Rom [OFFICIAL] Resurrection Remix OS 5.8.3 [7.1.2] [Nightly]

Chandler Muriel Bing

I'm hopeless and awkward and desperate for love.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Çok Değişken
Meslek
Cep Teknik
Konular
27
Chandler Muriel Bing Bugün gelen sürümle baya iyi oldu rom şuan bug göremedim hocam deneyebilirsiniz :)

Teşekkürler hocam haber verdiğiniz için bu gün fırsatım olursa denerim yalnız şöyle birşey rica ediyorum sizden ayarlara girip tuş ayarlarından home tuşuna uzun basma işlevini açık uygulamaları göster yaptıktan sonra başka bir parmak izi eklemeyi dener misiniz ? Bende sürekli son uygulamaları açıyordu böyle olunca...

Charliee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caglar
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
Son sürümde de parmak izi kayit sikintisi var 0522 sürümü flashlasyip kaydedip, kirli olarak 0528 flashlayin demisler ben, ben sonraki suruku bekleyecegim.

therock

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Note 3
Konular
11
Teşekkürler hocam haber verdiğiniz için bu gün fırsatım olursa denerim yalnız şöyle birşey rica ediyorum sizden ayarlara girip tuş ayarlarından home tuşuna uzun basma işlevini açık uygulamaları göster yaptıktan sonra başka bir parmak izi eklemeyi dener misiniz ? Bende sürekli son uygulamaları açıyordu böyle olunca...
Şuan viperos kullaniyorum hocam deneyemedim parmak izini, ViperOs konusunu actim deneyebilirsiniz siz de :)

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chandler Muriel Bing

I'm hopeless and awkward and desperate for love.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Çok Değişken
Meslek
Cep Teknik
Konular
27
yok hocam o zaman kalsın hiç tekrar ROM yükle kurulum yap vs işlerine giremem :D kararlı stabil bir sürüm çıkınca komple RR veya Lineage OS kurmayı düşünüyorum yada MIUI 9 ve Android 7 bekleyeceğim

Nautilous35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oytun Beşikc
Cihazım
Xiaomi Mi5S
Konular
0
Selamlar, Bu romun 20170502 de yayınlanan versiyonunu indirip kullanmaya başlamıştım o sırada romun kendi sayfasında wi-fi fix de vardı.
Hatta bu konu altında da bir yorumda.
Mamafih sitede artık wi-fi fix yükleme adımlarının anlatıldığı yerden kaldırılmış. Romun içine mi entegre edildi acaba?
20170601 versiyonunu indirdim bu sürümü kullanan varsa wi-fi sorunu düzelmiş mi?

therock

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Note 3
Konular
11
Selamlar, Bu romun 20170502 de yayınlanan versiyonunu indirip kullanmaya başlamıştım o sırada romun kendi sayfasında wi-fi fix de vardı.
Hatta bu konu altında da bir yorumda.
Mamafih sitede artık wi-fi fix yükleme adımlarının anlatıldığı yerden kaldırılmış. Romun içine mi entegre edildi acaba?
20170601 versiyonunu indirdim bu sürümü kullanan varsa wi-fi sorunu düzelmiş mi?
Ben en son kurduğumda wifi fix duzelmisti o yuzden kafa karistirmamasi acisindan cikardim konudan hocam

Nautilous35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oytun Beşikc
Cihazım
Xiaomi Mi5S
Konular
0
Haa üstad rom sizin mi elinize sağlık fix bende işe yaramamıştı muhtemelen ben becerememiştim. şimdi son sürümü yükleyeceğim umarım çözüm olur. cihaz müthiş fakat aldığımdan beri şu wi-fi büyük sorun.
Enteresan ve anlam veremediğim bir durum var onu size danışayım. Sabit modemlerden wi-fiye bağlanınca sorun var fakat eşimin Samsung S7'sinden hotspot açıp bağlanınca canavar gibi hiç sorun yok. Bu nasıl bir durum xiaomi aşkına =))) bir ufak açıklama rica ederim.

therock

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Note 3
Konular
11
Haa üstad rom sizin mi elinize sağlık fix bende işe yaramamıştı muhtemelen ben becerememiştim. şimdi son sürümü yükleyeceğim umarım çözüm olur. cihaz müthiş fakat aldığımdan beri şu wi-fi büyük sorun.
Enteresan ve anlam veremediğim bir durum var onu size danışayım. Sabit modemlerden wi-fiye bağlanınca sorun var fakat eşimin Samsung S7'sinden hotspot açıp bağlanınca canavar gibi hiç sorun yok. Bu nasıl bir durum xiaomi aşkına =))) bir ufak açıklama rica ederim.
Bu romdayken yasadiysaniz sorunu romdan kaynaklidir. Suan wifi fixe gerek yok wifi sorunu yok romda. Hotspota wifi ile baglanip veri alisverisini agdan yapabiliyorsaniz wifinizde donanimsal olarak bir sorun yok demektir.

Nautilous35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oytun Beşikc
Cihazım
Xiaomi Mi5S
Konular
0
Valla donanımsal sorun yok sözünü duydum ya çok sevindim.
Hemen bütün wipeları yapıp en temiz şekilde kuruyorum en son sürümü.
Şu wi-fi sorunum çözülsün öyle böyle hayır dua almayacaksınız.
Şimdiden emeği geçen herkesin eline sağlık, teşekkürler.

therock

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Note 3
Konular
11
Valla donanımsal sorun yok sözünü duydum ya çok sevindim.
Hemen bütün wipeları yapıp en temiz şekilde kuruyorum en son sürümü.
Şu wi-fi sorunum çözülsün öyle böyle hayır dua almayacaksınız.
Şimdiden emeği geçen herkesin eline sağlık, teşekkürler.
Developerla konustum turk bir arkadaşımız yakin zamanda 1 - 2 haftaya stabillesecek hicbir sorunu kalmayacak dedi hergün guncelleme aliyor zaten şu aralar

Üst Alt