Mental04 kullanıcısının son içeriği

1. Mental04

Yardım Isınma kaynağı ve şarj tüketimi

Merhaba telefonum sıvı teması nedeniyle kısa devre yaptı galiba pil aşırı derecede hızlı tükeniyor ve ısınıyor arkasını açıp baktım işaretledigim gri şey ısınıyor batarya falan heryere baktım sadece işaretli olan şey çok ısınıyor sorunun kaynağı galiba o nedir o bilen varmi ona göre sipariş edip...
  2. Mental04

Yardım Miui 13 global romdan Endonezya romuna geçme

Merhaba mi 11 ultra kullanıyorum android 12 miui global 13.0.6 sürümünü kullanıyorum ama Endonezya romuna geçmek istiyorum bilgisayarım yok youtubede birkaç video gördüm twrp fasboot bilgisayar falan olmadan globalden Endonezyaya geçen bende öyle yapabilirmiyim yani twrp falan olmadan kendim...
  3. Mental04

Yardım Aşırı ısınma ve pil tüketimi (durduk yere)

merhaba bugün normal kullandığım telefonum mi 11 ultra alttan ufak su geçirdi galiba sonra telefon açılıp kapanıyordu ekran gitti sandım sürekli açılıp kapanıyordu 5 6 saatin ardından açıldı kullanıyorum şuan kapanıp açılmıyor ama durduk yere kullanmadığım halde ısınıp ve hiçbir şey yapmadığım...
  4. Mental04

Soru Güncelleme yapsam çöker mi

Merhaba mi 11 ultra kullanıyorum telefonu imei için telwfoncuya vermiştim direnç değişimi için neyse yaptı sonra yazılım olarak 12.0. 1 global sürümünü yükledi güncelleme yapsan bisi olmaz dedi bende şimdi bu 12.5 güncellemesini yapsam telefon çöker mi brick olur mu yada imei falan gider mi
  5. Mental04

Yardım Mi 11 ultra aşırı ısınma

Merhaba mi 11 ultra kullanıyorum önceden 10 20 el pubg falan oynadığımda çok ısınmazdi sonra imei için direnç değişimi yaptırdım şimdi 1 el bile atmadan telefon çok aşırı ısınıp uyarı veriyor sürekli ama güncelleme yapmadım 12.0.1 sürümünde şuan acaba dirençten dolayı mı bu aşırı ısınma yoksa...
  6. Mental04

Yardım Akbank sorunu mi 11 ultra

Merhaba mi 11 ultra kullanıyorum akbanka giriş yapılıyor kullanıyorum normal olarak ama sadece kart bilgileri kısmına girdiğim de ve para transferi yapacağım zaman hata veriyor ekran görüntüsü alamıyorum ama verilen hata şöyle " Uzaktan erişim programı işlemlerinin güvenliğini etkileyebilir...
  7. Mental04

Soru Üst cam tamiri

Merhaba bunu bu foruma yazmam doğrumu değil mi bilmiyorum ama bi çok telefonuya sorup net cevap alamadığım için yazıyorum buraya şimdi telefonum mi 11 ultra önceden ekranı bozulduğu için 5000 tl verip yaptırmıştım şimdi ise üst cam çatladı sorum şu ki üst cam değişimi yapılır mı bu telefona...
  8. Mental04

Soru Brick olmadan güncelleme yapma

Merhaba cihazım mi 11 ultra root için global 12.5 romu yüklenmiştim fakat cihazi güncellemek istiyorum 14 güncellemesi yakında gelecek onu da yapmak için çünkü daha önce başıma geldi cihaz rootlu olduğunu için güncelleme yaptığım da mi ekranında kalıyor du brick olmuştu işte bende telefon...
  9. Mental04

Soru Mi 11 ultra imei

Merhaba önceden de konu açmıştım da şimdi bisey sormak istiyorum mi 11 ultra için imei atılması lazım ve direnç falan dediler onu istemedim pahalı olduğu için öte yandan Bi kaç telefoncuya sordum direnç olmadan da atarız tek hat kullanılır kalıcı falan 300 500 arası fiyat verdiler pek güvenmedim...
  10. Mental04

Soru İmei uzatma

Merhaba mi 11 ultra kullanıyorum çift hattan 1 hattın imeili gitti uzaktan bilgisayara bağlamadan uzatma imkanı varmi yada forumda yapan kişiler varmi çok pahalıya kacmayacak şekilde yapan veya bilgisi olan yardımcı olabilir mi
  11. Mental04

Soru Bilgisayarsiz rom yükleme?

Merhaba mi 11 ultra kullanıyorum bilgisayarım yok fakat cihazda magisk root var yani twrp falan yüklü. Şimdi bilgisayar olmadan rom falan yükleyebilirmiyim mesela Endonezya romu Çin romu falan işte öyle bi şey varmi yoksa bilgisayar şart mı
  12. Mental04

Yardım Ekran kararması parlaklik çok düşük

Merhaba mi 11 ultra kullanıyorum dün cihaza root atmak için yazılım attım global 12.5.8 yükledim magiskte ve otomatikmen android 11e düştü ve bu işlem sonrası ekran parlaklığını çok düşük otomatik parlaklık ve koyu mod falan kapalı ve parlaklığı max yapmama rağmen çok düşük ve ara sıra ekran...
  13. Mental04

Ekran kararması parlaklik çok düşük

Merhaba mi 11 ultra kullanıyorum dün cihaza root atmak için yazılım attım global 12.5.8 yükledim magiskte ve otomatikmen android 11e düştü ve bu işlem sonrası ekran parlaklığını çok düşük otomatik parlaklık ve koyu mod falan kapalı ve parlaklığı max yapmama rağmen çok düşük ve ara sıra ekran...
  14. Mental04

Yardım Parlaklık doğru çalışmıyor

Selamün aleyküm mi 11 ultra cihazım global 13.0. 4.0 dan root atabilmek için global 12.5.8 romu yükledim haliyle android versiyonu 12den 11 düştü fakat ekran parlaklığım bozuldu normalde 1700 nit parlaklığa ulaşırken şimdi full olmasına rağmen çok düşük otomatik parlaklık kapalı olmasına rağmen...
  15. Mental04

Soru Parmak izi çalışmıyor

Merhaba mi 11 cihazım ekranı değiştirdim orjinal ekran attırdım fakat parmak izi çalışmıyor şimdi acaba ekrandan dolayı mı yoksa yazılımdan mi bilgisi olan varmı yardımcı olsanız lütfen
Üst Alt