merttamer kullanıcısının son içeriği

1. merttamer

Soru Miu açılış ekranında kaldı.

Global kararlı android 9, miu 11, imei reparli, twrp ve magisk yüklü... Değerli dostlar, sabah 07.00 da otomatik açılmak üzere ayarlı telefonu gece kapatır sabah otomatik açılır. Bu sabah kalktım ve telefon açılış ekranında dönüp duruyordu. Dolayısıyla alarm çalmadı ve işe geç kaldım . Şüpheli...
  2. merttamer

Yardım Güncellemeleri Kapamak?

Ios kullanmadım hiç ama bizde beyaz duvar kağıdında bildirim, saat pil durumu vs. beyaz kalıp görünmüyor. Bu Xiaomi nin bir zaafı mı ya da farklı bir çözümü var mı bilemiyorum. Hoş zaten siyah tercihimdir. Hem şarj hem de gözü yormaması bakımından.
  3. merttamer

Soru Mi9t pil performansı

Mi9T global sürüm ve miu11 güncellemeli. Pil istatistiği hakkında yorum alabilir miyim? Sadece tarayıcı, sosyal medya, alışveriş uygulamaları, youtube ... Pil tasarrufu açik genelde ve otomatik parlaklikta. Oyun oynamam hiç. Teşekkür ederim.
  4. merttamer

Bana sorduysanız evet andorid 9 giggle~~giggle~~ 1573721882 Telefonu çok kurcalayan biri değilim. Galeride sorun varsa da farketmemiş olabilirim ondan merak ettim doğrusu.
  5. merttamer

Miu 11 galeride nasıl bir sorun var hocam? Ya ben farketmedim ya da bende sorun yok. Mi9 T global sürüm yüklü.
  6. merttamer

Soru Mi9T Android 10 Ne zaman?

Global kararlı sürüm yüklü Mi9 T ye Android 10 güncellemesi geliş tarihi hakkında duyum ya da fikrinizi öğrenmek istiyorum. Merakım, imei işlemini bu nedenle erteliyorum bu nedenle.Teşekkür ederim.
  7. merttamer

Sohbet Ulu Önder Baş Komutan Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygıyla ve Sevgiyle Anıyoruz

Rahmet ve özlemle anıyoruz seni. Eksikliği bu kadar dokunaklı, belirgin başka bir modern lider var mı sanmıyorum.
  8. merttamer

Yardım Meb okullarında forum engellenmis

Meb internet ağı.. Adı internet sadece. Bir işe yaradığı yok. Öğretmen olarak mobil ağımız olmasa bir şey açamayacağız.
  9. merttamer

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Mi9 T global kararlı sürüm yüklü ve miu 11 e güncelledim. Ne zamana kadar Android 10'a güncellenmesi söz konusu olabilir? Duyum ve fikirlerinizi alabilir miyim? Sormamın sebebi imei işlemi yaptırmak sonra.
  10. merttamer

İnceleme MIUI 11 Pil Performansı

Güncelleme sonrası hard reset atmak olsa gerek. Zira ben de yaptım ve pil performansından memnunum. Mi9 t global kararlı sürüm kullanıyorum.
  11. merttamer

Soru Mi 9 T Güncelleme...

Bu arada global kararlı sürüm yüklü telefona miu 11 güncellemesi yaptık. Android 10 nun geliş tarihi hakkında duyum ve görüşlerinizi alabilir miyim. Amaç android 10'u da alıp imei attırmak.
  12. merttamer

Yardım Mi9 T konuşurken ekran kitleniyor

Ekran kitlenme sorunu yok bende. Wifi nin olduğu ekran açık oluyor genelde.
  13. merttamer

Yardım Mi9 T konuşurken ekran kitleniyor

Ekran kirlenmesini anlayamadım kusura bakma hocam.
  14. merttamer

Soru Güncelleme

Mevcut yüklü güncelleme oluyor o dediğiniz. Zaten ona sahip telefonunuz diye biliyorum.
Üst Alt