu yer harici) başlat deyince, şarjın olduğu odayı temizleyeme başlıyor ve sanki ilk defa haritalandırıyormuş gibi ana harita kayboluyor. bitmeden şarja...
  12. N

Soru Mi A4 Giga 2.4/5 band birleştirme

webde "mi a4 giga da 2bandı tek tuşla birleştirdim . hangi band iyiyse şimdi bağlı cihaz ona bağlanıyor" tarzında bir yorum okudum. yani 2.4 ve 5g ayrı ayrı wifi olarak gözükmeyecek şekilde. bu yapılabiliyor mu? faydası oluyor mu? nasıl yapılıyor?
  13. N

wifi değiştirme

mi vacuum mop pro sorunsuz kullanıyordum, wifi adı ve şifremi değiştirdim, robotu nasıl tekrar wifiye bağlamam gerek? tamamen sıfırlamam mı gerek? harita falan herşey sıfır olmadan yeni wifi seçme şansım var mı? varsa nasıl ? yoksa nasıl sıfırlayacağım? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  14. N

Soru wifi ve telefon uygulaması olmadan çalışan robot?

xiaomi vacuum mop pro aldım . şimdilik çok memnunum. halılardaki performansı, genel temizleme durumu, harita vs. ancak wifi ve telefon uygulaması gerektiriyor. yaşlı büyüklere yardımcı olması için wifi ve uygulama gerektirmeyen, ama bunun gibi tüm evi sorunsuz temizleyecek robot tavsiyeniz ne...
  15. N

Soru filtre fırça değişmesi gerekir mi?

mi vacuum mop pro belli bir süre sonra filtrenin yenilenmesi, fırçaların değişmesi gerekir mi? bazı robotlar filte değişmesi için uyarıyor ve değişmezse çalışmıyor diye biliyorum ama mi de durum nedir? toz kutusunu nasıl temizlemek gerekiyor? hepa filteyi yıkayabiliyor muyuz?
Üst Alt