Maxpayne53 kullanıcısının son içeriği

1. Maxpayne53

Yardım Xiaomi 12 Ses Yankılanma Sorunu

Hayırlı forumlar arkadaşlar. Xiaomi 12 telefonumda son güncellemeden sonra telefon görüşmelerimde karşı taraf sürekli olarak bana sesinin yankılandığını söylüyor. Ahize ses yüksekliğini yarı yarıya düşürdüğümde biraz normale dönüyor ama yine de yankılanıyor. Hoparlöre vermişim gibi ses baya...
  2. Maxpayne53

Soru Xiaomi 12 Vowifi ?

Miuitürkiye forum sakinleri. Forumda Xiaomi 12 kullanıp vowifi'nin düzgün çalışıp çalışmadığı hakkında bilgi verebilecek olan var mı acaba? Bazı sitelerde telefonda vowifi'nin olmadığı da yazılmış. Var mı yok mu? Varsa düzgün çalışıyor mu onu öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
  3. Maxpayne53

Yardım Parmak izi sensörü Mi 9t Pro

Telefon açıkken magisk içine girip içinden magisk'i güncellemeye çalıştım. Yüklendikten sonra yeniden başlat dedi. Başlattım telefonu ama telefon fastboot modda açıldı. Telefonu kapatıp yeniden açtım fastboot moda geri dönüyordu otomatik. Twrp'ye gireyim dedim yok telefon fastboot modda takılı...
  4. Maxpayne53

Yardım Xiaomi Telefonlar 4g ve 4g+ İnternet Sıkıntısı

Hayırlı forumlar. Böyle bir sıkıntı kimsenin başına geldi mi bilmiyorum. Böyle ilginç şeyler beni mi bulur anlamadım. Evde 3 tane Xiaomi Telefon var. 2 tane Xiaomi Redmi Note 4 ve 1 tane de Mi 9t Pro. 3 telefonda da Turkcell hat var. Telefonlar belli belirsiz bir zamanda 4g'de iken...
  5. Maxpayne53

Çözüldü Mi 9t Pro Animasyon Geçiş Hızı

Öncelikle hayırlı forumlar arkadaşlar. Şu anda telefonum Mi 9t pro. Cihaz Kilidi açık. Twrp ve Magisk yüklü. Miui Eu 12.0.3 stabil rom yüklü. Daha önceden de Cihaz kilidi açıktı ama Twrp ve Magisk yüklü değildi. Rom olarak ise Miui 12.0.1 Global Stabil yüklü idi ve bu sorun onda da vardı...
  6. Maxpayne53

Yardım Mi 9t Pro Kulaklık Ses Çıkış Gücü

Forum sakinleri elimdeki telefonumum kulaklık ses çıkış gücü bende acayip kötü. Dinlediğim müziklerin bas ve tizlerinin hatta genel olarak bütün efeklerinin çok kötü olduğunu insana düşündürüyor. Şimdi diyeceksiniz ki kulaklık değiştir. Elimde Piooner marka bir kulaklık var. Bence gayet iyi ses...
  7. Maxpayne53

Yardım Mi 9T Pro Uygulama Simgelerinin Geç Gelmesi

Öncelikle hayırlı forumlar. Forumu biraz araştırdım ama benzer bir başlık bulamadım o yüzden bu konuyu açıyorum. Telefonumunda Global kararlı miui 11 yüklü ve BL kilidi açık. Lakin root yapmadım. Telefonumdaki sorun Miui 11'i yükledikten sonra başladı. Her zaman olan bir durum değil ama yine...
  8. Maxpayne53

Soru Redmi note 5 ve Redmi note 5 AI

Redmi note 5 almak istiyorum ama internette bazı tanıtım veya inceleme videolarında Redmi note 5 arka tek kamera olduğunu gördüm ama satın almak istediğim yerdeki telefonun görsellerinde arka tarafında çift kamera var. Tabi satın almak istediğim yerdeki telefonun başlığında Redmi note 5 AI...
  9. Maxpayne53

Soru Samsung A3 2015 SM-A300H / A300HQ MİUİ ROM

Konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemediğim için genel olarak bu foruma açıyorum. Elimde eski konu başlığında model numarasını verdiğim bir samsung telefonum var. Bu telefon için uygun / uyumlu bir miui rom var mıdır acaba? Varsa yüklemesini nasıl gerçekleştirebiliriz?
  10. Maxpayne53

Haber Mi Note 3 Tanıtıldı...

Söylediğiniz konularda haklısınız. Bir şey demiyorum zaten. Gerisi zevkler ve renkler meselesi. :)
  11. Maxpayne53

Gpu performansına lafım yok. :) Diğer bahsettiğiniz konularda da haklısınız. Onun dışında telefonu alma konusunda eğer ki elimde mi5 pro olmasaydı alırdım. Çünkü miui sistemi mi telefonlarının performansını çok güzel şekilde yansıtıyor. Tabi kusursuz değil. Halen daha yazılımsal olarak çok...
  12. Maxpayne53

Yardım Bildirim Işığı Sorunu (Düşük Şarj Kırmızı Işık)

Şu an nasıl yapıldığını bilmiyorum ama benim içinde ayrı bir merak konusu oldu. Dediğinizi araştırıp yapmaya çalışacağım. :) Teşekkürler.
  13. Maxpayne53

Mi 6 plus dememim sebebi. Snapdragon 660 işlemcisinin snapdragon 821 işlemcisini peformans olarak geçmiş olması yüzündendi. Hatta yapılan son testlerde orta segment için planlanan snapdragon 660 işlemcisi, snapdragon 835'ne oldukça yakın değerlerde performans vermesi herkesi oldukça şaşırtmıştı...
  14. Maxpayne53

Mi note 3 değil ya bu. Firma aslında yanlış isimlendirmiş. Mi 6 plus olacak bu. :D
  15. Maxpayne53

Yardım Bildirim Işığı Sorunu (Düşük Şarj Kırmızı Işık)

Miui Pro rom'da var demek ama sürekli olarak güncellenen bir rom mu acaba? Beta sürümlerini yükleyip denemeyi seviyorum. O yüzden kilidi kırdım. Pro rom'da sürekli güncelleniyorsa betaya göre o zaman denemekte fayda var. Birde o özellik normal şekilde olmasa da bir takım özel ayarlar...
Üst Alt