Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar ben şuan Xiaomi 13 MIUI 14.0.4 Global yani telefonun ilk sürümünü kullanıyorum. Telefonun biraz sistigini ve batarya performansının düştüğünü hissediyorum. O sebeple Hyperos sürümüne gecmek istiyorum fakat hyperos global ilk surumunde Google arama uygulamasi calismiyordu...
Merhaba arkadaşlar. Xiaomi 13 telefonu için Hyperos V816.0.3.0 Global sürümünü yani son sürümü kullanan var mı ?Yorumlarınızı alabilir miyim? Ben şuan telefonun ilk sürümü MIUI 14.0.4 kullanıyorum ve acaba son sürüm hyperos'a geçsem mi bilemedim. Batarya, hız, bug durumları vs nasıldır merak...
Rahatsız etme modu çalışmıyor ya delircem. Ayarlardada sorun yok, ona rağmen bildirim ve arama gelince ekrana düşüyor ve ses geliyor.Xiaomi 13 Android 13 MIUI 14.0.9 sürümündeyim.Ne yapmam lazım? (Geçenlerde Mi Flash Tool ile bu sürümü save_data seçeneği ile yeniden kurmama rağmen).İlk önce MIUI...
Arkadaşlar bootloop protector modülünü kurarken iki secenek verdi boot.img dosyanız degisecekmis vs. diye. Bende - olan şıkkı yani boot.img dosyasını değiştirmeyen şıkkı işaretledim. Dolayısıyla modülde bir sıkıntı yasamam değil mi ,bootloop yemem değil mi ? Öyleyse yeniden kuracağım. Bilgisi...
Arkadaşlar bende mi paranoya var kafayı yicem ya neden böyle oluyor ya ? Son sürüm android 14 MIUI 14.0.6 da da böyleydi batarya eriyor sürekli, bir ayarda mi yanlışlık yaptım acaba ya. Sürekli olarak otomatik başlıyor uygulamalar ve batarya eriyor ya. Telefona sıfırdan format attım ve android...
Xiaomi 13 Global rom kullanıp bataryasindan memnun olan var mı arkadaşlar? Ona göre o sürümü tekrardan kuracağım yani. Bende batarya durumu berbat,arka planda çok fazla uygulama çalışıyor sslerden görüleceği gibi. Aslında temiz bir şekilde mi flashtan android 14 MIUI 14.0.6 kurmuştum ama arka...
Xiaomi 13 Global rom kullanıp bataryasindan memnun olan var mı arkadaşlar? Ona göre o sürümü tekrardan kuracağım yani. Bende batarya durumu berbat,arka planda çok fazla uygulama çalışıyor sslerden görüleceği gibi.
Aslında temiz bir şekilde mi flashtan android 14 MIUI 14.0.6 kurmuştum ama arka...
Arkadaşlar merhaba birkaç saat önce yerel bir whatsapp yedeği almak istedim ve whatsapp ayarlarından google drive ile yedekleyi asla yapıp yedeklemeyi aldım fakat daha sonra işler karıştı ve whatsapp'ı tekrar silip kurduğumda yedekleme ekranında google drive whatsapp yedeklememi görmüyordu fakat...
Arkadaşlar merhaba birkaç saat önce yerel bir whatsapp yedeği almak istedim ve whatsapp ayarlarından google drive ile yedekleyi asla yapıp yedeklemeyi aldım fakat daha sonra işler karıştı ve whatsapp'ı tekrar silip kurduğumda yedekleme ekranında google drive whatsapp yedeklememi görmüyordu fakat...
Magisk delta güvenilir mi tavsiye eder misiniz ? Ayrıca magiske kıyasla daha kapsamlı olduğu için pil tüketimini olumsuz etkiler mi ? Benim için batarya sağlığı.cok önemli
O sebeple aslında kernelsu kullanicaktim fakat twrp kalıcı olamıyor,siliniyor.O sebeple magisk delta kullanmak...
Merhaba farklı bir sorum olacak Xiaomi 13 cihazim direnç kayıtlı ve NFC kullanıyorum fakat hangi banka kartını telefonun arkasına tutsam NFC algılandı diyip okuyor ve uygulamayı aç diyor.Fakat açılan uygulama her seferinde aynı oluyor sadece Yapikredi mobil uygulamasını aciyor.Hicbir şey...