Nautilous35 kullanıcısının son içeriği

1. N

Rom [OFFICIAL] Resurrection Remix OS 5.8.3 [7.1.2] [Nightly]

Malesef... PlayStore açılıyor fakat uygulama indirecekken "Bağlantı zaman aşımına uğradı" hatası geliyor. Speedtest'i indiremiyorum bir türlü. Full wipeın en kotü tarafı da backup alsanız bile internal storage ı da silince herşey gidiyor... Bir sürü uygulamayı yeniden mobil veri ile indireceğime...
  2. N

Hehe yeni sürümün ilk kurbanı ben oldum sanırım neyse iyi ki bu saatte size rastladım yoksa gece gece epey keyifsiz dakikalar geçirecektim. En olmadı bir önceki sürümü kurardım sonunda. Teşekkürler. Herşey kuruldu. şimdi cihazın açılmasını bekliyorum sabırsızlıkla...
  3. N

Anlatıldığı gibi gelişmişin altında her ne varsa hepsini seçip wipeladım her seferinde aynı şeyi yapıyorum, sırf bu yüzden her rom da pc'den fotoğraf, video aktarıyorum geri =))) Dosyayı tekrar indiriyorum. 20170601'de sorun yok değil mi? Görünen son sürüm o onu indirmiştim, yine onu indiriyorum.
  4. N

Cihazı wipeladım recovery da açtım ve pc den rom ve gapps i zip halde attım rom u seçtim yükle dedim şu hatayı veriyor ne yapmam lazım acaba?Updater process ended with ERROR:7 Error installing zip file "dosyanın ismi.zip" Bölüm ayrıntıları güncelleniyor... ...bitti
  5. N

Cihazı wipeladım recovery da açtım ve pc den rom ve gapps i zip halde attım rom u seçtim yükle dedim şu hatayı veriyor ne yapmam lazım acaba?Updater process ended with ERROR:7 Error installing zip file "dosyanın ismi.zip" Bölüm ayrıntıları güncelleniyor... ...bitti
  6. N

Valla donanımsal sorun yok sözünü duydum ya çok sevindim. Hemen bütün wipeları yapıp en temiz şekilde kuruyorum en son sürümü. Şu wi-fi sorunum çözülsün öyle böyle hayır dua almayacaksınız. Şimdiden emeği geçen herkesin eline sağlık, teşekkürler.
  7. N

Haa üstad rom sizin mi elinize sağlık fix bende işe yaramamıştı muhtemelen ben becerememiştim. şimdi son sürümü yükleyeceğim umarım çözüm olur. cihaz müthiş fakat aldığımdan beri şu wi-fi büyük sorun. Enteresan ve anlam veremediğim bir durum var onu size danışayım. Sabit modemlerden wi-fiye...
  8. N

Selamlar, Bu romun 20170502 de yayınlanan versiyonunu indirip kullanmaya başlamıştım o sırada romun kendi sayfasında wi-fi fix de vardı. Hatta bu konu altında da bir yorumda. Mamafih sitede artık wi-fi fix yükleme adımlarının anlatıldığı yerden kaldırılmış. Romun içine mi entegre edildi acaba...
  9. N

Yardım [UNOFFICIAL] ViperOS [v1.1][7.1.2] 2 Haziran 2017

Merhabalar, Google Play store ve Wi-Fi bağlantı sorunu ne durumda acaba bu romda? Global, CN, EU, Custom... Her türlü rom u kullandım ancak bir çözüm bulamadım. Şu an Custom but Rom olam Ressurection Rom kullanıyorum. İlk yüklediğim zaman kararsız da olsa wi-fi bağlantısı çalışıyor gibiydi...
  10. N

Yardım Mi5s Wifi Hız Sorunu

Merhaba aynı sorun bende de mevcut. Telefonu Çin'den getirtmiştim ilk çıktığı sıralarda zira henüz TR'de satılmıyordu. O zamandan beri wi-fi ve google play store sorunu devam ediyor. Yurt dışı forumlarında da bu şekilde sorun yaşayan kullanıcı çok. herkes yeni 8.2 Global Rom'u bekliyor...
Üst Alt