Maxpayne53 kullanıcısının son içeriği

1. Maxpayne53

Yardım Xiaomi 12 Ses Yankılanma Sorunu

Dostum konuyu açtığımda miui sürümüm ilk mesajımdaki sürümdü. Şu anda bende 14.0.6.0 TLCMIXM Global sürümü kullanıyorum. Sorun konuyu açtığımdan beri devam ediyor. Telefonu sıfırlamak istemiyorum. Banka uygulamaları, Steam güvenlik doğrulama, Oyun hesapları(Ki bir tanesi var oyun sıfırdan...
  2. Maxpayne53

Yardım Xiaomi 12 Ses Yankılanma Sorunu

Hayırlı forumlar arkadaşlar. Xiaomi 12 telefonumda son güncellemeden sonra telefon görüşmelerimde karşı taraf sürekli olarak bana sesinin yankılandığını söylüyor. Ahize ses yüksekliğini yarı yarıya düşürdüğümde biraz normale dönüyor ama yine de yankılanıyor. Hoparlöre vermişim gibi ses baya...
  3. Maxpayne53

Soru Görüşme Kaydedici

Ben denemedim. Bizim bir arkadaş faklı bir uygulama kullanıyordu ama xiaomi gibi olmuyor. Kalitesiz bir kayıt oluyordu. Ama google play üzerinden de yüklenen uygulamalar başta çalışsa da daha sonra gelen güncellemeler ile bir takım sıkıntılar yaşayabiliyorsunuz. Uygulama harici sistem...
  4. Maxpayne53

Soru Görüşme Kaydedici

Önemli değil. Sonradan aklıma geldi eklerken sen yazmışsın. Ama şunu da söyleyeyim. Mi 9 t pro kullanıcısı olarak ilk aldığımda google uygulamaları yüklü gelmişti. Bende senin gibi xiaomi uygulamaları yüklü olan rom'a geçtim kilidi kaldırıp. Ama sonradan tekrar google uygulamalarına geri...
  5. Maxpayne53

Soru Görüşme Kaydedici

İlk mesajımı düzenlemeden alıntılamışsın. Bende dediğini ekledim zaten ilk mesajıma. :) Evet farklı romlarda oluyor.
  6. Maxpayne53

Soru Görüşme Kaydedici

Bir kaç inceleme videosunu izledim. Gördüğüm kadarıyla google'a ait arama mesaj ve rehber uygulamaları kullanılıyor telefonda. Xiaomi'nin kendine ait uygulamaları yüklü olmadığı için görüşme kaydedici içinde olmayacaktır. Yanlış hatırlamıyorsam Xiaomi avrupa pazarında satılan telefonlarında...
  7. Maxpayne53

Soru Xiaomi 12 Vowifi ?

Mümkünse işte şu anda telefonu aktif olarak kullanan birini arıyorum. :) Bazı sitelerde dediğim gibi yok da gösteriyor. Telefon üreticilerinden her şeyi beklediğim için o yüzden kullanan birinden cevap alabilirsem iyi olurdu. Teşekkürler cevabınız için.
  8. Maxpayne53

Soru Xiaomi 12 Vowifi ?

Miuitürkiye forum sakinleri. Forumda Xiaomi 12 kullanıp vowifi'nin düzgün çalışıp çalışmadığı hakkında bilgi verebilecek olan var mı acaba? Bazı sitelerde telefonda vowifi'nin olmadığı da yazılmış. Var mı yok mu? Varsa düzgün çalışıyor mu onu öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
  9. Maxpayne53

Yardım Parmak izi sensörü Mi 9t Pro

Telefonu yeniden başlatmak yerine, kapatıp açtıktan sonra kendiliğinden düzeldi. -_- Çok garip anlamadım bir şey.
  10. Maxpayne53

Çözüm önerisi için teşekkürler ama olmadı.
  11. Maxpayne53

Kalibre'den kastın donanım testi bölümünden parmak izi'nin çalışıp çalışmadığını kontrol etmek ise oradan da hiçbir tepki yok. Parmak izi ekleme yerinde nasıl davranıyorsa öyle davranıyor.
  12. Maxpayne53

Her ikisi de normal şekilde çalışıyor.
  13. Maxpayne53

Telefon açıkken magisk içine girip içinden magisk'i güncellemeye çalıştım. Yüklendikten sonra yeniden başlat dedi. Başlattım telefonu ama telefon fastboot modda açıldı. Telefonu kapatıp yeniden açtım fastboot moda geri dönüyordu otomatik. Twrp'ye gireyim dedim yok telefon fastboot modda takılı...
  14. Maxpayne53

Çözüldü Mi 9t Pro Animasyon Geçiş Hızı

Miui sürümünü Miui Eu 12.0.5'e güncelleyince sorun ortadan kalktı arkadaşlar bilginize.
  15. Maxpayne53

Yardım Mi 9t Pro Kulaklık Ses Çıkış Gücü

Bir çok bölge denedim olmadı. Miui Eu stabil sürüm yükleyince sesler çağ atladı. :)
Üst Alt