Yardım [UNOFFICIAL] ViperOS [v1.1][7.1.2] 2 Haziran 2017

therock

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Note 3
Konular
11
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bugün güncellenen aosp tabanlı rom gerçekten muhteşem performans çıkardı. NFC çalışmıyor, onun dışında herhangi bir bug ve hataya rastlamadım. RR, LineageOS'dan daha stabil geldi bana. Donma, ısınma ve kasma yok şuan. Substratum ekli tema, font vs. ekleyebiliyorsunuz. Sarj muntazam gidiyor daha henüz bitiremedim sarjı bitirdiğimde ekran süresini paylaşacağım. Ayrıca f2fs desteği mevcut.
  1. Wipe > Advanced Wipe > Data, Dalvik, Cache, İnternal Storage ve System'i sildikten sonra,
  2. Reboot Recovery yapip TWRP yeniden açıldığında rom dosyasını cihaza atıyorsunuz.
  3. İnstall ile zipi gösterip yüklüyoruz.
  4. Geri geliyoruz.
  5. GooglePlay yüklü gelmediği için ARM64 - 7.1 - Pico olanı seçip yükletin TWRP'den.
  6. Reboot deyip yeniden başlatın açılışı bekleyin.

Son düzenleme:

therock

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Note 3
Konular
11
therock hocamın talimatları doğrultusunda f2fs kurdum sorunsuz :) MIUI romların desteği hakkında bilgim yok...
Hayirli olsun hocam ben de yakin zamanda degisirim sistemi f2fsye cihaz cok hizli oldugu için abarti bir fark etmez diye düşünüyorum :)

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Evet hocam, telefon zaten hızlıydı, yine hızlı :) Çok dikkat çekici bir fark yok. Kurulum aşamasını therock hocam anlatmış, aynen öyle yaptım.
Önce herşeyi silip, sırasıyla veri ve cache yi f2fs olarak biçimlendirdim. Sonra telefonu yeniden başlat yapıp, pc den romu telefona atıp, kurulum yaptım...

Oyla:

therock

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Note 3
Konular
11
Evet hocam, telefon zaten hızlıydı, yine hızlı :) Çok dikkat çekici bir fark yok. Kurulum aşamasını therock hocam anlatmış, aynen öyle yaptım.
Önce herşeyi silip, sırasıyla veri ve cache yi f2fs olarak biçimlendirdim. Sonra telefonu yeniden başlat yapıp, pc den romu telefona atıp, kurulum yaptım...
Sizde muzik calar ve notlar geldi mi acaba? Ben kurulumu atlamistim yanlislikla bende yüklü gelmedi çünkü

Oyla:

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Ben zaten notlar için Google Keep kullanıyorum, mp3 e bakarım...

Oyla:

Nautilous35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oytun Beşikc
Cihazım
Xiaomi Mi5S
Konular
0
Merhabalar,
Google Play store ve Wi-Fi bağlantı sorunu ne durumda acaba bu romda? Global, CN, EU, Custom... Her türlü rom u kullandım ancak bir çözüm bulamadım. Şu an Custom but Rom olam Ressurection Rom kullanıyorum. İlk yüklediğim zaman kararsız da olsa wi-fi bağlantısı çalışıyor gibiydi. Şimdi bu da işe yaramıyor...
Fakat enteresan bir şekilde eşimin cep telefonundan hotspot açıp wi-fiye bağlanınca süper hızlı indiriyor...

Oyla:

therock

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Note 3
Konular
11
Merhabalar,
Google Play store ve Wi-Fi bağlantı sorunu ne durumda acaba bu romda? Global, CN, EU, Custom... Her türlü rom u kullandım ancak bir çözüm bulamadım. Şu an Custom but Rom olam Ressurection Rom kullanıyorum. İlk yüklediğim zaman kararsız da olsa wi-fi bağlantısı çalışıyor gibiydi. Şimdi bu da işe yaramıyor...
Fakat enteresan bir şekilde eşimin cep telefonundan hotspot açıp wi-fiye bağlanınca süper hızlı indiriyor...
Bunda tek sorun nfc calismiyor baska bir sorun yaşamadık

Oyla:

therock

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Note 3