Yardım Güncellemeleri Kapamak?

SrknTsln

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi Note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar telefonum vatan bilgisayardan alındı. Resmi TR garantili. Forumda sürekli güncelleştirmeyi yaptım şöyle sorun oldu böyle sorun çıktı başlıkları görüyorum. Ben de en acemisinden android kullanıcısıyım ROM, flash falan hiç bilmiyorum. Hoş bilsem de telefonumun garantiden çıkmaması için yenisini de yükleyemem. Amacım telefonumun fiziki ömrünü tamamlayana dek bu şekilde seri ve hızlı kullanmak. Bu yüzden güncellemeleri kapamalı mıyım? Evet mutlaka yapmalısın derseniz, tam olarak nereden yapacağım. Teşekkür ederim

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Gerek yok. Sorunlu güncelleme olursa yuklemezsiniz olur biter. Kapatmayin yani :)

Ayrica forumda memnun olanlar yazmıyor. Sadece memnun olmayanlar yazıyor ve size o yüzden oyle geliyordur. Guncellemeyi yapan 1000 kisi varsa sikayet eden 20-30 kisi :)
Tabi genel herkesi ilgilendiren bir sorun varsa o ayri ama misal miui 11 de galeri sorunu var genel bir sorun. Basit bir sorun ama var :) suanlik yuklemeyin

Oyla:

SrknTsln

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevap için teşekkürler sn sese61 ancak mevcut ayarlarda güncelleme sorunluysa güncellemeyi otomatik indirip yer kaplamaz mı? Bu arada şikayet edenler hususunda söylediklerinizde haklı olabilirsiniz :) memnun olan yazmıyor sanırım.

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Cevap için teşekkürler sn sese61 ancak mevcut ayarlarda güncelleme sorunluysa güncellemeyi otomatik indirip yer kaplamaz mı? Bu arada şikayet edenler hususunda söylediklerinizde haklı olabilirsiniz :) memnun olan yazmıyor sanırım.
Oto güncellemeyi Ayarlar > Sistem güncellemesi > sag üsteki 3 noktaya tıklayıp kapatabilirsiniz :)

Oyla:

merttamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi9 T 6gb 128
Meslek
Öğretmen
Konular
7
Miu 11 galeride nasıl bir sorun var hocam? Ya ben farketmedim ya da bende sorun yok. Mi9 T global sürüm yüklü.
Formattan kasıt tüm verileri sil (fabrika ayarlarına sıfırla) oluyor değil mi?
Gerek yok. Sorunlu güncelleme olursa yuklemezsiniz olur biter. Kapatmayin yani :)

Ayrica forumda memnun olanlar yazmıyor. Sadece memnun olmayanlar yazıyor ve size o yüzden oyle geliyordur. Guncellemeyi yapan 1000 kisi varsa sikayet eden 20-30 kisi :)
Tabi genel herkesi ilgilendiren bir sorun varsa o ayri ama misal miui 11 de galeri sorunu var genel bir sorun. Basit bir sorun ama var :) suanlik yuklemeyin

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Arkadaşlar telefonum vatan bilgisayardan alındı. Resmi TR garantili. Forumda sürekli güncelleştirmeyi yaptım şöyle sorun oldu böyle sorun çıktı başlıkları görüyorum. Ben de en acemisinden android kullanıcısıyım ROM, flash falan hiç bilmiyorum. Hoş bilsem de telefonumun garantiden çıkmaması için yenisini de yükleyemem. Amacım telefonumun fiziki ömrünü tamamlayana dek bu şekilde seri ve hızlı kullanmak. Bu yüzden güncellemeleri kapamalı mıyım? Evet mutlaka yapmalısın derseniz, tam olarak nereden yapacağım. Teşekkür ederim
Hocam genelde yüklerken hata yapanlar yazdıkları için forumda hep sorunlar görüntüleniyor.
++ Siz global stabil kullanıcısı olduğunuz için bug vs almazsınız güncellemede :)
İyi Forumlar..

Son düzenleme:
Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Mi9t globalde miui 11 guncellestirmesini yaptiniz ama ANDROİD SÜRÜMÜNÜZ '9' degil mi :) ?

Oyla:

merttamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi9 T 6gb 128
Meslek
Öğretmen
Konular
7
Bana sorduysanız evet andorid 9 giggle~~giggle~~
Mi9t globalde miui 11 guncellestirmesini yaptiniz ama ANDROİD SÜRÜMÜNÜZ '9' degil mi :) ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonu çok kurcalayan biri değilim. Galeride sorun varsa da farketmemiş olabilirim ondan merak ettim doğrusu.

Oyla:

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
Hocam hayırlı olsun zaten garantili cihazınız ve global kararlı sürümdür güncellemeleri almanızda hiç bir sorun yok iyi günlerde keyifle kullanın

Oyla:
Üst Alt